2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست

۶ نفر از امروز گزارش میدن فقط ........ جالبه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش_سرگروه# 💛💛💛💛💛💛💛💛💛

سحری👈۴🥄 پلوکته +۲ق قیمه🥣🍚

۲خرما

افطاری👈ابجوش ولرم وعسل +۳خرما☕

(افطارمهمونم ولی میدونم شام چیه)😃

نصف سینه مرغ پخته و۲۰‌گرم ران مرغ🍗

یه 🍽سالاد فصل بدون سس🥬

میان وعده ها👈هندوانه ۱۰۰گرم+یه برش خربزه+۵گوجه سبز+نصف موز+

۷پسته+۲گردو+۱لیوان شیر🍉🍈🥜🍌

مجاز ۱۱۰۰

مصرفی ۱۰۹۸

ورزش👈نیم ساعت پیاده روی ترکیبی🚶‍🏃‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️

چالش دراز نشست🧎‍♀️

چالش حذف قند رو از امروز دوباره استارت زدم💪🍩🍬🍭🚫

من_خودمو_دوست_دارم#  

چون بدن سالمی دارم ومیتونم ورزش کنم تا به اندام ایده آل برسم💃

انگیزه#  

من ۲۷کیلو کم کردم این ۵کیلوروهم براحتی کم میکنم💪😉

@sepiiiiiideh      @دوباره_زندگی  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۶ نفر از امروز گزارش میدن فقط ........ جالبه 

ارههه گروه منم همینجوره ۵نفر پایه ثابتن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم حلقه ژله ای بهتره یا پلاستیکی 

پلاستیکی اصلا فایده نداره باید ژله ای باشه حتما

ارههه گروه منم همینجوره ۵نفر پایه ثابتن

چه بگویم که نگفتن بهتره 😂😂😂😂😂😂

من تو گروه زیبا بودم خودم میکشتم واسه گزارش دادن که ایرادامو بدونم ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قسمت گفت و گو ها عزیزم عکس پرو

فکر کنم شما برنامه خریدی؟

ما اصلا برنامه نمیخریم فقط باهاش کالری شماری میکنیم

خب حالا میخوای مانکن رو نصب‌کن

قربون مهربونی هات😘😚

😘😘😘

https://www.instagram.com/p/B-XoHQwhtNK/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3sSY9vBY_M/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4F934UBN_D/?utm_source=ig_web_copy_link

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عجب خب زيره يا مانكن يا بشقابو نصب كن

عزیزم زیره چرا میزنه دسترسی به فایل ها و عکس ها بعد میزنم نه میره بیرون

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
عزیزم زیره چرا میزنه دسترسی به فایل ها و عکس ها بعد میزنم نه میره بیرون

بهترینش مانکنه 

فکر کنم شما برنامه خریدی؟ ما اصلا برنامه نمیخریم فقط باهاش کالری شماری میکنیم خب حالا میخوای مانکن ...

نه عزیزم اصلا نخریدم

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏