2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست

@kiarash_mami عزیز دلم ب نظرم ورزشمون رو بذاریم بعد از افطار خ بهتره

حالا بازم من تابع جمع ام🤗💪

راستی عزیزم من یک شنبه روز چهارم پریودیمه..واسه وزن کشی ایرادی نداره  عایااا؟؟؟🙊😆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خیلی خوبه که تونسی بزاری کنار فکر نکن روی صحبتم باتوعه من کلا هر چی به بچه ها میگم نخورین میخور ...

نگین جون منم از موقعی که رژیم شروع کردم میشه بگی تو این ۳ هفته فقط یکبار چای شیرین خوردم

تولد پسرم یه لایه کیک به نازکی خود چاقو خوردم

شما داری تلاش میکنی که ما لاغر بشیم واقعا اذیت ممنونم 

من از گند زدن میترسم همش میگم آخ یکشنبه اگه ۶۴:۹۰۰ببینم چه حالی میده یا وای اگه کم نکنم یک هفته از هدفم دور شدم

یک هفته  با اشتباهی خودم  مجبورم بیشتر رژیم باشم

من بشخصه قول میدم مث این ۳ هفته که خطا نکردم از همین الان به بعدم تلاشمو بکنم که زودتر از شر چربی های مزخرف راحت بشم😘😘😘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بچه ها چرا همه تو بارداری چاق میشن خیلی ها هم رژیم میگیرن خود من رژیم بارداری داشتم همون یه ماه ۴ کی ...

من حامله نشدم ولی  به نظرممم..

چونکه اشتهاشون زیاد میشه

و اینکه از دورو برا هی میگن بخور بخور ، تو بارداری باید بخوری..و اینکه میگن کار نکن، استراحت کن. فعالیتشم کم میشه..

خیلیاا هم تو بارداری، خیلیی هله هوله و تنقلات دلشون میخاد و میخورن... بعدش چاق میشن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش# @sepiiiiiideh سلام سپیده جون

ص:۱/۵کف لواش+خاگینه من۷ق زدم یکم بیشتر چون دقیق نمی‌دونم.  ۱۸۰
ن: آش+۱ق برنج+۱ق خورشت+۱کوکوسیب زمینی+۱کف لواش ۵۷۰
م و:چای وقند+پفک +بستنی ۲۴۵
ش:ماست+۱شیره انگور ۱۱۰
م و:شیر ۱۵۲
ورزش: ۴۰دراز نشست+۱۵۰ثانیه پلانک+۱۵مین قدرتی+۲۰۰۰یا بیشتر گام
آب:۷لیوان
مجاز۱۷۰۰.    مصرفی: ۱۲۵۹پرش میکنم تا شب

@donyay_kochak  

گزارش#  

کی جرات داره درمورد ناهار گزارش بده🙈🙈

صبحانه :۱/۴نون لواش +۱/۲ق غ عسل+چای =۱۰۹کالری

میان وعده:خیار=۱۴ کالری

ناهار: 😢(بخدا نمیدونم‌چجوری ۱ نون لواش خوردم 

بازم مطمئین نیستم ولی کالریشو حساب میکنم تا آدم بشم)

کشک بادمجون ۵ ق غذاخوری +۱نان لواش+۲ تا برش بادمجون موقع سرخ کردنش=۶۷۳

میان وعده :چای +توت۱۰ تا دونه+۱دونه پرتقال=۱۰۰

شام:سالاد میوه (پرتقال+سیب+خیار)=۱۶۲ کالری

کالری مصرفی ۱۰۵۰(به جبران اون نون های مزخرف گفتم کمتر بخورم )

کالری مجاز ۱۲۲۰

آب ۸ لیوان

ورزش ۲۰ دقیقه هوازی+اپلیکیشن ۱۴۰ (میزنه ۱۴۰ ولی نیم ساعته پوستم کنده میشه)

اینا رو ببینم عزیزم ایرادامو بگو میدونم سر نون اشتباه کردم بخاطر همین بستنی رو نمیخورم دیگه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
😉😉😉mp3 عالی بود هستی جون...جمعه ها میشه صبح گزارش ندم .اخه تا ۱۲ .۱ میخوابم...صبح خوابالو با زیرچ ...

جمعه معافت میکنم فرزندم شبا گزارش بده😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
نگین جون منم از موقعی که رژیم شروع کردم میشه بگی تو این ۳ هفته فقط یکبار چای شیرین خوردم تولد پسرم ...

قربونت فدات شم عزیزم 😘😘😘ایشالله که همیشه فوفق باشین ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak     گزارش#   کی جرات داره درمورد ناهار گزارش بده🙈🙈 صبحانه :۱/۴ ...

عزیزم خوب بود به جز اون نونی که خودت گفتی 😃😃😃

یه اشتباه دیگه صبحانه وعده مهمی هستش اما شما‌ کمترین کالریتون رو به صبحانه اختصاص دادی گلم حداقل ۲۰۰ تا رو بخور تو صبحانه ❤😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@مامان_الیساهستم  

عزیزم میشه چالش ورزی بزاری؟.؟

اکثر بچه های گروه ما هنوز بیشتر چربی سوز لازم ان

مثلا شمارش گام‌تا مثلا هشت هزار قدم

حلقه دوتا یه ربع

یا

دراز نشست

یکی قلم باشه زیاد نباشه تا اگه کسی ورزش خاص دیگه ای هم داره برسه اونم انجام بده

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
پری جون ب گفته الهه جان شما جزو گروه من شدی عزیزم.اگه جابجا نکردی. اگه میخای تو چالشمون شرکت کنی با ...

سلام برای من فرقی نداره کجا باشم عزیزم 

حتما 💪

فقط چون ماه رمضونه و باید سحری و افطاری بپزم شوهرمم اکثرا هستش گزارشامو سعی میکنم بدم اما اگه نبودم فرداش میام میدم 

ممنون

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گروه_نارنجی2#  

دوستای گلم اگه میشه فردا گزارشاتونو همون ۸شب بدید 

فردا رو خوب رعایت کنید ،سوالی داشتید هم بپرسید 

فردا نمک ،کربو هیدرات ،چربی زیاد استفاده نکنید تا عدد ترازو خوشحالتون کنه 

فردا از صبح یه کاری دارم که احتمالا تا ۶_۷گیرم سر ظهر یه سر میام تاپیک سوالی بود جواب بدم (من رو ببخشید)

وبعد ۸ان شالله بیام گزارشا رو بخونم ،فردا رو سفیدم کنید فرزندانم😍😊😉😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@kiarash_mami   عزیز دلم ب نظرم ورزشمون رو بذاریم بعد از افطار خ بهتره حالا بازم من تابع جمع ...

عزیزم من اصلا یادم نبود ماه رمضونو❤اصلاحش میکنم ساعتشو🌹😚

پریودت چند روزه اس؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!