2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
حالا کسایی ک مشکل دارن و خدایی نکرده اتفاقی افتاده هیچ ولی اونایی ک واقعا سهل انگاری میکنن جای تعجب ...

الان که اول راه باید انرژی بیشتری داشته باشن ووقت بزارن ولی خبری نیس،

راستی عزیزم یه سوال تو برنامه مانکن گوشت اردگ نداره زدم مرغ اشکال داره؟

💕💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشکالی نداره گلم.🌸 جاییت درد میکنه گلم؟؟ 

روحم درد میکنه یه مشکلی پیش اومده دعا کن ب خوبی و خوشی حل بشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
@سمیه1396     سلام عزیز دل برادر😁 ص:نیمرو و یک کف نان تافتون ن ؛ماکارونی یک قاشق و یک ت ...

سلام حاج اقااا.🤚🧕

به به پیتزاا، ۴ تااا.. 🤔. 

کالری کل مصرفیت کوو پس.، فکر کنم با پیتزا ترکیده😆 

اشکالی نداره، پسرت که بهتر شد ،،،ورزش را شروع کن😊

حاج اقااا یه نکته  انگیزشی هم اخر گزارش هاتون  بگید، ما فیض بیریم📿

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه اونو ک بلدم بزنم  منظورم برای لاغری هست چقدر بزنم؟  باوجودی ک تازه دارم شروع میکنم

من خودم بیست دیقه میزنم  چون ۲۰ دیقه ام میرقصم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
نه گلم اشکال نداره ریپ کن🌷🌷 گزارشات حرف نداره👌👌👌👌💪💪👏👏

گزارش#

سلام سپیده جون

سحر:تافتون 3 کف.3 چهارم ق کبریت پنیر.1 لیوان سبزی.3 خرما.270 گ خربزه :کالری347

افطار:آبجوش.3 خرما  :کالری59

شام :3 کف تافتون.1 لیوان سبزی.3 چهارم لیوان مرغ  :کالری405

میان وعده ها:  میوه.مغزیجات: کالری637

کالریمجاز:1450

کالری مصرفی: 1450

*آب 8 لیوان

*نه به قند مصنوعی

*دراز نشست نمیتونم

*مهمانیم. 15 مین قدرتی ‍

خودتو_دوست_داشته_باش# 

من پاهام و دوست دارم چون کوچولو و دوست داشتنین و سایز کفشم بزرگ نیست

انگیزشی# ‍ 

میخوام خوش اندام بشم که همه بدونن من تا اوایل ازدواجم خوش اندام بودم،مخصوصا همسرم 

وای از همسرم میترسم😫 ببینه کبوده هم منو میکشه هم حلقه رو😂 ممنون گلم😘

😂خوشگلی دردسر داره

فدات داااا🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دراز و نشست عزیزم تو کرفس تاجایی ک یادمه با دقیقه حساب میکرد

اره مانکنم با دقیقه 

نوشته در ۱دقیقه ۱۰تا فلان قدر کالری ،

حالا من که با این درازو نشست میکنم تو یه دقیقه ۳۰تا میشه چیجوری بزنم همون یه دقیقه10تارو؟

💕💞
شییه طالبی بیضیه

چه باحال اسم گذاشتن روش😂😂😂😂 اتفاقا یکیش الان تو یخچاله،، پس اسمش ملون من نمیدونستم😂😂😂😂

بدبخت ب ملون جان میگم طالبی گاهی دو ب شکم میگم خربزه کوچولو😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
تا حالا دوتا درست کردم دو تا دیگه مونده و یه ایمپلنت دارم خیلی بده به خاطر کلیه نمیتونم مسکن بخورم&n ...

اخیی عزیزم... چقدر بد که یه مسکن هم نمیتونی بخوری😕

چیزای خیلی سرد و ترش  نخور که دندونت دردش بیشتر نشه..

عزیزمی😘😘😘 واااای الهی قربووووونشون بررررررررررم😍😍😍😍😍😍 خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه عزیزدلم ...

فدات گلم😍😍😘😘

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام حاج اقااا.🤚🧕 به به پیتزاا، ۴ تااا.. 🤔.  کالری کل مصرفیت کوو پس.، فکر کنم با ...

اره ترکیده روم نشد حساب کنم سمیه😁 خسته بودم😌 هی نگاهه پیتزاعه کردم تو دلم گفتم پشیمون میشی نخور 

باز ندا آمد از رو شونه سمت چپم که بخور عزیزم خسته ای و تا صبح سرویس خواهی شد 

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
بابا چالش قند خیلی سخته 😭

اره سختیش که سختههه.. یه مدت طاقت کنیی، عادت میکنی🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز