2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829700 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

@sepiiiiiideh  

@دوباره_زندگی  

سحر👈۱۸گرم ارده+3گرم عسل+۲۸گرم نان سبوس دار

افطار👈شیر افنجون +کدوبخارپز+قارچ کبابی

هندوانه ۲۰۰گرم+گوجه سبز+پسته

شام👈کوکوسیب زمینی ۸۰گرم+۱کاسه ماست کم چرب

مولتی ویتامین

جمع کل ۶۰۰

ورزش هنوز نکردم حالم خوب نیس

اگه بعد از افطار ورزش کردم میگم

عیدتونم مبارک🥰💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_5   سلام عزیزم خسته نباشید  از روزی که سایت رو بروز رسانی کردن خیلی از بچه ه ...

@نی_نی_یار_5  

عزیزم من تگ میشم اما واسم اعلان نمیاد بالا لطفا رسیدگی کنید و @کابوووس و @جوجو1400 تگ نمیشن میشه بررسی کنید 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بکن😂😂😂😂😂😂

سپیدههه میخوام پری بشم حالم خیلی بده اصلا ازجام نمیتونم تکون بخورم

از طرفی روز اخر ماه رمضون ودوساعت به اذون 

کاش بذاره فردا بیاد میخام نماز عیدم بخونم😖

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بکن😂😂😂😂😂😂

سپیده با اجازت منم کپی ☹☹☹☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بکن توام😂😂😂😂

مرسی 🥰🥰🥰🥰

@نی_نی_یار_5     عزیزم من تگ میشم اما واسم اعلان نمیاد بالا لطفا رسیدگی کنید و @کابوووس ...

گزارش دادم بالا عزیزما دیشبم دادم پ نگو اعلاناتت نمیاد😩

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش دادم بالا عزیزما دیشبم دادم پ نگو اعلاناتت نمیاد😩

دیدم عزیزم الانی رو دیشبم دیدم اما تاپیک قفل بود بعضی وقتا بالانمیاد نه همیشه 😊

دیدم عزیزم الانی رو دیشبم دیدم اما تاپیک قفل بود بعضی وقتا بالانمیاد نه همیشه 😊

اهان 👍ممنوت عزیزم 

منم بستم تموم شده بانت همسری میام 😜

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم