2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چه خبرتههههه حرف گوش نمیکنیااااا.. وقتی میگم قبل غذا یه لیوان بزرگ اب بخور.. کن ...

😳

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
قربونت عزیزم شماخوب باشی ماهم خوبیم🙏😍😍 انشاءالله گردنت زودی خوب بشه🙏

😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@شیرین_آردا

@نیلوفر000000

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی1036

صبحانه: 1لیوان شیرکاکائو با 1 ق غ شیره خرما+ 1 ق غ خامه+ 2خرما(149.5 کالری) 

میان وعده:10بادام درختی+10 بادام زمینی+ نصف موز+ نصف سیب+ 1پرتقال+ 2خرما(287 کالری) 

ناهار:7 ق غ پلو کته بدون روغن+2 ق غ خورش آلو+ 40 گرم گوشت مرغ+6 ق غ ماست(365.5 کالری) 

شام: سالاد فصل + 20 گرم سس ماست+ 2تخم مرغ آبپز

آب 5 لیوان شاید بیشتر(234.8 کالری) 

ورزش: رقص، چالش دراز نشست، حرکات ران و شکم

با اینکه دیشب از مجازم بالاتر نرفتم امروز هم کمتر بستم هم. نون نخوردم

سلام عزیزم  اگه قرصتو منظم مصرف کنی و موارد بالابردن متابولیسم رو انجام بدی نه تاثیری نداره و ...

راستش کلا ورزش نکردم

آخه کنکوریم،بچه کوچیک هم دارم،اصلا فرصت نمیشه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
سلام ب عزیزای خودم. بچه ها من و نگین جان میخاییم یکی از بچه هامون رو جابجاکنیم. فقط یکی تون. هرکد ...

عزيزم من خواب بودم تا الان

الان ديدم پيامتو واسه من فرقي نميكنه چون نهايت يه هفته ديگه تو ابي ام

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
تو چهار ماه و نیم ۳۳کیلو کم کردین،😐ماشالله

نه عزیزم من تو دوسه ماه به زور از ۸۲ رسیدم به ۷۵ چون برنامه منظمی نداشتم برای رژیم و هی ولش میکردم بعدش وزنم که ۷۵ بود اینجا تاپیک زدم و با چند نفر دسته جمعی رژیم گرفتیم و اونموقع از ۷۵ رسیدم به ۴۹ تو چهار ماه و نیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه عزیزم من تو دوسه ماه به زور از ۸۲ رسیدم به ۷۵ چون برنامه منظمی نداشتم برای رژیم و هی ولش میکردم ب ...

بازم خوب بود عااالی بود،😍

بنظرتون من با رژیم کالری شماری تو چند ماه به ۵۸میرسم؟

💕💞
من ک انقدر چاقم هیچ وقت هیکلم مثل اینا نمیشه،همش ترس از پوست شل و آویزون دارم😭

عزیزم بهترین خودت باش و خودتو با کسی مقایسه نکن تو قراره خودت رو بهتر و بهتر کنی قرار نیست شبیه کسی باشی 

ورزش کن خیلی تاثیر داره حتی اگه وقتی به وزن هدفت هم رسیدی هم پوستت شل بود ورزش و ادامه بده مطمئن باش بدنت به تلاش هایی که کردی واکنش نشون میده و جواب زحماتتو میده 

همانا روز فست از سخت ترین هاست☹☹☹

گرشنمه 😞

باشد که رستگار شوید 🤲🤲🤲

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪