2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
گزارش#   صبحانه:نيمرو+٣٠ گرم لواش(١١٨ كالري) ميان وعده:سيب(٧٧ كالري) ناهار:جوجه+١٠گرم لواش(٢٢ ...

عااالیه.

ورزش قدرتی هم انجام بده آتی جان که سایزت هم کم شه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام سهیلا جونم  گزارش# صبحانه چای2لیوان شیراز2ق قند 2عددلواش 2کف میان وعده 1سیب نهار 10ق ب ...

خوبه افرین .👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سمیه جون @سمیه1396  

یک سوال

یکی اینکه چَراااااااا کالری یکم های ساده شده 300 تاا😱

بعد یک کیم های دیگه ای هست پیچ پیچی. که دورش پیچ های میوه ای پیچیده شده(چه پیچ تو پیچی شد😅)بعد کالریش روی خود بسته زده بود 70 تا درسته یعنی؟

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام سمیه جون @سمیه1396     یک سوال یکی اینکه چَراااااااا کالری یکم های ساده شده 300 ...

اره مال رو بسته درسته.

اینجورچیزارو با بارکد اسکن کن تو کرفس که راحتتر وارد کنی 

گزارش# @سمیه1396   کالری مجاز :1000 بدون فست  مصرفی : 10000 ورزش اگر وقت کنم الپت ...

عالیهه👌👌👌

فقط اگه جای قند،...خرما یا کشمشی ، توتی ، بخوری بهتره..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم فقط چجوریه شرایط ?گزارش باید بدیم ؟کاهش باید داشته باشیم ؟

پروفایل و امضات را طبق امضای استاتر درست کن..

داخل امضام  هم توضیح دادم  همهشو گلم..

روش بزن و برو پایین صفحه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جون @سمیه1396     یک سوال یکی اینکه چَراااااااا کالری یکم های ساده شده 300 ...

سلام گلم..

نخوررر‌ی ، به همین راحتی  

معمولا کالاری ها را درست نمیزنن ولیی خوب ،،،همون روی پاکتش را حساب کن..👍

ورزش روز فرمدهی باتسن 😎💪 @سمیه1396   @sanaz718     @پسرزمست ...

عالیهه با سن بریزیلی من😅

ورزش روز فرمدهی باتسن 😎💪

و یه دونه موز هم خوردم😋😋

@سمیه1396

@sanaz718  

@پسرزمستان

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گروه.سبز#  

💚💚💚💚💚

👈👈👈قوانین تاپیک:

✔️توضیح رژیم را با دقت بخونید.( داخل امضای استاتر)و برنامه اصلی

✔️نکات مهم و جدید را داخل هشتک سبز توی امضام میزارم.. همیشه چک کنید... بعدا نگید نمیدونستم...

✔️اگه یکی بیاد بگه من فلان چیزوو نمیدونستم، درصورتیکه قبلا توضیح داده شده، اخطار میگیره.🔪

✔️هر شب ، یه گزارش کامل از برنامتون بدید.(۳ بار خطا، حذف)

✔️هر هفته، فقط یکشنبه ها قبل ساعت ۱۲ اعلام وزن.بعدش لیست بسته میشه.داخل تاپیک اصلی من را تک کنید برای وزنتون...( وزن هفته قبل... وزن الان...)(۲ بار خطا، حذف)

✔️سایز دهم هر ماه داخل تاپیک سایزبزارید...سایزقبل و بعد و هدف بزارید که بشه راحتتر کاهشا را تشخیص داد..من را پایین سایزاتون تک کنید.(۲ بار خطا، حذف)

✔️موقع پری وزن و سایز نکنید.. با این علامت🎈منو یکشنبه‌ حتما خبر بدید تا داخل لیست وزن بزارمتون..

✔️هر ماه چالش جدید میزارم.

✔️سعی‌کنید رقیب رژیمی داشته باشید.

✔️کاری داشتید من را ریپ یا تک کنید.

تو.میتونی💪💪💪

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ای بابا منم یکی از عضوام تگ نمیشه 😥😥

مال من مفقودالاثره  

عالیهه با سن بریزیلی من😅

خخخخخ..اینو خوب اومدی 😁✋

فداات که اینقدر انگیزه میدی بهم مرسی😘🙏

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@mahdis_joooooon  

داخل هشتک سبز امضام دیگه صفر نیسس... میتونی بخونیش🧐