2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835990 بازدید | 290067 پست
اره بخدا شورشو دراوردن دیگه انگار دارن میرن عروسی 😑😐😒😢

راستیی مریم نبودی امروززز

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا نکنه عزیز دلم من امروز نذر دارم حلوا بپزم....بازم دعا میکنم برای همتون و خصوصا مادرت🙏🙏🙏

فدای مهربونیت بشم عزیزم خیلی خیلی ممنونم. خدا خیرت بده نذرت هم قبول باشه عزیزم خدا به خانوادت و خودت سلامتی بده 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باشه عزیزم.لینکشوتوی تایپیک میزارن

ممنونم عزیزم 😘😘😘😘

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلاممممم صبح آدینه اتون بخیر🍃🍃🍃😍امیدوارم امروز بهترین روز زندگیتون بشه فقط۱۵روز مونده از تابستو ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم صدام کردی 😘😘😘امروز کلا نیومدم مهمون داشتم. 

ببخشید دیر جواب دادم اره واقعا تابستون هم داره تموم میشه 😳😳

😣نمیدونم  بخدا اما میگرنم برگشته باز فکرکنم ازاونه

ای وااااااااااااای میگرن خیلی بدههههه 😳😳😳

خدا نکنه دلت بگیره😘😘😘 ان شاالله زیر سایه پدر و مادرت همیشههههه شاد و خرم باشیییی😍

فدای مهربونیت بشم عزیزم ممنونم همچنین شما عزیزم 😘😘😘😘

سلام عشقم فدات ک ب یادم بودی چشتون روز بد نبینه امروز وحشتناکترین اتفاق واسم پیش اومد

فدات شم خوندم چه اتفاقی افتاده وااااااااااااای خیلی خیلی وحشتناک بود خدا به خیر کرد اتفاقی براتون نیوفتاده صدقه بذار عزیزم. خیلی ناراحت شدم بخدا چون واقعا خیلی ترسناکه با قمههههههه😱😱😱😱😱😨😨😨😨😨😖😖😖😖😖😖😖😖با بچه کوچیک  یا اباالفضل 

واقعا ازشون خدا نگذره دل مردم رو اب میکنن با قمه  توی خیابون 

ان شاالله امام حسین جوابشون رو بده با عزاداراش ای کارو کردن 

سلام صبح همگی بخیر....🖤امروز ۶ محرمه و من هرسال از سالی ک باردار شدم حلوا میپزم و میدم ب تکیه کنار ...

قبول باشه عزیزم 😘😘😘😘😭😭😭😭😭التماس دعا 

کالری مصرفی 1250

ورزش نداشتم ولی خیلی کار کردم بخاطر مهمونی 

شب بخیر. 😘😘😘😘

واااااای بچه ها امشب رفتیم هئیت خودمون چشتون روز بد نبینه..شانس ندارم ک ی شب خواستم برم بیرون مراس ...

عجب ادمایی پیدا میشنا 

یکی نیس بهشون بگه حالا چه فرقی داره هیئت شما یا ما !!! مهم اینه که مردم عزاداری کنن 😞😞😞😞😞

من که سرم توی دیگه 🥴 آقا هر شب نذری درست میکنم خسته میشم نه ورزشی نه رژیمی نه چیزی 😑 تازه کلی هم ...

خانوممم رعایت کن خوووو😤😤😤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی ۶۸۰

———————

امروز مجبورا فست  بودم ،چون فردا جایی هستم که شایدم نشه فست باشم، ولی سعی ام را میکنم که فردا هم فست باشمم..
توکل بر خدا...

این هفته زیاد ورزش نداشتممم،،، احساس سنگینی مزمن میکنممم😢
حداقل فست باشمم که وزنم کم که هیچ، حداقل ثابت مونده باشه....
این دو روز اخر مونده به وزنکشی، خودموو جریمه کردمممم👊👊👊

سلام صبح بخیر خوشملااا

من دیروز با700تابستم

چون برنج خیلی خوردم البته نهار فک کنم10تا قاشق شد امروز و البته رعایت میکنم فست باشم با اینکه مراسم یادبود مادربزرگم دعوتیم