2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا؟

حالم یکم خوش نیس

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

گلم فقط از یه کالاری شمار استفاده کن و اونیکیش را پاک کن... کالاری شمار ها یه مقدار با هم ...

آخه وقتی یه غذایی تو مانکن نیس کالریشو از کرفس نگا میکنم.الان کدومو بزنم؟؟

بچه ها یکم به من انگیزه بدین حالم خیلی بده  ... کمک کنید از راه بدر نشم    

انگیزه# رو بخون

گزارش بچه ها رو بخون. ببین چ میکنن. از راه بدر نشووووو😈😈😈

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

@kiarash_mami  

صبحانه ۲۰گرم نان خشک، ۱تخم مرغ نیمرو، ۱قهوه تلخ

میانوعده ۹۵گرم موز

ناهر ۱۰۰گرم سینه مرغ، ۱۰گرم کلم، یه کاسه ماست

میانوغده ۱لیوان آبهویج، ۳۲۳گرم هندونه

شام، ۱کباب لقمه، ۳۰گرم نان خشک

آب ۹لیوان

مجاز ۱۲۲۲،،، مصرفی ۱۲۰۰

ورزش پیاده روی، چالش پا، بازو، شکم، کپل، تمام بدن 

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام تازه میخواستم تگت کنم ، دیشب هر چی تگت میکردم آبی نمی شدی  چه طوری تگ میکنی  چرا پس ...

نمیدونم من اول @اینو میزنم اینو ک میزنم دیگه خودش میاره بالا کم کم میزنم تا بیای بالا😂بیشترازاین نمیدونم عزیزم

خدایا شکرت

اگه داری بفرست...میشه بخوری تو هفته یبار حالا اندازه کالری مجازت اشکالی نداره ن بابا زیادم حساس باش ...

آره والا اشکال همینه دیگه 🙁خیلی حساسم، اذیت، هم میشم، ولی هیییچ، نتیجه ای نمیبینم

زیبا امروز خواستیم بریم بیرون دور بزنیم دلمون گرفته، بود شلوار تنگ پوشیدم دیدم، هییییچ تغییری با قبل قرنطینه نکردم😢آخه من تو این مدت قرنطینه خیلی بیشتر رعایت و ورزش کردن ولی تنیجه ای ندیدم😓😞

الان عکس رو برات میفرستم عشقم❤️