2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829369 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم هفته 😂😂😂😂😂وای مردم .من این نصفه شب یکشنبه این هفته 😐پریود شدم .اون هفته ک نبودم اصلا  ...

اون هفته شنبه بودی اینجا به من گفتی نزدیک پریودی علاامت پری بزنم حالا من گشتم اما پیدا نکردم .....‌ مگه امروز چند پریودیته

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام.. نه گلم چراا چاق بشییی😅  کنار دستت با کاهو یکی درمیون باهاش بقمه بگیر..نوش جونت.. هر ...

استرس دارم وزنم کم نشه .ازغذای زیادوچرب وغیررژیمی متنفرشدم.گفتم ده گرم روغن وسیب زمینی حتماچاق کنندس😂😂😂

بامداد جان سلام میشه بپرسم شما که تو چهار ماه اینقدر وزن کم کردی پوست بدنتون خط خطی نشده ؟  من ...

عزیزم من ترک های دوران بارداریمو داشتم و یکم پشت پام ولی نه خیلی ترک ندارم چون ورزش داشتم از اول رژیم ولی حتی اگه کل بدنم هم پر ترک میشد بنظرم از چاقی خیلییی بهتربود 

به جنس پوستت هم بستگی داره 

رژیم قرار نیست معجزه کنه و اینکه باید یمدت تو وزن هدفتون بمونید ورزش کنید اب و سبزیجات زیاد مصرف کنید و به پوستتون برسید 

ولی اگه جنس پوستت اینجوری باشه چاره ای نداری لیزر میتونه درستش کنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😘😘😘فدای توالهی باربی بشی

عه اومدی. تگت کردم .بدو بدو سپیده جان  انگاری جا داره😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=137373744

@سمیه1396 @sepiiiiiideh  بچه ها لیست بزارید 🙏🏼😘

کسی اونجا پست نزاره 🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من تا شوهرم بیاد ۹میشه تا شام بخورم میشه ۱۰😢 چشم پفک نمیخورم دیگه،

بی بلا عزیزم🥰❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزم روزت بخیر   گزارش#  صبحانه دوکف دست نان با سه قاشق خامه عسل   ناهار ده ...

عزیزم کربو زیاد خوردی❌❌

دوتاچالش جدید هم داریم حتما تو گزارشت  بگو

اول

خودتو_دوست_داشته_باش#

دوم

چالش_انگیزه#  

تو تاپیک بیشتر فعال باشین

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

انگیزه#  

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من_خودمو_دوست_دارم#  

عالیهههههه گل گلاب جووونم🌷🌷🌷❤❤❤

سپیده جون خیلی تو دوران رژیم کم صبر و پرخاشگر شدم،همون طور که خیلی از افراد تو رژیم این طور میشن،مخصوصا این که همسرم هم همش میگه هیچی نمیخوری،اگه مریض شدی خودت میدونی من راضی نیستم.چرا مولتی میخوری اینا شیمیایی هست به جاش طبیعی بخور و ...عزیزم چه کار کنم صبر و حال روحیم بهتر بشه؟

سلام عزیزم قربونت 😘❤️ ماهم خیلی خوشحال بودیم که در کنارمون بودی ❤️❤️ به هدفت برس تو میتونی 👌

فدات بشم‌ بله حتما منم باعث افتخار بود درکنار شما عزیزان بودن ❤❤😘😘

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
 سلام بر مینای باربی و زیبا🌸😍 چطول مطولییی؟

سلام عشقم ممنونم عزیزم🥰❤والا ب تو ک نمیرسیم👌👌👌👌👌👌

سر گروه های عزیز کی آنلاینه

یه کمکم میکنید . 

من از ۱۷ اردیبهشت با وزن ۶۲ خودم شروع به کالری شماری کردم

الان فکر کنم ۶۰ اینا باشم باشم . الان یکی واسم کالری مجازم رو حساب میکنه😣😣😭😭😭

باید همون ۶۲ رو درنظر بگیرم یا وزن الانم رو . بدون فست

تولو خودااااا

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟