2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
جوووون دخترای کرد همه زیبان.😎😎😎

عزیزم 😭😭😭 دوباره باید بنویسم

گزارش

سححری =۰خواب موندم باز 

.

افطار: نان۱/۵کف دست و پنیر ۱/۴وخرما۱ و آش جو۱/۵ملاقه=۳۴۷کالری.

شام :پلو ۱ کفگیر+ران مرغ (با استخوناش ۳۵۰ گرم ولی خوب بدون استخوان من همون یه لیوان حساب کردم)+سبزی خوردن=۴۰۶(خیلی تلاش کردم‌غدامو ببرم یه جا کسی نباشه پلو نخورم ولی مجبور شدم بشینم سر سفره زشت بود غدام نصف باشه)

.

میان وعده۲ خرما+۲چای+۱موز=۲۰۰

.

کالری مصرفی ۹۵۰(دیشب یه ۲۰۰ تایی زیاد خورده بودم کم کردم)

کالری مجاز ۱۱۸۰.

.

ورزش : یه چالش ران بدون هوازی (جون نداشتم کف پام از درد کشته مونو).

.

آب😊

.

قند🤔 یه قلوب آبمیوه پسرمو خوردم تو ماشین‌سرگیجه گرفته بودم ترسیدم‌قندم افتاده باشه.

دراز نشست😊

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
وای سپیده ببینم ۴۰گرم یعنی ۱/۳لواش درسته؟؟؟وای من قاطی کردم کلا فک میکردم نصف لواش میشه ۴۰گرم چون با ...

گلم اگه ترازو نداری با کف دست حساب کن ولی فک کنم یدونه لواش ۱۰۰ گرم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم چالش و ب فنا دادی ک😞😞😞😞 شامت سنگین بوده از مجازتم ک زده بالا ننه مدیریتش کن👮👮

چشششششششم ... خب برنج نخوردم دو روزه همش گشنمه 😛😛😜😜😛😛😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سپیده جون نظرت چیه من شوک بگیرم چن وقته کم نمیکنم میبینی،البته ماه رمضونم ورزشم خیلی کم شده ازاینورم ...

نه عزیزم شوک برای کسیه ک استاپ وزنی کرده شما کربوتو کم کنی کاهشت خوب میشه مولتی میخوری؟

چرا گرخیدی😂😂😂😂😂

آخه خودم میدونم همش کربوم بالاست دیگه خجالت میکشم گزارش بنویسم 😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اره توی مهمونیا سخته پایبندی ب رژیم. سعی کن برنج رو نخوری.اگرم مجبورشدی خیلی کم بخور در حد چندقاشق ...

از فردا بخوای فست میگیرم ۲ روزشم 

من خیلی تو خانواده جاریم سرشناسم یه خورده کمک کردم دیگه هرکی میرسید یه لیوان شربت میداد دستم میگفت خسته شدی

اون یکی کاسه شله زرد میداد میگفت بخور

حلوا😭😭😭😭

هی پیچوندمشون پلو نشد وسطشون بودم خیلی بد بود 

میگفتن داره کلاس میزاره😎😆

دختراشون که هیچی ۲ ساعت دم‌در داشتم خدافظی میکردم باز منو کشیدن تو کجا میری بشین بحرفیم 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
گزارش#   صبحانه سنگک و حلواشیره انگور ۱.۵ق +چای کالری ۵۵۰ میانوعده چای نهار پلو کم روعن یک ...

چرا دو وعده پلو ؟؟؟

وعده هات خوب نبود به جز صبحانه 

شام بهتر بود چیز دیگه ای میخوردی 

کربوهیدرات امروزت بالا بود

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
اتفاقا خیلیم با انگیزه باش دختررررر عالی هستی تووو😍😍😍😍

جانم چراااااا نیستی؟

چرا گزارش منو ج نمیدی؟؟؟  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
@هستی،بانو       سلام عجقم 300 تا بیشتر شد متاسفانه دارم کمترش میکنم😅 ع ...

عزیزم برنامه هات اصلا خوب نیست و کاهشت  کند میشه و استپ میکته 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
چرا دو وعده پلو ؟؟؟ وعده هات خوب نبود به جز صبحانه  شام بهتر بود چیز دیگه ای میخوردی  ک ...

نهار مهمون بودیم

شام رو خودم قبول دارم اخه پسرم بدون من غذا نمیخورد😣

بعدش حسابی ورزش کردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

گزارش_سرگروه#  

💙💙💙تاریخ ۱خرداد💙💙💙

صبحانه:۱۵۰ گرم شیر و ۱۳ گرم خرما : ۱۰۵ کالری 

میان وعده :۱۰ گرم گردو :۶۵ کالری 

ناهار :۱۵۶ گرم جوجه و ۱۸ گرم خیارشور و ۳۸ گرم گوجه کبابی :۴۱۲کالری 

میان وعده : ۳ تا خرما ۱۲۶ کالری 

شام : ۳ ملاقه سوپ خامه و مرغ و ۵۰ گرم سینه مرغ و سالاد کاهو و نصف قاشق سس ماست من برای اطمینان یه قاشق وارد کردم چون چشمی در نظر گرفتم (افطار مهمون دعوت بودم سوپ افطار خوردم و مرغ و کاهو هم بعدش ۳۳۲ کالری 

میان وعده ۱۰۰ گرم ملون و۶ تا گوجه سبز و یک پر پرتقال :۸۵ کالری 

اب ۱۰ لیوان 

ورزش ۲۰ دقیقه هولاهوپ 

و نیم ساعت پیاده روی 

قدرتی وقت نکردم 

چالش درازنشت انجام شد 

چالش حذف قند هم مراعات شد 

خودتو_دوست_داشته_باش# خودم دوست دارم چون چشمام درشته 

انگیزه# امروز که دخترا بهم گفتن چه مانکن شدی رو ابرا سیر میکردم خواستن توانستن است 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مال من درست نشده نگین. امتحان کن ببین تگ میشم. بچه هام نمیتونن تگم کنن

نمیشه سهیلا جون خودت نی نی یارو تگ کن بگو 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪