2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
عزیزمممم نباید سر خود کاری کنی چرا کالریتو کم میکنی کالریتو کامل بخور استپ میشی 😑من ورزش میگم بهت&n ...

باشه گلم یه خرده کم زیاد کنم اشکال نداره؟ اشکالات رو گفتی یه خرده کم و زیاد میکنم شامم تغییر میدم ممنون

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
روش مپاد میزنم با بتادین مامانم میشوره برام 😔قربونت برم❤❤

باز کجاتووو داغغون کردییی دختر  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡سلام بچه ها من پدربزرگم دیروز فوت کردن بی پناه شدم چقدر مهربون بود چقدر باخدا بود چقد ...

سلام عزیزم خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده.

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان
@kiarash_mami   سلام گزارش# اولین روز رژیم کالری شماری صبحانه:سویق گندم+نان لواش+تخم مرغ ...

سلام عزیزم❤خیلی خوبه🌹🌹🌹فقط ورزشم انجام بده و بهم بگو

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami   زیبا باز چ بلایی سرخودت آوردی لهنتی؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سپیده دستم بریده😔😭

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام عزیزم اسم منو توی لیست اشتباه نوشتی @kiarash_mami    

چرا اشتباه عزیزم؟

💙💙💙💙💙💙💙

بچه های گروه آبی.گروه دوم

🚨🚨🚨

چندتا مطلب بگم اول کاری😎😎

1.بهتون قول میدم اونم صد در صد که حتما حتما به وزن و اندام ایده آلتون میرسین.شککککک نکنین.چون خیلی هامون اینجا هستیم ک موفق شدیم. ی نگاه ب امضامون بکنین میدونین.

2.هر وقت خدای نکرده از رژیم دلسرد شدین یا نا امید شدین سریع بیایین تو تاپیک با بچه ها مشارکت کنین انگیزه# رو بخونین.و یه یاعلی بگین و شروع کنین باز

3.چالش قبلی یکی لز دوستای عزیز و با اراده مون که الان ب هدف اصلیش رسیده زحمت کشیدن و درمورد انواع ماسکهای زیبایی موست و مو مطلب گذاشتن.حتما به کارتون میاد چالش_زیبایی#  رو بخونین

4.هررررر روز گزارش رو بدین.زمانش فرقی نداره.چون ممکنه مهمون باشین وقت نکنین ولی دیگه تا شب حتما گزارش بدین ک خدای نکرده اخطار نخورین و حذف بشین.حیییفه

5.آب زیاااااااد بخورین.هم برای پوستتون خوبه.هم صورتتون نمیفته.هم تو کاهش تاثیر داره

6.و اینکه با توکل ب خدا همه تون اول تنتون سالم باشه ایشالا و بعدش خوش اندام و زیباااااا.

ببخشید طولانی شد.🌺🌺🌺

@mamanali95  

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@ashoojooni  

@برکه1  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام مهربونممم روزت قشنگ 😍❤🤗 @kiarash_mami     گزارش#   ناشتا آب گرم و سرکه ...

عزیزم سلام😍😍😍خیلی عالیه👏👏👏

گزارش#  

@سمیه1396    

صبحانه: نان پنیر گردو خیار - ۴۰۰ کالری

دیگه خیار تا یه مدت نمیخورم چون به رژیم ۱۰۰۰ عادت ندارم خیلی گرسنه شدم حتی ۴۰۰تا صبحونه خوردم😥

میان وعده ها: چای سبز دمنوش زیره هندوانه ۱۷۰ گرم و یک سیب متوسط -۱۵۱ کالری

نهار : ۱۲ ق عدس پخته بدون روغن و پیاز-۳۴۸ کالری

شام: ۱ لیوان شیر بی چربی و دارچین و یه کف دست نان-۱۰۷ کالری

کالری مجاز ۹۶۰ مصرفی ۱۰۰۷ تقصیر خیاره تا اخر شب گرسنه بودم

ورزش ۱۰ مین هوازی ۱۷ دقیقه ورزشهای شکم پهلو 

امروز ۹۹.۲.۱

سحری : نان ۸ کف دست .شیره و ارده ۴ ق چ.عسل۱.۵ ق چ.تخم شربتی ۱ ق چ.ماست۷ ق غ

تا الان کالری جذب شده ۴۵۷

افطاری نان پنیر و خرما

شام سالاد کلم بدون سس فقط کلم قرمز و سفید و اگه بتونکپم کله جوش با کشک درست میکنم

بعداز افطار ورزش میکنم حدود ۴۰ مین