2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832661 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     ص:1لیوان شیر3درصد چربی،1دونه خرما م:3تا چای.دوتا پولکی.یه پرتقال ن:یه سی ...

👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش#  

@kiarash_mami  

سلام گلم 

صبحانه دو کف دست نان سی گرم پنیر

نهار یک کفگیر برنج یک ملاقه قورمه سبزی

شام دو باره پنج قاشق و سه کف دست لواش

میان وعده دوتا شکلات و یدونه سیب

کالری مصرفی ۱۴۸۰مجاز۱۴۸۰

آب خورده شد

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین

گزارش پروتئین

ص:تخم مرغ با چای

م وعده  سیب

ن:سینه مرغ حدودا ۸۰ گ با ساالاد فصل +اب کرفس

عصر موز

شام حدودا ۵ گ گوسفندی باسالاد فصل 

ورزش نیم ساعت شکم پهلو و پا ترکیبی و سرعت بالا

عزیز دلم از فردا تا اطلاع ثانوی گزارش نمیدم 

نت ندارم شهرستان اگرم تونستم ک میدم گزارشو😘

عزیزم فردا وزن کردم کالریمو دوباره حساب کنم؟چند کیلوکم کرده بودم دوباره حساب کنم؟

@kiarash_mami  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

گزارش#

رژیم-پروتیین#

@سمیه1396  

@بامدادخمار  

سلام عزیزانم❤️💚

صبحانه:2تخی، چای

میان وعده:سیب

نهار:سینه مرغ، سالاد فصل، آب کرفس

میان وعده:موز

شام :گوشت، سالادو ابلیمو

آب 8 لیوان، قرص فولیک

ورزش :40 دقیقه ترکیبی پیاده روی تند و دو

داغوووون هوس پلو خالی کردم، بشینم یک عالمه بخورم😍، با ته دیگ برنجی برشته، یعنی عالیه

صبحانه نون پنیر گوجه خیار گردو❤️

تا یک مدت هم از هرچی گوشته حالم به هم میخوره🧟‍♀️

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
ن عزیزم تاپیک همینه. منتها باید عضو باشی ک مث ماها بتونی گزارش روزانه بدی اعلام وزن کنی تو جالشها ش ...

مرسی عزیزم که اینقد خوب راهنمایی کردی😘😍😘😍

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
کررررونا کرررررونا کرووووونای عوضی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخ گفتی خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

گزارش#  

@kiarash_mami  

کالری مجاز:1280

کالری مصرفی 1265

صبحانه: نیمرو+نان

ناهار:خورش کرفس+4 قاشق برنج+سالاد شیرازی

میان وعده: نسکافه+پرتقال+سیب

شام:خوراک مرغ

ورزش امروز نتونستم انجام بدم

چالش آب رعایت شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@سمیه1396   گزارش# ص..نان لواش۲کف دست..تخم مرغ نیمرو ۳۰ میان وعده..سیب۲۰۰گ ن.. ...

👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش# رژیم-پروتیین# @سمیه1396     @بامدادخمار     سلام عزیزانم❤️💚 ...

خطری شدی🤣

به خودت گشنگی ندی، هیچ اتفاقی نمیفته..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز