2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841205 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

این گزارش دیشبمه

صبحانه=تخم مرغ آبپز+گوجه+نان+چای+خرما

میان وعده=کاهو با مقداری سس

ناهار=املت+پیاز+کاهو(بدون نان)

میان وعده=پرتقال+شیرقهوه

شام=قیمه+سالاد شیرازی(بدون پلو)

جمع کالری=۱۰۰۰

ورزش

۴۵ دقیقه ورزش فیتنس

آب ۳ لیوان😳

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤ ۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی ...

عزیزم تولد خودت و دخترت مبارککککککککک  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤ ۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی ...

سلام مینابانوخوبی😘تولدتتتتتت باتآخیرمبارکککککک😍❤💛💚💙💜♥🌹🌹🌹🌹تولدتتتتت گل دخترهم مبارکککک انشاءالله به همه آروزهات برسی😍😍الهی روزای خوبی پیش روداشته باشی🙏

@مهدیه24   کجایی مهدیه کم پیدایی؟😟😟😟

🤐🤐🤐از دست گودی 

من فقط جرات میکنم کالریمو تو کرفس وارد کنم😒بس نگا میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اره واقعا😅کجایی کم پیدایی؟

😃😃گودی خونس زیاد نمیتونم گوشی بگیرم دستم😒😒😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عاااالی شده وای😍عین بازاریا😍😋دمت گرم💪❤

قربونت عزززیزم لطف داری♥️♥️

بچه ها منم یه همراه می خوام    یه هم.وزن البته الان ۷۸/۸۰۰ شدم

تو امضاهاا نگاه کن هم وزنت پیدا کن

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@سمیه1396   @kiarash_mami   @بامدادخمار   سلام عشقای من😍 من دیروز خیییلی حا ...

سلام گلم

موقع پری، چیزای سرد کمتر بخور، چون دردت را بیشتر میکنه مث پرتغال و گوجه

قربونت اون بهانت😐حالم بد بود، خوردم دیگهههه.....

اگه ورزش نمیتونی انجام بدی، پس به جاش رژیمت را رعایت کن گلم...😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مباركه😆😆💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

۱۰ روز کذشته از پر ی ام🙄

من خودموو به خدا سپردم😆🤦‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مریمم، 27سال

منم شیرینم. ۲۳ سالمه. فردا فستیم. از فردا گزارش میدیم و همو تگ میکنیم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام گلم

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

تولد خودتو و دختر نازت را یه جا تبریک بهت میگم..

ان شاالله که این سال جدیدتون پر از شادی و خوشحالی باشه و به ارزوهات برسی در این سال🍰🍿☕️🍩🎁

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳