2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
عه دستت درد نکنه ببخشید🥺

نه بوا... فدایی سرت.. چیزی نبود کههه  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@عروسترکم    

صبحونه

نصف لواش+۲ تا نیمرو+۳تا رطب+چای=۵۳۵ کالری

ناهار

استانبولی ۱۰ ق+ی پیال ماست کم چرب=۴۶۰ کالری

میانوعده

سیب +۱۰پسته+۱۰بادوم هندی=۳۸۵کالری

شام 

کوکو سیب زمینی+بربری ی کف+ماست کم چرب ی پیال=۳۸۰کالری

مصرفی ۱۸۰۰

مجاز ۱۹۰۰

ورزش  انشاا... ۲۶۵ سوزانده.

۲۰ مین رقص +۱۵ مین ایروبیک.

آب هم ۱۰ لیوان 😎

والسلام  مرسی اه

چشمممم ممنونم واسه وقتی میزاری😍😍😍😘😘😘

🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نگین جون من اومدم درس بچه مو بپرسم😂😂. این زنداداش من چ میکنه. خوب پیش میره یا نه.؟؟ @کابوووس & ...

ای جاااان😍😍😍😍😍😍😍 دخمل خوبیم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

سال ۱۳۹۹ ///۲۰۲۰

اخخ.. دردم گرفت یهووو

@sepiiiiiideh  

@مامانجوجوبودم  

@دیانا24  

سلام گلم اگه اون کاهش وزنی که میخوای داشته باشی برای گروه زرد شده میتونی بیای گروه زرد

بله عزیزم من الان اضافه وزنم 17 کیلو موقع شروع 23کیلو بود الان چطوری گروه عوض کنم ؟

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
بله عزیزم من الان اضافه وزنم 17 کیلو موقع شروع 23کیلو بود الان چطوری گروه عوض کنم ؟

باید ب سرگروهت بگی ک تحویلت بده ب سرگروه بعدی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

هدف نهاییت حسابه عزیزم.

فعلا نمیری گروه بعد .

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

سلام سرگروه جان.

برنامه امروزمو میگم بعد کالری دقیق هاشو عصر میفرستم

صبحانه ..چای خرما تخم مرغ ابپز+۹گرم نان جو+۴گرم گردو

ناهار هنوز نخوردم ولی ماهی گریل شده درست کردم+کاهو

شام مرغ گریل شده +کاهو

مین وعده سیب+پسته+هندوانه

تمام تلاشم روی ۵۰۰کالریه

کالری صبحاته تاالان ۱۴۳کالری

ورزش هم حلقه +طناب+ورزشای باشگامو انجام میدم با دمبل و کش

@donyay_kochak  

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

گزارش#  

@donyay_kochak      

سلام صبحونه وقت نشد ی دونه موز خوردم۱۱۲ کالری

ناهار ۱تخم مرغ ابپز ۲کف دست نان

سبزی خوردن نصف لیوان ۱۳۹کالری

شام یتیمچه ۱۰ ق_۱کف دست نان 

۱لیوان سبزی خوردن ۱۸۱ کالری 

میانوعده ۲هویج نصف پرتغال۶۶ کالری 

۵ لیوان آب

ورزشم ۱ساعت: ۲۰ دقیقه حلقه ۱۰۰ طناب ۱۵۰ پروانه نیم ساعت قدرتی ران.دیروز شکم و بازو زدم

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی ۵۰۵

خدایا شکرت

سلام سرگروه جان. برنامه امروزمو میگم بعد کالری دقیق هاشو عصر میفرستم صبحانه ..چای خرما تخم مرغ ابپ ...

الان علامت نمیزنم گلم چون دقیق نیس کالریت  عصر حتما کاملشو بده که علامتت بزنم ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @donyay_kochak         سلام صبحونه وقت نشد ی دونه موز خو ...

خیلی خوبه عزیزم ابتو تکمیل کن ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزم  مرسی گلم خوبه عزیزم عالیه👏🏻👏🏻👏🏻 قدرتی هم در کنار هوازی انجام بده خوشگلم

باشه عزیزم ممنون

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی