2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست
گزارش#   @عروسترکم     صبحانه،چای،مویز،پنیر،گوجه ناهار ،بادمجان قلیه،سبزی ...

نوش جونت عزیزم

چالش های جدید هم انجام بده

خودتو_دوست_داشته_باش#  

چالش_انگیزه#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@هستی،بانو  

سلام

ناشتا :آب ولرم +دارچین

صبحانه:سنگک+نیمرو+خرما (316)

ناهار:برنج +قورمه سبزی +سالاد شیرازی (403)

میان وعده ها :طالبی+فرنی+ هندوانه (192)

شام:آش دوغ +نان روغنی (297)

کالری مجاز :1220
کالری مصرفی:1210

آب 8لیوان

ورزش:30 دقیقه حلقه + 50 تا پروانه +چالش شکم

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@sepiiiiiideh سلام سرگروه مهربونم گزارش امروز ۳۱ اردیبهشت 👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈👈 صبحانه : شیر سهمیه شیردهی + ۲ خرما = ۴۰ / م : سه خرما =۶۰ / ناهار : یک برش مثلثی اسنک = ۲۱۳/  میان وعده : ۲ لیوان چای + ۴ خرما = ۸۰ / شام = آش قلمکار ۱۰ قاشق + ۵ کف دست تافتون = ۶۴۵ / م : هندوانه + چای + یک قاشق شیره+ ۱ خرما = ۱۵۵ / کالری مجاز👈 : ۱۳۰۰ / کالری مصرفی👈 = ۱۱۹۱ / ورزش👊💪 ۴۵دقیقه ایروبیک و آپ چالش لاغری تمام بدن / مولتی ویتامین✔ / چالش دراز نشست-✔ / چالش حذف قند✔ /  جمله انگیزشی✔ ✌:  از پوشیدن لباسهای گشاد که شکم و باس ن بزرگمو نشون نده خسته شدم دلم میخواد به خاطر سلامتی خودم و زیبایی اندامم لاغر بشم و به وزن ایده آلم برسم با امید به خدا و تلاش خودم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام گلم🌸 یه بار را اشکالی نداره .😉 واسه سردی چیزای دیگه استفاده کن، مث‌ عسل ، دارچین، زنجب ...

همیشه خرما میخورم گلی ولی ایندفعه اینقدر پاهام تیر میکشید شوهرم زود واسم اورد ریخت تو حلقم😑

😚😚😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربون دل مهربونت 😍😍😍 پس تو کار کتابین چقدر خوبین شماها ☺️حتما بهم معرفیشون کن 😋 کار خوبی میکنی ...

دقیقا عزیزدلم

بخشنده عزیزم😘😘

کاملا حرفاتو قبول دارم حتما عزیزم

چشممممم معرفیش میکنم عشقم💕💕💕💕💕

به حکمتش دل بسپار 🌿
چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

فدای تو فاطمه مهربون بششششم.

گلم خودت خوبی و مهربونی ک بقیه هم خوب میبینی.

قبلا هم گفتم هیچوقت هیچی رو ب زور از خدا نخواه.هرچی ب صلاحت باشه همونو رقم میزنه برات.پس دلت قرص باشه و خودتو ب اون بسپار.

منم تموم اینحرفایی ک تو شنیدی رو شنیدم و میشنوم.بااینکه من یه نصفه بچه هم اوردم😁. ولی بهم میگن نازایی.

امامن واقعا اهمیتی ب حرفاشون ندادم و نمیدم. چون ی چیز کاملا شخصیه و به خودم و شوهرم ربط داره و تصمیم نهایی رو ما دونفر باید بگیریم. پس حرف هیجکسی رو توی تصمیممون دخالت نمیدیم.

هرکی هم میگه بچه،میگم فعلا تصمیم نداریم بچه بیاریم.هنوز از زندگی دونفرمون و ارامش زندگیم سیر نشدیم. 

واااالاااا بخدا.بچه همش دردسره.مثلا ما چکار کردیم برای پدرمادرمون.

و من و شوهرم معتقدیم هروقت خدا بخاد میده.حتی اگه صدتام قرص و دارو بخورم.سر حاملگی اولم اورژانسی خوردم پری هم شدم ولی باز باردار بودم.

پس تا اون نخواد هیجی پیش نمیاد.

از حرف اون دوستت هیجی ب شوهرت نگو. قبلا هم گفتم بهت جلو شوهرت نقطه ضعف نشون نده.نذار شوهرت براش مشکل بزرگی بشه و این مساله رو ضعفی برات بدونه.

توکلت فقط و فقط ب خدا باشه.

کرم خدا خیلی زیاده.

ببین چ برات کنار گذاشته .عجله نکن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
میخوام زی ری گولورو تک کنم ولی نمیشه،میشه زحمتشو بکشین ،ببخشید،

همه رو میخوام تگ کنم امشب

هیچ کسی گزارش نمیده اصن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@kiarash_mami    سلاااامــــ زیبای قشنگــــم😍😍😘

صبحانه👈ارده+عسل+نان سنگکـ

نهار👈نان همبرگری+یک ورق کالباس مرغ+سبزی+گوجه+خیارشور

شام👈ران مرغ+کلم+خرما

میان وعده👈حلوا خرمایی+بادام+موز

ورزش👈نیم ساعت حلقه+نیم ساعت پیاده روی+چالش

کالری مصرفی👈۱۱۵۱

کالری مجاز👈۱۱۶۰

آب👈۸لیوان

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
گزارش#   صبحونه:۳۰ گرم سوخاری+۱کبریت پنیر+۱خرما=۲۵۰ ناهار :نیم کیلو هندوانه=۱۵۰ میانوعده:۲۰ ...

خدا بهت صبر بده🙄

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
چقد همتون خوبید و مهربون😍😍تک تکتون رو دوست دارم و بخاطر انرژیهای مثبتتون آگاه و ناخودآگاه ک وارد م ...

میگفتی هر وقت گفتم خاک انداز خودتو وسط بینداز😡😡😡😡

چقدر بیشرفن اینجور آدما

من تازه عقد کرده بودم، یکی از خاله های شوهرم برگشت بهم گفت حواست باشه چاقی نازایی میاره 😑😑

دیگه فکرشو بکن

دیگه اخرا مشکل داشتیمو نمیشد و 2بارم سقط داشتم

هیچ کس نمیدونست که

هزار جور به خدا حرف شنیدم، جواب همه رو هم میدادم

تا اینکه سر سقط دومم

مامانم گفت اینجوری نمیشه، هرکی بپرسه میگم سقط کردی

شاید دهنشون بسته شه و همینم شد

یادمه بعد سقط دومم داشتیم میرفتیم سفر که حالم بهتر شه شب قبلش رفتیم خونه عموم (یه زنعمو دارم عفریته، کاری کرد که الان قطع رابطه ایم باهاش) 

اون زمان زنعموم اومد شروع کرد گفتن بیا برو مرکز رویان، مشکل ناباروری خیلیا حل شده و......... 

یهو عصبانی شدم داد زدم گفتم میشه راحتم بزارین، تازه 1هفته است سقط کردم، بزارین به درد خودم بمیرم

میخوام بگم تو این راه، سختیای زیادی پیش روته

بااااااید کفش آهنی پات کنی

به خدا با پوست و استخونم میفهممت

گزارش#     @sepiiiiiideh سلام سپیده جوون

ص:لواش+نیمرو+خرما۳۱۵
ن:سبزی کوهی+لواش+ماست.سپیده جون اسم سبزی کوهی رو نمی‌دونستم تفت دادم باروغن درست کردم تو مانکن نیس کالری روغن و حساب میکنم با سبزی خوردن میزنم۲۵۷
ش:املت باتن ماهی+لواش۳۹۵
م و:تخمه خرما+کشمش+پفک۵۹۰
آب :میخورم
ورزش:دراز نشست +قدرتی
مجاز۱۷۰۰.  مصرفی:۱۵۵۸ سپیده جون دیشب فستو زیاد بستم ۲۰۰تا کم کردم
چالش حذف قند و چالش دراز نشست👍 

خودتو_دوست_داشته_باش#  

‍ خودمو دوست دارم چون دل مهربونی دارم

گزارشی#  

ما میتونیم مامانای خوشگل و خوش تیپ برای بچه هامون باشیم

چشم خب من الان سایزم 70، 75  خوبه دیگه  همین که خوش فرم بشه و سفت بشه چه حرکتی برم؟&nbs ...

اوکی میزارم واست 

نه بابا راحت باش هرچی خواستی بپرس❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلم🌸 به به گزارشت خیلیی خوبه👏👏👏 فقط سبزیجات کنار غذا یادت نره، از یبوست جلوگیری میکنه😊

@سمیه۱۳۹۶

#گزارش
۸لیوان اب+۲ 🍵چای سبز+۲🥄سرکه سیب
#ورزش
نیم ساعت دوچرخه ثابت+۱۰دقیقه چرخونک+قدرتی پا
سلام سمیه جون ..
🌃سحری:۱موز🍌+۱۰بادام زمینی🥜+۱سهم پنیرلیقوان🧀+۲🤚نان تافتون
🌇افطار:۵خرما
🌷میان وعده:۱سیب قرمز🍎
🌆شام:۷🥄سبزی پلو🍚+۴تکه ماهی سرخ🐟 شده+۷🥄سالاد شیرازی🥗
🌷میان وعده:۱پرتقال🍊
💚کالری مجاز ۱۰۸۰.💚🌷💚..کالری مصرفی ۱۰۶۷💚