2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

@هستی،بانو  

عزیزم گروهت برا یه نفر جا داره؟؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
از سرگروه هاش باید بپرسی اذر  جونم🌸

سمیه بحز هستی جون کیه سرکروهش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیه بحز هستی جون کیه سرکروهش

شکوه 🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها میشه جواب منم بدین مرسی

من ده کیلو میخوام کم کنم (۱۶۸-۶۷-هدف۵۷)

قبل عید هم با یکی از سرگروه ها صحبت کردم گفت الان چالشه بعد از عید بیا

الان دیر اومدم؟ دیگه جا نیست؟ چطوریه کی بیام؟ممنون میشم کمکم کنید

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
زیبا جون راهنمایی میخوام ازت گلم لطف میکنی  من تا قبل روزه گرفتن با رژیم مشکلی نداشتم اما از ر ...

عزیزم خب ب خودی خود روزه ادمو ضعیف و بی حال مبکنه تو طول روز حالا بخای رژیمم بزنی تنگش ک دیگه بدتر

بنظرم بله اگه کالری تثبیت میخوری و بهتری همون تثبیت بخور ❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خخخ فکر میکنن همینکه بگیم عضوی لاغر میشن 😆😆

ما واسشون رژیم و‌ورزش‌صلواتی میگیریم

😂😂😂😂 فقط اسم بدن و نیت کنند.. قبول حق باشه..😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@kiarash_mami   سلامممم گل گلی خودم طاعاتت قبوول عزیز دلمممم 🤗🤗🤗❤❤😍😍 راستش عزیزم من ما ...

سلام تمنا جوووونم ❤❤❤❤فدات بشم از خودتم قبول باشع

گلم اشکالی نداره من خودمم سحری نمیخورم چون معدم ترش میکنه🤗🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
باید جز سحری فردا بزنی ولی اشکال نداره الان بخور و دیگه چیزی نخور تا سحر.

گزارش#  

سحري:كته+قيمه+مرغ+خرما+چاي+نبات(٥٦٠)

افطار:اش دوغ+بربري+پنير+چاي+خرما+سبزي+يكم كره(٥٢٠)

شام:كوكو(١٥٠)

كالري مصرفي:١٢٣٠

كالري مجاز:١٢٥٩

@mamanali95  

@مامان_الیساهستم  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
شاید واسه همون حال نداشتی

ن ☹بخاطر مشکلاتم بودس

چون اصن اینجوری نمیشدم.اولین بارمه که اینجور میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پریود نمیشدی😑😧؟

خخخخخ 😥😤😤😭😓😓😓😓شکلات فشارم نیفته  .اون باقلوا رومیدادمدبچه ها نمی دونم چه طور خوردم یادم ...

خسته نباشی ننه😂😂😂😂😂😑

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سحری:خوراک مرغ+کلم برگ+خرما+چای+نان تافتون:۴۲۰کالری

افطار:یه قوطی کبریت پنیر+سبزیخوردن+خرما+نان تافتون:۲۳۰

شام :۳قاشق قیمه+یهکف دست نان:۱۹۰

میان وعده:گوجه سبز+موز+هندوانه:۳۰۰

کالری مصرفی:۱۱۲۳

مجاز:۱۱۶۰

کالری سوزانده شده:۷۴۳

سرگروه جون من دیشب گزارش ندادم فکر کردم اختیاری شده .لطفا اخطار ندید .سپاس🌺🌺🌺

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@donyay_kochak     گزارش#   فعالیت امروز ۱۰ دقیقه پیاده روی  اب ۸ لی ...

عزیزم ورزش قدرتی نداشتی هوازیتم خیلی کمه ۱۰ دیقه پیاده روی حساب نمیاد اگه یکم سالم خوری کنی خوبه ❤هر روز تو گزارشات سس هست 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak ‍  #گزارش ‍ سلام سرگروه خوجمل مهربوووون😘😘😘 سحری:۵میگوسوخاری+سبزی خوردن(حدو ...

عزیزم خوب بود فقط اگه سالاد ماکارانیوشب  نمیخوردی بهتر بود 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪