2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

افطار: 1 عدد خرما + 2 لیوان چای

شام: سوپ 6 قاشق + 1 کف دست بربری

سحری: 2 عدد کوکو سبزی+ 1 لیوان سالاد کاهو +2 کف دست لواش

میان وعده: 1 عدد سیب + هندوانه + ماست

کالری مجاز پرشد

اب: 8 لیوان + 1 عدد مولتی ویتامین

چالش ها انجام شد

@هستی،بانو  

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
@donyay_kochak    ‍  گزارش#   سحری: تخم مرغ آب پز ۱ عدد +سیب زمینی پخته نصف ...

عزیزم ممنون عالی بود مصرف نونت تو ماه رمضون اشکال نداره اینقدر چون نمیشه نخورد انشالله بعد رمضون انقدر بخوری با تفنگ بامداد میام برات 😁😁😁😁😁همه چیز خوب بود ابتو تکمیل کن

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#   @donyay_kochak     ورزش امروز همش بیرون بودم کوهنوردی و پیاده روی ...

عزیز دل چالش خودتو دوست داشته باش و انگیزه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak    ‍  گزارش#   سحری: تخم مرغ آب پز ۱ عدد +سیب زمینی پخته نصف ...

محدثه جون چالش خودتو دوست داشته باش و انگیزه

گزارش#  

@سمیه1396  

مصرفی 738

مجاز 700

اب 5لیوان ایشالا تا خواب هفت لیوان

چالش حذف قند✅

ورزش نشد برم خیلییییی خستم

اگه بتونم یه چالش میرم

ایشالا بعد ماه مبارک به یه برنامه توپ ورزش میکنم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
اخهه.. کشمش تو ماست خیس کن بخور صبح ها هم شیر ولرم بخور خدا قوت،، امروز حسابی کوزتی کردی😅

نه مشکل ادراری دارم

امروزم خیلی کوزت بودم

گزارش امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت

گزارش#  

صبحانه

عسل یه ق چ.نان سنگک ۷۰ گرم‌خیار یه عدد.گوجه یه عدد. شیر یه لیوان

کالری ۳۶۲

میانوعده توت فرنگی ۱۴۰ گرم کالری ۳۷

نهار

گوجه پخته نصف لیوان.کاهو ۹۰ گرم.هویج ابپز ۶۰ گرم.روغن کنجد نصف ق غ.گوشت ران مرغ ابپز ۸۵ گرم .کالری ۲۴۰

میانوعده

هندوانه ۸۵۰ گرم به خاطر کلیه ام زیاد خوردم .سیب قرمز ۹۰ گرم. کالری ۳۰۱ 

شام

هویج خام یه عدد. سیب زرد ۹۰ گرم.توت فرنگی ۳۰ گرم

۷۰ کالری

کالری مصرفی ۱۰۱۷

کالری مجاز ۱۰۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی با سربالایی.خیلی خستم بتونم نیم ساعت ورزش میکنم هنوز کارام مونده

چالش هم گفتم فقط اولی رو میتونم 

ممنونم

گزارش#  

@سمیه1396    

سلام مهربون

❌روز هشتم چالش حذف قندوشکر

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

سحر=سینه مرغ آب پز+کاهو+نان تافتون=۲۲۲

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ورزش=۳۰۰ تا پروانه+نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک+چالش های خودم

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

افطار=نصف لیوان شیر+خرما=۱۲۸

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شام=سوپ=۱۳۴

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ورزش=نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

فست امروز۵۰۰

کالری مصرفی۴۸۵

آب ۸لیوان

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خودتو_دوست_داشته_باش#  

گاهی باید خودتو دوست داشته باشی !

گاهی باید میون همه ای سختی های زندگی ، میون همه ی این گرفتاری ها، میون همه ی تلاش هات برای رسیدن به اهدافت ، میون همه ی آدمای زندگیت ... یکیو از همه بیشتر دوست داشته باشی...

یکی که اون خودتی ...

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چالش_انگیزه#  

هرگز اجازه ندهید بین کاری که نمی‌توانید انجام دهید و آنچه می‌‌توانید انجام دهید، تداخل ایجاد شود.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام شب بخیر نگین جان @donyay_kochak      ‍ گزارش# (رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو) کال ...

عزیزم عالی بود اما ناهارو کمتر میبستی که بتونی شامم بخوری تو شیر دهی در طول شب ضعف میکنی خدایی نکرده

سلاممم چطوری؟ امروزت چطور بود؟ 500تاخوردی؟ من518تاشد ورزشم همون پیاده روی. 

سلام گلم 👌👏 عالی بود 

دراز نشست هم یکم برو 

من امروز نتونستم ورزش کنم کمر درد شدید دارم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام گلم 👌👏 عالی بود  دراز نشست هم یکم برو  من امروز نتونستم ورزش کنم کمر درد شدید ...

توچندتامصرف کردی؟ لامصب ترازو خیلی دلبری میکنه میگه وزن کن خودتو. 

دراز نشست فوقش20تابتونم. من ورزش میکنم تنم میلرزه چون تاحالانکردم بایدعادت بدم خودمو

توچندتامصرف کردی؟ لامصب ترازو خیلی دلبری میکنه میگه وزن کن خودتو.  دراز نشست فوقش20تابتونم. من ...

کم کم برو عزیزم یواش یواش بدنت به 20 تا عادت میکنه 

بعدش باز باید اضافه کنی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@شیرین_آردا     گزارش# سحر: 2 تا نیمرو + چای + خرما=240 کالری افطار: پنیر + نون+ چا ...

نیمرو بدون نون خوردی؟؟ کالریتو پر کن تا ۵۰۰

جملات انگیزه و خودمو دوس دارم هم یادت نره 🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
توچندتامصرف کردی؟ لامصب ترازو خیلی دلبری میکنه میگه وزن کن خودتو.  دراز نشست فوقش20تابتونم. من ...

من فست نگرفتم متاسفانه 

یکم حالم بده 

من دیگه نای ندارم😑

ازساعت ۱بعداظهر شروع کردم آشپزی وکیک وشیرینی درس کردن تاالان که کل خونه رو تمیز کردم 

فکر کنم ازهزارتاهم بیشتر کالری سوزوندم😂😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍