2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835990 بازدید | 290067 پست
آره فداتشم من خواهرندارم ولی مادرگلمودارم جاری ودوستای گلی مثله شمارودارم😘😘😘😘😘😍😍😍

😘😘😘😘😘😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیزم من فقط ازپنج گرم روغن استفاده می کنم وکمی پیازاروداخلش تفت میدم،گوشت روهم کم تفت میدم وموادی م ...

چه جالب 👌حتما یک مرتبه امتحانش میکنم 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو مانکن هم که همینه  با خیال راحت تا میتونی بخور عزیزم

عه😳

پس من اشتباه خوندم پیامشون رو فک کنم🤪 دیگه کلا رد دادم🤦‍♀️😂

مگه ا‌ونجا چقدره کالریش؟

ببخشید من قاطی کردم کلا🤦‍♀️همینقدر 🙈عدد رو اشتباه خوندم🙄

😘😘😘 https://www.instagram.com/p/B-XoHQwhtNK/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.i ...

مررسی عزیزم ❤️

سلام گلم ببخشید زودتر نتونستم بیام گزارش بدم چون داشتم فقط درس میخوندم و اصلا وقت نکردم پای گوشیم بیام🌺 @سمیه1396  

میان‌وعده سحر 👈 هندوانه حدود 250 گرم

سحری 👈 سیب زمینی پخته 200 گرم + کباب تابه ای 45 گرم(کله گنجشگی ما شامل این مواده ولی توی مانکن کالریش خیلی بالا تره به خاطر همین جواد جدا وزن کردم و زدم توش)

افطار 👈 خرما رطب یکدونه  + گردو نصفی

میان‌وعده(هر کدوم رو با فاصله از هم خوردم تا شام) 👈 زرد آلو خشک 10 گرم + انجیر خشک 10 گرم + توت خشک 10 گرم + نخود 10 گرم + خامه 20 گرم + عسل 5 گرم + نان لواش سبوسدار 3 گرم + خرما یکدونه

شام 👈 پیراشکی 100 گرم🤪

میان‌وعده 👈هندوانه حدود 400 گرم

جمع کالری 👈 140 تا🤕کار از اونجایی خراب شد که من برنامم رو با یکدونه پیراشکی ریخته بودم ولی دو تا خوردم😔

ورزش 👈هیچی☹️یک عالمه درس خوندم فقط😥آخرش هم اینقدر ناراحت شدم که به خاطر چند کلمه درس هیکلم رو نتونستم امشب بسازم😪چون حال و حوصله داشتم ولی بعدش دیگه وقت نمیشد 😕

آب 8 لیوان ✔️

چالش ورزش ❌

چالش شکر❌من همیشه، عادت دارم وقتی درس، میخونم یک چیزی هم بخورم🤪به خاطر همین توی فصل مدرسه و امتحان اینقدر چاق میشم🤦‍♀️امشب میخواستم چیزی نخورم که کالری داشته باشه ادامس خوردم🙄ببخشید 🙈چون کشمش نداشتیم وگرنه همون روشی که گفتی رو امتحان میکردم 👌فقط به خاطر همین یکدونه آدامس ضربدر خورد جلوی چالش شکر😒

ممنون عزيزم  اره واقعا خداروشكر به خير گذشت ولي خيلي ترسيديم  مردم كم بي اعصاب بودن تو ق ...

دست پیشو میگیرن پس نیفتن

کلا هر وقت هر کی مقصره زبونش درازه که شما کوتاه بیاین

بی خیال

خداروشکر که خوبین، همین کافیه

فقط دلم. برای بچه ات سوخت😢😢😢حالا تا چند وقت میترسه از سوار ماشین شدن

انشالهه شوهرت چی میگه غراش تموم شد بهش بگو دیدی گفت خوب میشم

آره گفتم بهش دکتر گفت استرس ناراحتی و عصبانیت برات سمه دیگه نمیزاره عصبانی شم خدارو شکر دکتر گفت عصب پاهات درگیر نشده 

بهش گفتم یه سال باید صبر کنیم گفت عیب ندارد صبر می کنیم بچه که فرار نمیکنه 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حتما میتونی مبینا جون👌❤❤ مبینا اسم دخملمونو میخوای چی بزاری؟ راستی عزیزم کرونا تو فرانسه در چ وضع ...

ان شاالله 

مرسی عزیزم 😍😍😘

فاطمه کوثر گذاشتیم اسمشو

اینجا هم تا ۱۲ روز پیش قرنطینه بودیم تا ببینیم دوباره چی میشه

گزارش#

@شیرین_آردا    

سلام سرگروه عزیزم  

صبحانه:4ق سرشیر+3کف دست بربری=445  

نهار:نیمرو+5برگ کاهو+4ق ماست=185

شام:1کف دست بربری+15ق سالاد شیرازی=153

میان وعده:مویز+خیار+چای+شیر=229

آب8لیوان

کالری مجاز :1280

کالری مصرفی 1014 شاید نتونستم ورزش کنم و با اجازه ت کمتر ببندم(خونه مادرم تا دوشنبه)

ورزش یک ساعت پیاده روی 

چالش حذف قند 

چالش دراز نشست  

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون اعضای خانواده م(مادری) واقعا روم حساب میکنن

انگیزه#

خودمو بدون اضافه وزن تصور میکنم قند تو دلم آب میشه 

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻 اره ارواح خیکِتون 😒 نوتلا میخوای بخوری 🔫 روز ازاده نداریم وعده ی آزاد داریم فقط ...

الهه الهه پس اجازه میدی من عید فطر اون وعده آزاد رو بخورم؟؟ 😍

آخه میخوایم بریم بستنی بخوریم از همون موقع که قرار شده بریم. من غم به دل گرفتم چه کار کنم نمیتونم بخورم😞😅

نه عزیزم دمبل حجم نمیده عضله ها رو قوی تر میکنه و باعث کاهش سایر و سوختن چربی میشه و حرکت قدرتی حساب ...

الهه جون من به خاطر فرم دادن و بالا بردن سینه میخوام کار با دمبل کنم

پسسسس یه وقتی میگم که کوچیک نشه سینه هام🤔

آخرین بار دور ران ۵۸ دور ساق پا ۲۸ مچ پا ۲۱

چه سایز های خوبی🤩

عزیزم شما چند وقته ورزش میکردین که با این وزنتون ولی اینقدر سایز هاتون کمه؟ 

برای پاهاتون چه ورزش هایی رو میرفتن؟