2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829505 بازدید | 290067 پست
آقا ی چیز براتون بگم نمیدونم چرا ملت با من مسابقه دارن عقد ک کردم یه ماه بعد من جاری بعدی عقد کرد، ...

اره جاری من اینجوریه دیگه همه میشناسنش من هر کاری میکنم خواهر شوهر و‌مادر شوهرم میگن الان اونم این کارو میکنه 😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فقط شوهرت😂😂😂😂😂😂😂

از دیشب تا حالا اشتهاش کم شده..🤦‍♀️🙄 موندم چکارش کنم😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حاجییی تیر اخرمهههه... انبار خالی شده..  رمز عملیاتت: یاااااا بی بی چک

واااای سمیه دیووونه ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂عاااااالی بودی😂😂😂

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
منم نمی خونم  

اصلا نمیخواد صفحات رو مو به مو بخونید همون جاهایی که گفتم میزارم مطالب رو 

عزیزم توضیح و مطالب کلی همه تو توضیح برنامه تو امضام هست هم اونو بخونید هم دوتا لینکی که گذاشتم توش به اسم توضیح کلی و تاپیک ورزش 

تو این هشتگ ها هم مطالب مفید رو میتونید ببینید نکات_مفید_رژیم#  مطالب_مفید_رژیم#  

برای انگیزه گرفتن هم انگیزه# رو بخون 

و اگه مطالب جدیدی بود من میزارم اینجا و چند ساعت تاپیک رو قفل میکنم که همه بخونن 

اگه چالش هم داشتیم هم اینجا اعلام میکنم هم میزارم تو امضام 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نکنه شما از اونایی که تهوع و ویارم ندارن 😂😂

دقیقاا... فکر کنم من از اوناام😂😂🤣🤣😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره جاری من اینجوریه دیگه همه میشناسنش من هر کاری میکنم خواهر شوهر و‌مادر شوهرم میگن الان اونم این ک ...

اینا همه شون همینطورن 

من ک لاغر کردم در عرض 2 ماه یکیشون خودشا تبدیل کرد ب گرسنگان آفریقا😂

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
تصمیماتتو به خودت نگو 😂 اینجا هر کی وزنش کم شده حامله شده ازمایش نمیخواد 😝 

اره خداییش.. دیگه نباید با خودم مشورت کنم..🙄

هر کاری دلم شد،، برم زااارت انجامش بدم بدون هیچ هماهنگی😂

عزیزم با ی خداحافظی خوشحالمون کن🙋🙋🙋🙋

😂😂 کی همش خودشو میگیره : بامداد خانوم 

کی همش گم میشه پیدا نمیشه : بامداد خانوم 😆

اینا همه شون همینطورن  من ک لاغر کردم در عرض 2 ماه یکیشون خودشا تبدیل کرد ب گرسنگان آفریقا😂

😂😂😂😂 

احتمال داره منم ۲۰ روزه دیگه بیام بگم حامله ام 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😩😩😩😩😩😩

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره جاری من اینجوریه دیگه همه میشناسنش من هر کاری میکنم خواهر شوهر و‌مادر شوهرم میگن الان اونم این ک ...

حالا یکی دیگه شون حامله شده بچه ش دقیقا همون روزی ب دنیا میاد ک پسر من ب دنیا اومده😧 میخوام برنامه ریزیا ببینیااا

حالا اگ ی جاریا دیگه الان حامله بشه چاقو میکنه تو شکمش

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

گزارش#  

فست💪

ص:چای+خرما

ن:خوراک لوبیا+کاهو🥬

میانوعده:سیب+چای سبز+خرما

ش:گردو+پرتقال

مصرفی:۵۰۰

آب: ۸لیوان

ورزش:حلقه نیم ساعت+درازنشست+حرکات ران+پهلونیم ساعت👍

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم