2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833029 بازدید | 290067 پست
بچه ها عضو جدید میگیرن‌ من‌ یکشنبه وزنمو‌ وارد کنم؟

نه عزیزم عضو نمیگیریم❤️ 

یکشنبه ها هم فقط سرگروه ها میتونن لیست بزارن نمیشه وزن وارد کنید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😆😆😆😆 وايي خيلي سخته .. عذابهه من كه اصلا اجازع تنقلات را به خونه نميدم، چون دله خوب،، وق ...

منم بهش میگم نیار ، برا بچم و شوهرم میاره ، دست خودش نیست .نمیزاره اونایی که اورد تموم بشه الان ده ساله من دارم عداب میکشم

از وقتیم که رژیم دارم بدتر دلم میخواد بخورمشون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

انگیزشی#  

چقدرررتغییر🤩

۵۷ کیلووو کم کرده😳

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

میش کمک کنید چند بار سوال پرسیدم هیچکس جوابمو ننیده 

من 14 سالم 

وزن 58 

قد 160 

روزی 800 900 تا کالری میخورم 

بعضی وقتا کمتر 

یک ربعم حلقه میزنم 

پیا ه روی هم بعضی وقتا نیم ساعت میرم

لاغر میشم؟ 

این نیزان کالری کم میخورم ؟

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

منم بهش میگم نیار ، برا بچم و شوهرم میاره ، دست خودش نیست .نمیزاره اونایی که اورد تموم بشه الان ده س ...

☹️🥺

با خرما  و  مغزها ..توپک های خوشگل و رنگارنگ درست کن بزار یخچال ..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره فکر خوبیه پس هدفم رو میزارم ۵۳🥰ممنون از راهنماییت

عزیزی

پس توی لیست وزن دیگه هدفت رو 53 میذارم.

تو امضاتم درستش کن.

تا چشم به هم بزنی 53 شدی😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
میش کمک کنید چند بار سوال پرسیدم هیچکس جوابمو ننیده  من 14 سالم  وزن 58  قد 160&nb ...

عزیزم برای کاهش باید 960تا بخوری در روز.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
انگیزشی#   چقدرررتغییر🤩 ۵۷ کیلووو کم کرده😳

چ اندامی ساخته خداییش.

معلومه ک سختی زیادی کشیده.ما اهل دلا میفهمیم فقط..😩😩😂

میش کمک کنید چند بار سوال پرسیدم هیچکس جوابمو ننیده  من 14 سالم  وزن 58  قد 160&nb ...

عزیزم هر چی کالری کمتر بخوری که ببشتر کم نمیشی باید کالری درست مصرف کنی وزنت رو ضربدر بیست کن و جواب رو‌منهای صد و چون اضافه وزنت زیاد نیست دوروز هم فست بگیر 

ورزشت هم همش هوازی کار نکن قدرتی هم حتما کار کن 

تاپیک جامع توضیح تو امضامه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم گزارش امروز

سحر:2.5 کف تافتون.3.5 قاشق آبگوشت کوبیده.سبزی 3 چهارم لیوان.2 خرما.170 گ ملون:کالری363

افطار:ابجوش.2 خرما:کالری 59

شام:3 کف تافتون.سبزی نصف لیوان.گوشت 2.5 ق:کالری326

میان وعده ها:میوه.مغزیجات:کالری723

اب:8 لیوان

کالری دریافتی:1450

کالری مجاز:1450

*مولتی

*چالش حذف قند مصنوعی رعایت شد

*چالش دراز نشست نمیتونم انجام بدم

*ورزش مهمانم 30 مین قدرتی

2790
2778