2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
نمیشه انگشتامونم باشه حالا😂😂😂

اینجوری هم میتونی حساب کنی 😆😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😆😆😆😆😆وای خدا مردم از خنده

عشقم یه کف دست من از   لواش و بربری ۱۰ گرم بود 

نان سنگگ هم ندارم شرمنده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم قراره گزارش بدن ولی باهشتگ جدا هنوز وقت نکردم بگم بهشون 

مرسی ازت پس حتما بگو بهشون😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
گزارش# ۲/۶ س‍حری:تخی ابپز،کاهو،خرما،۱۳گ نان لواش،۴گ گردو(۱۹۵) شام و افطار:بربری۴۰گ،پنیر،خرما،خیا ...

👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

وااای ببین چی پیدا کردم 😍😍😍 سال ۹۶ وقتی رسیده بودم به ۶۹ و دیگه تو دهه ی ۷۰ نبودم 

چقدر انرژی و انگوزه داشتم 😎😎 

انگیزه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اینجوری هم میتونی حساب کنی 😆😆

واای چراا زودترر نگفتیی.. چه نونایی را که از دست دادم😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرررسی عزیزم لطف کردی😍😍😍 ولی ی چیزی مگه میشه بربری و لواش هم وزن باشن؟؟؟

خب چرا از آی کیوی خود استفاده نمیکنید ؟؟ 😆 

تو برنامه ی کالری شمار بزن یه کف دست نون ( هر نونی میخوای بربری لواش سنگک ) بعد ببین این یه کف دست چند کالری داره 

بعد بزن ببین چند گرم همین مقدار کالری داره میفهمی هر یه کف دست چند گرمه 

عشقم یه کف دست من از   لواش و بربری ۱۰ گرم بود  نان سنگگ هم ندارم شرمنده

عزیزم ینی یه کف دست از لواش و یه کف از بربری هم وزن بودن؟؟؟؟؟؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
میخوای از سرشونه ت حساب کن 🤣🤣🤣

سلام الهه جون نماز و روزه ات قبول التماس دعا حاج خانوممم😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
واای چراا زودترر نگفتیی.. چه نونایی را که از دست دادم😆

😂😂