2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834783 بازدید | 290067 پست

سلام کسی هست؟؟ 

یه سوال داشتم😬

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

واای سایت خیلیی بد شده... من یه ریپ را چند بار مینویسم تا میفرسته    

سمیه جون یه سوال داشتم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واای سایت خیلیی بد شده... من یه ریپ را چند بار مینویسم تا میفرسته    

من شام نصف مرغ بریان شده رو خوردم

مرغش خیلی کوچولو بود 

الان نمیدونم چقدر خوردم😢

امروزززز نخوردم 😆 سحر 5 کف بربری و دو قاشق نیمرو و نصف قالب پنیر کم چرب و گردو 550 کالری افطار 4 ...

چشم سرگروهت روشن🤩 افرین👏👏👏👏

۵۰ تا اسکات. چند تا ست میری؟؟؟ ماشاالله

تو ژنت  لاغریت خوبه.. قبول نی😪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   سحري:لواش+نان سبوس دار+سينه و ران+ماست+كدو و بادمجون+چاي+خرما+سيب خيار هندوانه(٥٩٠) ...

افرین،، 👏👏👏👏👏

فقط سحریت چقدررر سنگین بوده😓

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون🌷

❌روزدهم چالش حذف قندوشکر

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سحری=ماکارانی+شکلات تلخ+چای سبز=۳۴۹

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ورزش=نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

افطار=هندوانه+زردآلو=۱۹۹کالری

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

شام=سینه مرغ+ماست+نان تافتون+سبزی=۴۵۹

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

کالری مصرفی ۱۰۰۸

کالری مجاز۱۰۰۰

آب ۸لیوان

🌷🌷🌷🌷🌷

خودتو_دوست_داشته_باش#  

تا وقتی که خودت نباشی هدف معنایی نداره ، تلاش معنایی نداره ،برنامه ریزی، پشتکار، اراده ... همه کلمه هایی ان که معناشونو از دست میدن ...

پس خودتو دوست داشت باش و به خودت احترام بذار .

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

چالش_انگیزه#  

یاداشت هدف هایتان بر روی کاغذ، احتمال دستیابی به آنها را ۱۰۰۰% افزایش می

دهد.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان من زیاد خوردم🤔

نه عزیزم 300 تا خوردی 

اون سبزه مقداری هست ک خوردی

@سمیه1396     عزیزم من🎈شدم.گاودرونم به سمت پفک وشیرینی فعال شده😢

وایی.. داریچن گفتی نمیتونی بخوری نه؟؟؟ وگرنه جای دارجین عالی بود😅

اشکالی نداره، چای عسلییی بخور داخلش هل بنداز

سلام ببخشید عزیزم 😞این آخر ماه رمضونی دیگه حس گوشی و نت ندارم ولی هر روز رعایت کردم ک بیشتر از مجاز ...

سلام گلم

😆😆😆😆😆 واای مثلا اخطار دادماا..تهش هم یه افرین میدادم🤣🤣🤣🤣

بابا همش یک کیلوو مونده به هدفت.. به هدف رسیدن اینقدرر شیرین و لذتبخشههه که با هیچیییی نمیشه عوض کرد...

پاشو پاشوو.. شلکاری نکن💪💪💪💪

@سمیه1396     عزیزم من🎈شدم.گاودرونم به سمت پفک وشیرینی فعال شده😢

مصرف آب خوردنتو زیاد کن 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من شام نصف مرغ بریان شده رو خوردم مرغش خیلی کوچولو بود  الان نمیدونم چقدر خوردم😢

نصف مرغ !!! ماشاالله

سرگروهت ببینه، پس میفتههه دختر😅

میدونی چند کیلویی بوده؟؟؟ تقسیم بر ۲ کن... میشه سهم شما

گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون🌷 ❌روزدهم چالش حذف قندوشکر 🌷🌷🌷🌷🌷🌷 سح ...

سلام گلم🌸

به به عالیی و کامل👏👏👏👏

واقعا همه چی از (من) شروع میشه .. 👌👌👌

نصف مرغ !!! ماشاالله سرگروهت ببینه، پس میفتههه دختر😅 میدونی چند کیلویی بوده؟؟؟ تقسیم بر ۲ ک ...

نه نمیدونم چند کیلو بود

اما کوچولو بود 

الان مانکن خیلی کالریشو زیاد زده ترسیدم🥵