2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
فداات داا..  اسکاتت تعدادش خوبه.. تو تاپیک ورزش برو...اونجا چند تا ورزش فرم دهی هس https ...

باشه عزیزم حتما همین کارو میکنم ممنون😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

صبحانه:نان بربری+پنیر+کره😋😋😋😋

میانوعده:نسکافه😋😋

ناهار:۸ ق قیمه بادمجون+سبزی😋😋😋😋

میانوعده:۲تا بیسکوییت+پرتقال😋😋😋😒

شام:نان سنگک+پنیر+سبزی😋😋😋😋😋

۱۲۰۰کالری✌✌✌✌

ورزش:نیم ساعت حلقه+چالش کل بدن+چالش شکم+چالش باسنگ+چالش پری💃💃💃💃💃💃💃

@kiarash_mami  @مهدیه24  

گزارش#  

ص:بيسكوييت+شير

ناهار:كوفته

عصرونه:پراشكي شكلاتي😬+شير موز+پرتقال+پسته بادوم

شام:كوفته

كالري دريافتي:١١٥٠

كالري مجاز:١٣٠٠

اب ٨ ليوان

@kiarash_mami  

@mamanali95

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

ص:پنیر یک سهم سه کف دست نان لواش 

ن:کشک بادمجون چهار قاشق دو کف دست نان سنگگ 

ش:سوپ سبزیجاتیک بشقاب 

م وعده:دو عدد میوه فصل یک لیوان شیر 

ورزش ۴۰ دقیقه ایروبیک ۸ لیوان اب 

مصرفی ۱۳۰۰ 

@kiarash_mami  

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
الهه جانم اعصاب خودتو بهم نریز 😭 خیلی ناراحت شدم برات😭 عزیزم اشکال نداره مطمان باش که اینقدر پیش ...

میبینی زهرا 😔

قربونت عزیزدلم 😘😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آهاااان نمیدونستم خدا خیرت بده گفتی😍😘💐 فقط روزای فرم دهی ورزشام کم نیست اسکات دوتا۱۰ تا خوبه یا ...

برای بزرگ شدن سینه شنا رو دیوار و شنا سوئدی خیلی خوبه.

فقط دستاتو سعی کن باز کنی که حرکتو میری سینه ت جمع نشه کوچیک بشه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
برای بزرگ شدن سینه شنا رو دیوار و شنا سوئدی خیلی خوبه. فقط دستاتو سعی کن باز کنی که حرکتو میری سینه ...

خانمی برا کوچک کردن سینه باید دست جمع باشه شنارو دیوار؟میشه بهم بگی؟؟

برای بزرگ شدن سینه شنا رو دیوار و شنا سوئدی خیلی خوبه. فقط دستاتو سعی کن باز کنی که حرکتو میری سینه ...

مرسی فدات بشم که اونقدر خوبی..چشم حتما میرم😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
 خانمی برا کوچک کردن سینه باید دست جمع باشه شنارو دیوار؟میشه بهم بگی؟؟

نه عزیزم برای کوچیک شدن باید حرکت قیچی بری. و اینکه دستاتو به هم بزنی از جلو سینه ت. یعنی دستاتو خم کن و آرنج دو تا دستاتو بزن به هم.نمیدونی متوجه شدی یا نه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
به به کالاری مصرفی که عیان است چه حاجت به بیان است...👌👌👌 از کالاریتم معلومه پریی شدی😂😂😂😂 ...

،😁😁😁😁چای دارچین از صبح ریختم هنو نخوردم،میلم نمیکشخ😔😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
لطف داری عزییییزم

😘💐