2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833032 بازدید | 290067 پست
@هستی،بانو     سلام ناشتا :آب ولرم +دارچین صبحانه:سنگک+نیمرو+خرما (316) ناهار:برنج ...

سلام عزیزم 

نان روغنی رو نخور عزیزم ،بجاش سنگک بخور

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

@kiarash_mami  

گزارش#  

دیروز حالم خوب نبود همش زیر سرم بودم کلا تا شب موز خوردم و کیک و آبمیوه امروزم نتونستم روزه بگیرم

ناهار:برنج۵قاشق+ قورمه سبزی ۴قاشق (۳۱۴کالری)

میان وعده:موز (۱۲۱کالری)

شام: سینه مرغ کبابی ۷تیکه (۳۳۳کالری)

کالری مجاز؛۹۶۰

کاری دریافتی:۷۶۰

اخرشب میوه میخورم

اب ۸لیوان

حذف شکر انجام شد 

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوس دارم چون خیلی آرومم 

انگیزشی#  

ما بهترینیم چون واسه هدفمون داریم تلاش میکنیم و موفق میشیم ن فورا ولی حتماااا

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزه#  

من بازم اومدم با یه پست انگیزشی دیگه 😍😍😍😍😍

حوصلم بی نهایت سر رفته بود داشتم عکسای دوره نامزدیمو نگاه میکردم دونه دونه میرفتم جلو که چشم به یه عکس خورد ...... اولین چیزی تو ذهنم جرقه خورد این جمله بود ((چقدر این لباس بهت میاد ))

واقعا اون لباس مشکی کوتاه که شوهرم تو دوره نامزدی برای تولدم خریده بود چقدر بهم میومد من عاشق اون لباس بودم اما فکر دوره پوشیدنش غیر ممکن بود و تو چمدان بالای کمد دیواری گذاشته بودم که فقط یادگاری بمونه حیف که یه بار بیشتر قسمت به پوشیدنش نشد 

یه چیزی از درون نهیب میزنه که برو اون لباسو در بیار بپوش شاید تنت شد اما یه حس دیگه میگه بیخیال تنت نمیشه انگیزتو از دست میدی و به ریختن کمد و جمع و جور بعدش نمی اررزه 

چند ثانیه میگذره البوم رو ورق میزنم و میرم جلو تر اما نمیدونم چی میشه که باز برمیگردم رو همون عکس یه بار دیگه تکرار میشه ..... چقدر این لباس بهت میاد ..... البومو میبندمو میرم سر وقت کمد ....

لباسی که تا یه ماه پیش زیپش بالا نمیرفت به راحتی تنم میشه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

از خوشحالی نمیدونم چی کار کنم حتی دلم نمیخواد لباسو از تنم در بیارم 

ممنون از الهه جون و همه بامدادیای عزیز که به من انگیزه دادین و ارادمو تقویت کردین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۵ گرم و پنیر  رطب و گردو ‌و نان خشک ۴۵۰

ناهار:برنج چهار قاشق و ماهی و سالاد فصل و ماست ۴۰۰

م و:بادام زمینی بادام تخمه آفتابگردان گوجه سبز ۳۸۰

شام عدسی ۳۳۰

مجاز و مصرفی ۱۵۶۰

چالش حذف قند 

چالش شکم 

بیست مین حلقه 

انگیزه# حدود سه سال بود از روی ترازو رفتن فراری بودم الان لحظه شماری میکنم شنبه زودتر برسه 😍

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
وای نگو که دلم خونه. تو فریزرمون سه روزه بستنیه 😋😭😭😭

🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام

@شیرین_آردا    

گزارش#

صبحانه👈۱۳۰ گرم نان ساندویچ+۱۳۵ گرم فلافل=۷۹۶کالری

میانوعده👈۲۰۰ گرم باقالا =۲۰۰کالری 

۶ تا خرما=۱۲۰ کالری

چای سبز👈۲لیوان

چای سیاه 👈۲لیوان=۴کالری

۱۰ گرم نبات=۴۰ کالری

فعالیت=۱ ساعت رقص

کالری مجاز ۱۶۰۰

کااری مصرفی ۱۱۶۰

چالش انگیزه👈من ب هدفم میرسم

چالش دوس داشتن خود👈من خدارو سپاس گذارم به خاطر زیباییهام

شام و ناهار هیچی

+چالش حذف قند

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

@donyay_kochak  

گزارش#  

سحری=آش شله قلمکار یک ملاقه+تن ماهی بیست گرم+تخم مرغ نیمرو یک عدد+نان لواش چهار کف دست+=۵۹۱

افطار: هندوانه نصف قاچ+نان بربری سه کف دست+پنیر نصف قوطی کبریت+کوکو سیب زمینی ۲ عدد=۶۸۷

کل کالری مصرفی=۱۲۷۸

کالری مجاز: ۱۳۰۰

آب ۸ لیوان

چالش حذف قند

من خودم را دوست دارم زیرا زیباترین چهره و صورت را دارم 

قدردان خدا هستم بخاطر این زیبایی🤭🥰🥰🥰🥰

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@سمیه1396  

سلام.

صبحانه:1قوطی کبریت پنیر+20 گرم نان تافتون=124

م و:2خیار+نصف لیوان زرد آلو خشک+1سیب+4خرما=325

ناهار:نصف تخم مرغ نیمرو+20 گرم نان تافتون:114

م و:20 کشمش+2 زردآلو+10 گوجه سبز+دوقاچ خربزه+1لیوان توت=290

شام:1لیوان دوغ+2 لیوان سبزی خوردن+نصف لیوان هویج پخته+50 گرم ران مرغ=194

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1049

12 لیوان آب،چالش حذف قند،چالش درازنشست،نیم ساعت پیاده روی،40 دقیقه قدرتی،طناب،شنا دیواری،پروانه.

*هرروز به زیبایی های خودم بیشتر می بالم.*

*به شوهرم قول دادم همونی بشم که میخواد.*

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
ماشاالله عالیی ورزش‌کردی👏👏🌸🌸 روز سایز کشی داره نزدیک میشه😍

مرسی عزیز دلم 🤩😘💐

آره آره ببینم چه کردم 😋😋😋😍

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@سمیه1396  

سلام.

صبحانه:1قوطی کبریت پنیر+20 گرم نان تافتون=124

م و:2خیار+نصف لیوان زرد آلو خشک+1سیب+4خرما=325

ناهار:نصف تخم مرغ نیمرو+20 گرم نان تافتون:114

م و:20 کشمش+2 زردآلو+10 گوجه سبز+دوقاچ خربزه+1لیوان توت=290

شام:1لیوان دوغ+2 لیوان سبزی خوردن+نصف لیوان هویج پخته+50 گرم ران مرغ=194

کالری مجاز:1080

کالری مصرفی:1049

12 لیوان آب،چالش حذف قند،چالش درازنشست،نیم ساعت پیاده روی،40 دقیقه قدرتی،طناب،شنا دیواری،پروانه.

*هرروز به زیبایی های خودم بیشتر می بالم.*

*به شوهرم قول دادم همونی بشم که میخواد.*

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
سلام.. دیروز هم گزارش نداده بودی.. الان گوشیت درست شد؟؟؟؟؟؟ از فردا سر موقع بده...

سلام من گزارشم را دادم.دیدید؟میخوام بدونم درست تگ کردم یا نه.

عسل جان چرا دمبل میزنی؟ دمبل زدن مال الان نیست ها. بدنت حجم میگیره. باید همه چربیات اب شن بعدا.

مثلا حرکات شکم پهلو رو با دمبل میزنم بیشتر چربی سوزی کنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
الان درست شده فرزندم😊😊

صبحانه خامه شیره انگور نان سنگک چای سبز  350

نهار کشک بادمجون .نان لواش.550

شام تخم مرغ ابپز گوجه نان لواش .350

میان وعده گردو خرما چای سبز الوچه .توت فرنگی250 کالری

چالش حذف قند مصنوعی

چالش دارزنشست

مجاز مصرفی 1500

حلقه 15

هوازی15 

دوباره مانکن میشم