2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829415 بازدید | 290067 پست
گزارش#   @مامان_الیساهستم     صبحانه =شیر+خرما(۱۷۶) ناهار=پلو کته ۶ قاشق +گوشت+ ...

جووونم ب مانتو خوشگلت ک قراره تا ده روز دیگه سایزت بشهههههه😍😍😍.

عزیزم اون یه ذره حلوای شام رو نخور.چالش حذف قندوشکر داریم.

سعی کن تا اخر چالش رعایت کنی.نتیجش خیلی خوبه.ما امتحان کردیم.

بقیش عاااالیع👍👍👍👍.

راستی اون گوشت ک نوشتی تو ناهارت منطورت گوشت داخل خورشتته؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامان_الیساهستم     صبحانه نان روگن ۳۲گرم عسل ۲۰گرم شیر قهوه (۱۶۵) میانوعده نان خشک رژ ...

همش خوبه عزیزم. جز اون پلو شامت😳.

قبلا هم گفتی ک چون سرکارین دوتاتون درواقع موعده ای ک بتهم میخورین شامه.پس مجبوری.ولی همین پلو شامت باعث میشه کاهشت کم بشه.این هفته هم ک کم نکردی اصلا.

ی کاریش کن. سعی کن شبا نخوری.ک زودتری اون نیم کیلو هم کم شه و بری سبزززز

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جووونم ب مانتو خوشگلت ک قراره تا ده روز دیگه سایزت بشهههههه😍😍😍. عزیزم اون یه ذره حلوای شام رو نخ ...

فداتم🥰🥰اخه حلوا شکر نداره با شیره اس ولی چشم نمی خورم  ...نه مادر شوهرم یکم خورشت داد منم یکم گوشتشو خوردم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
@مامان_الیساهستم     گزارش#   🔅⭐🔅⭐🔅⭐🔅🔅⭐⭐🔅🔅⭐⭐🔅⭐🔅⭐🔅⭐ 🌈سحری: (۶۰ گ ...

خیلی عااااالی فاطمه جونم👍👍👍👍.

هیچ ایرادی نداره. امروز خوراکت عالی بوده سالم.مقوی سبک.مفید👏👏👏.

کالریتم ک میدونی حتما باید پر کنی.

جونم ب مطلب انگیزه ت. 👌👌👌👌👌😎😎😎

همش خوبه عزیزم. جز اون پلو شامت😳. قبلا هم گفتی ک چون سرکارین دوتاتون درواقع موعده ای ک بتهم میخوری ...

چشم سعی میکنم ولی واقعا بخاطر همین که وعده اصلی ام عصره من در هفته فقط ی بار برنج میخورم 

فداتم🥰🥰اخه حلوا شکر نداره با شیره اس ولی چشم نمی خورم  ...نه مادر شوهرم یکم خورشت داد منم یکم ...

شیره س بخور عزیزم.

قندشون طبیعیه.شیره.

اها .اخه گفتم اگه جز خورشته با همون حساب شده کالریش.جدا حساب نکنی

چشم سعی میکنم ولی واقعا بخاطر همین که وعده اصلی ام عصره من در هفته فقط ی بار برنج میخورم 

چشمت بی بلا.

یکبار در هفته هم کمه. دوبار بخور.ک ریزش مو نگیری. ولی سعی کن جمعه ها بخوری ک ناهار بخورین باهم😊💑

مرسی قشنگم 💕 خانمی من امروز گزارش نمیدم بمب نزاری واسم

😅😅😅بمب

بااااشههه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خیلی عااااالی فاطمه جونم👍👍👍👍. هیچ ایرادی نداره. امروز خوراکت عالی بوده سالم.مقوی سبک.مفید👏👏👏 ...

قابلی نداره عزیزم😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂

واقعا من سحر کاهو و خیار و گوجه ک خوردم معدم داشت میترکید هم کم کالری هم وحشتناک سیرکنندس 

آره حتما پرش میکنم یا با میوه یا خرما 

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون

❌روزهفتم چالش حذف قندو شکر

سحری=سینه مرغ کبابی+کاهو=۲۶۵

ورزش=۲۰۰تا پروانه+نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک+چالش بازو،ران

افطاری=شیرودارچین+خرما+کشمش=۲۴۵

شام=همبرگر+کاهو+گوجه+نان تافتون=۳۳۰

میان وعده=موز+توت فرنگی=۱۵۶ 

ورزش=نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک

کالری مصرفی ۹۹۷

کالری مجاز۱۰۰۰

آب هم ۱۲ لیوان

خودتو_دوست_داشته_باش#  

‏مامان بزرگ بشم

هر جمعه ناهار،

برای نوه هام آبگوشت درست میکنم

‏واسه خودمم پیتزا سفارش میدم😁😂

چالش_انگیزه#  

هیچ وقت اجازه نده کسی بهت بگه نمی تونی کاری رو انجام بدی.

من ترجیح می دهم افسوس بخورم که چرا آن کار را انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش آن کار را انجام می دادم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
قابلی نداره عزیزم😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂 واقعا من سحر کاهو و خیار و گوجه ک خوردم معدم داشت میترکید ه ...

نوووووووش🍒🍒

شیره س بخور عزیزم. قندشون طبیعیه.شیره. اها .اخه گفتم اگه جز خورشته با همون حساب شده کالریش.جدا حسا ...

بله از شیره انگوره ...چشم مرسی ازت سرگروه مهربونم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

گزارش_سرگروه#  

سلام ❤❤❤

صبحانه :یه کف دست بربری +۱۰ گرم پنیر تبریزی ۱۱۵ کالری 

ناهار:۱۴۵ گرم کوبیده +۳۰ گرم گوجه کبابی :۳۲۰ کالری 

میان وعده :۲۰ گرم شکلات تلخ +۲ قاشق ماست +۱خرما +۱زردالو+۴۰ گرم بادام زمینی +۱۰ تا پسته :۴۸۶ کالری 

شام :۳ برگ کاهو +۱ هویج +۲ ق ماست ۵۱ کالری 

میان وعده : یه لیوان شیر دارچین +۱خرما ۱۳۳ کالری 

کالری مجاز ۱۱۰۰

مصرفی۱۱۰۶

ورزش نیم ساعت هوازی ( رقص و حلقه)+چالش ران +چالش شکم 

حذف قند مصنوعی ✅

چالش درازنشست ✅

اب ۱۰ لیوان 

چالش_انگیزه# ❤❤❤من میتونم چون میخوام همون دختر خوش اندام یه سال پیش باشم 

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون وجود من تو این دنیا برای خیلیا مهمه 🥰

@zahra1376  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪