2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست

کاربری ها بیشتر سال 96بود مسخرس یعنی سه سال پیش کاربری ساخته بودن برا صبح امروز

خود طرف میگفت اینا کاربریایی هستن که با ایمیل هستن همشونم زیر 100تا پست داشتن  میگفت 30کا  کاربری هست 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیوار لدفن 😭

🤣🤣🤣🤣🤚

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عشقای خودم پست الهه جون رو بخونین. دو جالش انگیزشی باحااال داریم. چالشهای الهه جان اجباریه. @فند ...

عزیزم من امروز اصن حس ورزش ندارم تازه ناهار برنجم خوردم😢چیکار کنم

یه دارو گیاهی دکتر داده هروقت اونو میخورم عین آدمای مریض میفتم گوشه خونه

یه چی بگو پاشم برم دنبال ورزشم

تازه شامن آبگوشت داریم😭😭😭😭

ورزش نکنم دیگه داغونم

تازه ۲ روز میخورم آب از گلوم پایین نمیره از صبح زورکی ۲ تا لیوان آب خوردم دیروز که همون ۳ تا لیوان شد

.

از فردا دهن بهش نمیزنم  داروی مزخرف😭😭😭😭

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

صبحانه =شیر+خرما(۱۷۶)

ناهار=پلو کته ۶ قاشق +گوشت+قورمه سبزی +سالاد فصل(۴۲۷)

شام=پنیر+هندوانه+حلوا+نان لواش سه کف دست(۳۲۵)

میان وعده=گوجه سبز +چاقاله+تخمه کدو(۲۷۴)

کالری مصرفی(۱۲۰۳)

کالری مجاز(۱۲۰۰)

چالش دراز و نشست

چالش ۸ لیوان آب

چالش حذف قند

ورزش =پیاده روی نیم ساعت +اپ بازو

چالش_انگیزه# دوست دارم اون مانتویی ک  تنم نمیشه سایز ۴۰ هست تنم بشه و همش به آیینه نگاه کنم 

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون قراره در آینده مامانی مهربون و خوش اندام بشم 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
باشه عزیزم ممنون فقط تنهام نزاریدمن بلدنیستمااا

میبینم ک عضوی😍

مبارکه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@ar_zu     @امید_به_اینده     @zizigoli     ...

مرسی قشنگم 💕

خانمی من امروز گزارش نمیدم بمب نزاری واسم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

واییی شکمش چه بیریخت بوده

وقتی که دست رو دست بزاریم ، همین میشه😅

ولی الانش چه تخت شدههه... عجب اراده ای داشته

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خخ نمیدونم والا ما با همسایه رفت و آمد نداریم شایدم بابا سایت بوده 😂

😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم  

صبحانه نان روگن ۳۲گرم عسل ۲۰گرم شیر قهوه (۱۶۵)

میانوعده نان خشک رژیمی(۱۸۳)

ناهار صدگرم سیب زمینی آب پز و سالاد کاهو(۱۵۵)

میانوعده چای و کشمش(۶۰)

شام برنج و ماهی (۳۹۹)

جمع ۹۶۲

مجاز ۱۰۰۰

ورزش دو و روز اول چالش فول بادی

کاش چالش ها اجباری نباشه و ما حق انتخاب داشته باشیم ما همه آدم های بالغی هستیم🙂

گلم این چالش در اصل باید جزویی از زندگیمون باشه که همیشه خودمون را در هر شرایطی و حالتی دوست داشته باشیم..

این یه تمرینی هست که این بشه یه عادت خوب واسمون..

تاثیرش تو‌دراز  مدت نشون داده میشه.. 🌸پایین گزارش از خودت تعریف و تمجدید میکنی یا اینکه یه جمله انگیزشی مینویسی.. چیز خوبیع، 😅🌸