2777
2789
عنوان

کنکور دارم

29 بازدید | 1 پست

من امسال ۴۰۶ کنکور ریاضی دارم

مدرسمون نمونه دولتیه معدلمم برا یازدهم خیلی خوب نشدم حساب کردم فقط ۶ تا نهاییارو شدم 17.44 معدل

تابستون امسال رفتم مدرسه هرروزشو از شنبه تا جمعه هرررروززززز هرررزوزززز از ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر مدرسه

هندسه دوازدهم فصل اول ماتریس و این داستانارو برای تشریحی و بستیم و فیزیک دوازدهم فصل اول سینماتیک و بستیم از نظر تشریحی فقط البته هنوز وارد تست محکم نشدم که تست بزنم و حسابان هم فصل اول دوازدهم و بستیم تابع بود اونو تست زدم خیلی بیشتر با تحلیل اما هنوز جا داره کار کنم

ماز قلمچی کلاسیکو و... هیچی ننوشتم فقط کتاب گرفتم وو خودم پیش میرم مشاور هم ندارم

اما اصلا از وضع خودم راضی نیستم اصلاااا

درصدام پایینه 😭

مثلا شیمی و امروز فصل اول دهم و زدم ۷ درصد

هندسه دوازدهم ماتریس و زدم منفی سه درصد

گند زدم خلاصه

اصلا نمیدونم چجوری درس بخونم و البته امروز دوتا تست همزمان هندسه و شیمی همزمان داشتیم همون روز بهمون گفتن وقت خیلی کم بود اما من انقد زدم سطحم متوسط رو به پایین بود نسبت به بقیه بچها یسریا 46 درصد هم زده بودن 💔💔💔 چه غلطی کنم من واقعا تلاشمو میکنم من درس خودم شیمی این درصد و زدم خیلی دارم خراب میکنم با این وضع نباید پیش بره 😭😭😭 تروخدا هر راهکاری دارید بهم بگید چجوری درس بخونم من ۳ تازه میام خونه ببخشید طولانی شد

اما من هیچ انگیزه ای برای ادامه دادن ندارم جا زدم انگار

من این نبودم واقعا همه بدنم خساست تلاش میکنم بازم نمیرسم همش عقبم از بقیه 😭😭😭 چجوری خودمو ببرم بالا