2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

سحری(۰کالری)

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜

افطاری۳۱۱۴کالری)

شیر+خرما

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜

میانوعده(۳۰کالری)

گوجه سبز

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜

شام (۱۹۸کالری)

نان سنگک+ماست موسیر

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜

مجاز ۵۰۰

مصرفی ۳۴۳

💛💙💚💜💛💙💚💜

حذف قند✅

آب ۱/۵خوردم✅

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💜

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من زبونمو خیلی دوس دارم 😁😉😉اگه گفتی چرا ،چون دل هیچکسو با حرفام  نشکستم😍😍

💛💙💚💜💛💙💚💜💛💙💚💚

چالش_انگیزه#  

امروز رفتم مانتو فروشی از اینکه دیدم همه مانتوها سایزم میشه انگیزم چند برابر شد😍😍😍😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام ایول بابا, کاش شوهرمنم بگه من چاقالوام

خوبی گلم رژیم چطوره🙂😉

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تک شدید .من دوباره بنویسم .نمیدونم کدوم صفحس 

ستایش جان برو رو گزینه پست های من کپیش کن ننویس دیگه تو اعلان من چیزی نیمده بالا

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#  

@donyay_kochak  

سحری: یه گوجه خام+گوشت ران مرغ آبپز+۴ کف دست نان لواش:۲۳۴کالری

افطار : نصف قوطی کبریت پنیر+سبزی+نان لواش +یه خیار:۱۱۳کالری

شام:۱۵۰  گرم قارچ کبابی:۲۲کالری

میان وعده:هندوانه ۱/۵ قاچ:۱۲۸کالری

مصرفی ۵۰۰

مجاز ۵۰۰

آب ۸ لیوان

ورزش : نیم ساعت رقص +نیم ساعت پیاده روی+یک ساعت حلقه

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
ستایش جان برو رو گزینه پست های من کپیش کن ننویس دیگه تو اعلان من چیزی نیمده بالا

بلد نبودم دوباره نوشتم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عشقام.جیگرام.نفسام🙋🙆 سلام ب روی ماه تک تکتون. روزه نمازتون قبول درگاه حق ان شاالله.عیدتونم مبارک ...

عزیز دلم سهیلا جون عید شما هم‌مبارک 

مطمئنم هم شما هم الهه جون امسال هر چیز از خدا بخاید بهتون میده از بس که دعاتون میکنیم 

من که همیشه قدر دانتون هستم😙😙

چشم عزیزم قبل از ۱ وزنمو میگم‌

امیدوارم کاهش خوبی داشته باشم 

😍  
عزیز دلم سهیلا جون عید شما هم‌مبارک  مطمئنم هم شما هم الهه جون امسال هر چیز از خدا بخاید بهتون ...

امروز فستمو با ۶۵۰ بستم 

چالشا هم انجام دادم 

ورزشم مانکن شو 

😍  
گزارش#   @donyay_kochak     سحری: یه گوجه خام+گوشت ران مرغ آبپز+۴ کف دست نان لوا ...

ببخشید حقله رو تیکه تیکه می‌زنید یا ستی؟ 

نمیتونم درست حق مطلب رو ادا کنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببخشید حقله رو تیکه تیکه می‌زنید یا ستی؟  نمیتونم درست حق مطلب رو ادا کنم

گاهی دوتا نیم ساعت 

گاهی ۴ تا یه ۱۵ دقیقه

گزارش#   @donyay_kochak     سحری: یه گوجه خام+گوشت ران مرغ آبپز+۴ کف دست نان لوا ...

ممنون گلم عالی

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خیلی بی منطقن دیگه قاطی کردم

😣 

حرف حسابشون چیه چرا رهات نمیکنن اخه😤

خوبی گلم رژیم چطوره🙂😉

سلام عزیزم عیدت مبارک, خوبی؟ 

شکرخدا خوبه دارم باهاش کم کم دوست میشم ومیفهمم چی بخورم گشنه نشم. توچطوری؟ چطورگرفتی؟ من فقط به فعالیت های هوازی تنبلم کم انجام میدم

گاهی دوتا نیم ساعت  گاهی ۴ تا یه ۱۵ دقیقه

ممنون عزیزم 💋

😣  حرف حسابشون چیه چرا رهات نمیکنن اخه😤

عزیزم توضیحاتی درموردروزای فست میخام بخونم.چطورسرچ کنم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏