2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829415 بازدید | 290067 پست
ایول به نکته مثبتت👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻 تو یه زردی نمونه هم هستی💛💛💛👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻 عالیییی بود ...

عزیز دلم تگ نشدی امروز گزارشم بالاس فدات شم 

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   @مامان_الیساهستم صبحانه: ۱ کف دست نان+۱قوطی کبریت پنیر م.و: ۱ لیوان شی ...

تگ شده بودم گلم.

گزارشت عاااالی بود.

فستت رو خیلی خوب بستی👍👍👍👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام سهیلا جون نتونستم تگت کنم ریپلای کردم صبحانه نان روگن ۳۰گرم کره ۴گرم و شیر قهوه(۱۱۷)  می ...

سلام عزیزم.

خیلی خووووب👏👏👏.

اگه ضعف کردی تا 700تا بهور عزیزم.

چون منهای 200کردیم. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش_سرگروه#   فست  افطار 💛💙💖💜💚شیر چایی 🍼🍼۲لیوان+خرما🍫🍫.  ۱۰۰کالری  ...

شیر چایی چیه عشقممم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
شیر چایی چیه عشقممم

چایی غلیظ دم میکنی به نسبت مساوی (۱۰۰گرم شیر ۱۰۰گرم چایی غلیظ میریزی با خرما یا عسل میخوری ،خیلی خوشمزست و شکم پر کن 😋😋😋😋البته من ۱۵۰گرم چایی ۱۰۰گرم شیر میریزم 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
چرا فست نگرفتیی گلم؟؟ نون روغنی هرروز نخور😮😮 کربوت و کنترل کن تا کاهش خوبی داشته باشی

گزارش

کالری مجاز 500 مصرفی 478

35 دقیقه پیاده روی 

30 تا درازنشست 

50 تا طناب 

چالش حذف قند رعایت شد 

15 لیوان آب با دمنوش 

ص. نان بربری وچای ونیمرو 110 کالری 

ن. آش رشته 5 قاشق 111 

ش هندوانه دوقاچ 171😪

من خودمو دوست دارم چون مامان سه تا فرشته ام❤️❤️❤️❤️❤️ 

همه بخاطر خوش اندامی بهم غبطه میخورن 😍😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

@kiarash_mami سلام قشنگمممم 

طاعاتت قبوول عزیز دلمممم 💋💋❤❤😍😍صبحانه👈نسکافه بدون شکر +خرما

نهار👈سیب زمینی آب پز+تخم مرغ آب پز+سبزی

شام👈شیر+عسل

میان وعده👈خیار+موز+گردو+بادام

آب 👈۸لیوان

ورزش 👈نیم ساعت حلقه +نیم ساعت پیاده روی +چالش دراز و نشست 

کالری مصرفی 👈۵۰۰

کالری مجاز 👈500

دوس دارم خوش اندام بشم تا بتونم بدون هیچچچ استرسی لباسهای خوشگل چین چینی مو برا همسرم بپوشم😅😆😍😎😇😅

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آفرین دختر حرف گوش کن😘😘😘😘🌷🌷❤❤

کالری سوزی رو چطور حساب میکنیم؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نوووووووش🍒🍒

سلام عزیزم هر چی تگت کردم نشد😞

گزارش#  

💗💖💗💖💗💖💗💗💖💗💖💖💗💖💗💖💗💖💗💖

💝سحری: ۱۷۰ گرم سینه مرغ+کاهو +خیار+گوجه =297کالری

💝افطار: 1 خرما+۳۰ گرم تافتون+۱۵ گرم پنیر+کنجد+۲گردو+نصف قاشق عسل=234کالری

💝شام: نصف لیوان شیر=۵۰ کالری

💝میانوعده: ۳۰۰گرم هندونه+۱۰ گرم پسته=۱۴۶کالری

⭐کالری مجاز فست ۷۰۰

⭐کالری مصرفی ۷۰۰

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر️✔

💟چالش درازنشست️✔

🙈ورزش متاسفانه نداشتم امروز اپیلاسیون خودم انجام دادم تا الان گرفتارش بودم وقت نشد، امشب هم فکر نکنم بشه، فردا جبران میکنم🌞🌞

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون الماس زندگی همسرم هستم و جگر گوشه و دُردونهٔ زندگی مامان بابام💕💕

چالش_انگیزه# من باید زن قدرتمندی باشم برای این قدرت ب تن سالم و روح سالم نیاز دارم، ورزش و تناسب اندام یکی از اعتماد ب نفسهای هستن ک ب من قدرت میدن💝

به حکمتش دل بسپار 🌿

@سمیه1396 سلام عزیزم🌼💚

گزارش# ۲/۳۰

سحری:شیر.خرما۱۳۸

افطار:چای خرما۳۳

شام:پیتزاسبزیجات خونگی ۳۱۵

میانوعده.۲۰۰گرمک۶۸

چالش حذف قند💚چالش درازنشست💚آب ۸لیوان

ورزش ندارم مادرم عمل کرده پیشمه.

انگیزه# دوستدارم یه مادرمتناسب پرجنب وجوش باشم باپسرم بازی کنم نه یه مادرچاقالوکه حال تکون خوردن نداره😅

خودتو_دوست_داشته_باش# قلبمودوست دارم چونکه هیچ کینه ایی توش جانداره خدایاممنون برای همچین قلبی😅🌼😂

خوبه عزیزدلم باریکلااااا🌷🌷❤❤💃💃

مرسی گلم 😘 کالری مجاز من میشه 1700؟؟