2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837598 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396  

شب خوش💚💚💚

گزارش# ناشتاآبجوش خاکشیرعسل۲۱

ص.۳۳گ نان سنگک.پنیر۷گ.خرما۱۳۹

میانوعده.۱۴۰گ سیب.۴۶گ پرتقال۱۰۲

ن:لوبیاپلوبلغوری(موادشوجدااندازه کرد).ماست۱۲۸گ۲۶۶

میانوعده. نصف سیب.نصف پرتقال.خرماچای۱۰۶

ش.میرزاقاسمی۷۰گ.۳۵گ نان.۱۵۸

شیر.۳۵۰گ ۱۵۹

آب ۸تا.چالش شکم وپهلو💚

۳۰دقیقه حلقه .شنای دیوار۶۰.درازنشست۱۸۰.اسکات ۶۰.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام یه سوالی داشتم ببین من همیشه وقتی چاق بشم فقط شکم و پهلو م چاق میشه البته تا الان زیاد اضافه وز ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم البته فکر هم کنم ژنتیکی باشه

در حدی که من 35کیلو اضافه وزن دارم اما با سن اصلا ندارم پاهامم به قول یکی شبیه لک لکه

فقط سینه و شکم و بازو در میارم رژیمم میگیرم اول با سنم آب تز میشه

سوال منم هست

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
سلام عزیزم اول از همه می خوام ازت تشکر کنم چون درسته که نتونستم عضو این تاپیک بشم اما همه دستورات رو ...

از ته دلم دعا کردم چون منم مشکل شمارو دارم لاغری و سبک زندگی صحیح و ورزش بهت خیلی کمک میکنه انشالله زود نتیجه بیگیری و باردار بشی

والا همینو بگو 😂😂  انقدر چالش انگیزه رو رعایت کردن اصلا انگوزه پا درآورد فرار کرد 😆😆

😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کالری مجاز۱۰۴۰.مصرفی۹۵۳

باریکلا👏👏👏

فقط جرا کالاریت را پر نکردی😐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
از ته دلم دعا کردم چون منم مشکل شمارو دارم لاغری و سبک زندگی صحیح و ورزش بهت خیلی کمک میکنه انشالله ...

ممنونم عزیزم چقدر انرژی مثبت از حرفات بهم رسید ممنون انشاالله این انرژی و حال خوب سرازیر بشه تو همه ثانیه هات

خیلی تغذیه مو اصلاح کردم انشاالله لاغر شدم مادر خوبی بشم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم البته فکر هم کنم ژنتیکی باشه در حدی که من 35کیلو اضافه وزن دارم اما با ...

گلم

بامداد را یا تک کن یا ریپ که سوالت را ببینه و جواب بده😉

چیزی نمونده مفیدباشه.دیگه فردابایدلیست بدم واسه خرید😂😂😂

یخچالوو. خالییی کردی😂😂😂😂

مرسي عزيزم خيلي زحمت كشيدي ميگم پماد ان ان رو شنيدي؟ اون خوبه يا اين

خواهش گلم

اره شنیدم برای محیا میزدم پوستش خیلی حساس ونازک شد ولی اب رو اتیش بوداا ولی خیلی نازک شد پوستش دوباره که حساسیب داد دیگه ان ان هم براش خوب نبود 

چندتا دکتر رفتم تا اخرش الفا بهم معرفی کردن گیاهیه بیشتر ترکیباتش ولی محشره پوستم نازک نمیکنع

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
منم کیک یخچالی درست میکنم  پیتزا دوست داشتم تی شرت بگیرم ولی نمیشه برم بازار

خیلیم خوب👌🏻👌🏻

اره تو این شرایط که همون جورابم نمیشه داد😷😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲