2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
واقعا 

الهه جانم اعصاب خودتو بهم نریز 😭

خیلی ناراحت شدم برات😭

عزیزم اشکال نداره مطمان باش که اینقدر پیش خدا عزیزی به خاطر اینکه داری بدون هیچ توقعی به بنده هاش کمک میکنی  هوای دلتو داره واگه کسی دلتو بشکنه بی جواب نمیذاره 😘😘😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
گلم ورزش فرم دهی با سن را یه روز جدا برو که با ورزشای دیگه قاطی نشه.. چون تو فرمدهی میخواهی حجم ...

یعنی یروز در میون ورزش فرمدهی برم یروزدرمیون ورزش های دیگم رو ؟؟

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صلوااات بلند محمدیی  پسند ختم کنید ...

👳🏻‍♂️📿

بیخیال بچه هاا...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@سمیه1396  

گزارش#  

ناشتا:آب وآبلیموودارچین 

صبحانه:کره بادام زمینی+عسل

میانوعده:نصف کیک یزدی

ناهار:۳ق قورمه سبزی+۵ق برنج

میانوعده؛پرتقال وچایی وقند

شام :۲تانیمرو

میانوعده:۲تاخرما+شیر

کالری مجاز۱۱۰۰

کالری مصرفی۱۰۹۸

آب۸لیوان

ببخشید گلم امروز نتونستم ورزش کنم ازصبح خونه تکونی کردم😥😓

یعنی یروز در میون ورزش فرمدهی برم یروزدرمیون ورزش های دیگم رو ؟؟

اره گلم...یه روز فرمدهی با سن و ورزشای همون قسمت ...

و روز دیگه میتونی چربی سوزی  و قدرتی واسه قسمتای دیگه مث شکم  بری..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     گزارش#   ناشتا:آب وآبلیموودارچین  صبحانه:کره بادام زمینی+عسل ...

۱ روز  اکشالی نداره..  فردا بترکون

فقط به مکرر تکرار نشه که چاق میشی😐‌

گزارش#  

@kiarash_mami  

صبحانه

سوپ جو250گرم+چای سبز ودارچین+کشمش5گرم

ناهار

برنج120 گرم+مرغ70گرم+کاهو100گرم+ماست100گرم

شام

شیرمحلی240گرم+خرما14گرم

میانوعده

پرتقال+عسل وسیاهدانه وزنیان+دمنوش آویشن

چالش آب

جمع کالری1068

مجاز1068

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️

@سمیه1396

گزارش#

ص..نان لواش۴۰گ..پنیر۱۲گ..گردویک عدد..خرما۲تا

میان وعده..پرتقال ۲۰۰گ

ن..پلو کته۲۰۰گ..قیمه۲۰۰گ..با کاهو زیاد

میان وعده عصر..سیب۱۰۰گ.برکه زردآلو۱۶گ

ش..کوکو سیبزمینی..۱۰۰گ..که باکاهو لقمه گرفتم

آب۱۱لیوان

ورزش

۳۰دقیقه حلقه زدم

اسکات باستن..دوتا۱۰تا

حرکت چرخش با چوب..دوتا۵۰تا

حرکت درازونشست.دوتا۴۰تا

کالری مصرفی..۱۱۸۰

کالری مجاز..۱۱۸۴

خداروشکر 🤲

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
اره واقعا حالا یا مثل سارابانو با قفل شدن تاپیک یا مثل .... با تاپیک جدید و چهار نفر دورشونو گرفتن ی ...

خیلی بده واقعا ادم این جوری فقط به همه بد بین میشه

البته از یه نظرم خوبه که آدم اطرافیانشو میشناسه واقعا براشون متاسفام که اینقدر حسود و بد ذاتن

اره گلم...یه روز فرمدهی با سن و ورزشای همون قسمت ... و روز دیگه میتونی چربی سوزی  و قدرتی و ...

آهاااان نمیدونستم خدا خیرت بده گفتی😍😘💐

فقط روزای فرم دهی ورزشام کم نیست اسکات دوتا۱۰ تا خوبه یا بیشترش کنم..فرم دهی و حجم دهی سینه هم میخام برم ولی نمیدونم چه حرکتی خوبه

@kiarash_mami
سلام زیبا جون. من بازم بیام برا لاغری؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خوبم ممنون خبر که هییییچی سعی میکنیم شاد باشیم ابروهام به دوره مجردی برگشته بود😐😐😐

انشالله زودتر تموم بشه من ک پوکیدم توخونه 😬😬

راستی کیکتم خیلی خوشگل شده بود نوش جااان😘😘

آهاااان نمیدونستم خدا خیرت بده گفتی😍😘💐 فقط روزای فرم دهی ورزشام کم نیست اسکات دوتا۱۰ تا خوبه یا ...

فداات داا.. 

اسکاتت تعدادش خوبه..

تو تاپیک ورزش برو...اونجا چند تا ورزش فرم دهی هس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3578169/تاپیک-ورزش-بامداد-خمار?page=2

و یا اینکه از گوگل یه اپ فرمدهی ۳۰ روزه دانلود کن واسه با سن و سینه..

@kiarash_mami  

گزارش#  

صبحانه ۳۰گرم لواش، ۱۰گرم پنیر، ۱قاشق عسل، نصف قاشق خامه عسلی، ۳گردو

میانوعده دمنوش، شکلات تلخ

ناهار ۵قاشق برنج، نصف لیوان آبگوشت، ۱عدد نارنج، ۵زیتون، ۵۰گرم کاهو

میانوعده کاهو، شکلات تلخ، دمنوش با نبات

شام خوراک لوبیا

مجاز بدون فست ۱۲۲۲

آب ۸لیوان

ورزش فقط پیاده روی

به حکمتش دل بسپار 🌿