2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
آفرین بهت عزیزم داری خوب پیش میری خدا قوت 😊💪

ممنون ،از پس فردا میانه۱شروع میکنم سختتر میشه کم کم،اما فرق کرده من خودم حس میکنم جلو اینه،امیدوار شدم تا نتیجه ی کامل ادامه میدم

سلام شرمنده من مهمون بودم الان یادم افتاد  @مامانجوجوبودم     من میرم گروه زیبا&n ...

سلام شیرین جان خوش اومدی❤لطفاطبق اون لیستی ک بامداو گذاشته وزنتو بگو

دیگه وزن شروع    وزن هفته قبل   وزن جدید    وزن هدف

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@kiarash_mami   زیبای مهربونممممم سلام ❤❤💋💋🤗 طاعاتت قبوول عزیز دلمممم  گزارش# &n ...

سلام گلم💋💋💋❤ن ایراد نداره نوشجان😋😋😋😘

چرا؟لابد بخاطر سحری نخوردنته🤨

میخای مثلا بجای پیاده روی برقص تغییر بده ک بدنت ب ورزش ی جور عادت نکنه

چالش ورزشتو رفتی؟چالش قندم ک رعایت شده انءشالله؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami     سلام قشنگمممم  وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ وزن هفته پیش ۶۷/۴۰۰ وزن الان ۶ ...

عزیزم اشکالی نداره کاهشت مبارک همینم عالیه😍👌بدنت قرار نیس هرهفته ۱ کیلو کم کنه

ببخشید میشه یه سوال بپرسم ؟ شما که کاهش وزن داشتی پوست بدنتون شل نشده یا از این خطا هست سفیدا نزده ؟ ...

خط سفید که ت بارداری بوجود اومده بودن،جمعتر شدن و کوچکتر،یه مقدار شل شدن هست اما به مرور زمان و با ورزش حل میشه،بدن خودشو جمع و جور میکنه.تو قسمت س،ینه یه کم بیشتره که میخوام دمبل بخرم و اونم حل شه،

سلام عزیزای دل

@بامدادخمار  

@هستی،بانو  

وزن شروع:۶۲/۴۰۰ 🧡🧡وزن هفته ی پیش:۶۰/۲۰۰ 🧡🧡وزن امروز :۵۹/۴۰۰ 🧡🧡وزن هدف ۵۲

هستی جان والهه جان فکر کنم باید رنگ گروه رو تغییر بدم درسته؟؟

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
سلام عزیزم ۹۰۰ گرمیه ؟؟؟؟ نزدیک یه کیلو کاهش داشتی ☺️☺️☺️☺️خودتو تشویق کن تبریک میگم دختر 😘😘😘😘😘

ممنون عزیزم 😍😍 خیلی کمه قبلن ماهی ۶.۷ تا کم میکردم ولی الان خودم لکشم ماهی دو کیلو یه کیلو

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام گلم💋💋💋❤ن ایراد نداره نوشجان😋😋😋😘 چرا؟لابد بخاطر سحری نخوردنته🤨 میخای مثلا بجای پیاده ر ...

نمیدونممممم

الان ۴ماهه لب ب قند و شکر نزدم

اره پس بجای پیاده روی میرقصم💃💃

چالش هامو میرم هر شب..ی روز در میون ی روز شکم و پهلو ی روز بازو و ران

از امروز هم دراز نشست میرم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@sepiiiiiideh  

سلام عزيز دلم خوبي ديشب نشد گزارش بدم تاپيك قفل شد البته رعايتم نكردم و فست نشد كه بگيرم 

و اما امروز😔😔😔

وزن اوليه ٩٣/٢٠٠

وزن هفته پيش ٩٠/٦٠٠

وزن امروز ٩١😭😭😭😭😭

وزن هدف ٦٨

اصلا توقع اضافه كردن نداشتم

يعني فقط واسه اينه كه ديروز فست نبودم 

ديروز فست نشد ولي ١٣٠٠ تا خوردم

@سمیه1396  

سلام بر سرگروه عزیززززم
وزن هفته قبل ۶٣/٨٠٠
وزن این هفته ۶٣
📣📣📣📣📣📣📣٨٠٠ گرم کم کردم بسی خوشحالم هفته دیگه به هدفم میرسم انشاالله 😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

سلامممم 

فست#  

گزارش#

مجاز :۵۰۰ 

مصرفی : 571 

۶لیوان آب ۳۰ دقیقه پیاده روی *+ چالش دراز نشست + چالش حذف قند 

سوپی ک پختم تشکیل شده بود از جو یکم عدس پیاز یکم رب و یکم هویج و قارچ بدون ذره ای روغن و کربوهیدرات ۱۰۰٪ سالم ( بعد میخواستم بدونم این مدل سوپ ک خیلی سالمه رو هر مقدار بخوام میتونم بخورم؟؟؟؟ یعنی اشکال نداره میان وعدمو کمتر کنم بجاش شب سوپ بخورم ؟ اخه سالمه ها ؟!) 

و اینکه مینا جون من دیروز تو پستی تگتون کزدم برای میزان مصرف کتلت بود الان مجددا تگ میکنم ببینی سوالمو 

اینم وزن کشی امروزم خوب پیش دارم میرم کاملا مطابق با گزارش اما رو استپم برای ورم شدیدمه فکر کنم 

@عروسترکم  

وزن_کشی#  

ممنون ،از پس فردا میانه۱شروع میکنم سختتر میشه کم کم،اما فرق کرده من خودم حس میکنم جلو اینه،امیدوار ش ...

عالیه 🤩💪

گفتم که اگه رو برنامه بری نتیجه میبینی من این هفته یکم تو ورزش شل بودم یعنی نمیرسیدم هی مهمون داشتم نمیشد..ولی امید بخدا دیگه ولکنش نیستم😊💪 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍