2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

دوستات گلم سلام تو پریود وزن بکشیم؟؟؟؟؟درست نشون میده

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات بشم سمیه جون  اومدم دیدم هیچکس نیست دلم گرفت

خدا نکنه دلت بگیره😘😘😘

ان شاالله زیر سایه پدر و مادرت همیشههههه شاد و خرم باشیییی😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واااااای بچه ها امشب رفتیم هئیت خودمون چشتون روز بد نبینه..شانس ندارم ک ی شب خواستم برم بیرون مراس ...

وااااای دعوااااا😲😲😲😲

من از دعوای بین مرداااا میترسممم اونمممم قمه کشییی یا خدا😨

من دعوا ببینم، دست و پام شل میشهه،،، چه برسه بخوام از منطقه فرار کنممم،،،،🙈

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دوستات گلم سلام تو پریود وزن بکشیم؟؟؟؟؟درست نشون میده

معمولا توی دوره ، وزن افزایش داره... بهتره وزن‌نکنییی ...و بعد از اتمام دوره، وزن به حالت قبلی برمیگرده...

بدن تا بدن هم فرق میکنه ،

توی دوره،، تا ۲ کیلوو هم اضافه نشون میده...

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۵۵۰

————————

واااااای بچه ها امشب رفتیم هئیت خودمون چشتون روز بد نبینه..شانس ندارم ک ی شب خواستم برم بیرون مراس ...

من معمولا دعوا بشه با اینکه پاهام نیلرزه ولی میرم تو دلش...

امروز رفتم برای بچه های هیات تو راه بیسکویت بگیرم

رفتن فروشگاه هفت

دیدم موقع حساب کردن یه پسر برگشت سمت یه جمع پسر و نیشنیدم گفت سعیذ بیا دو تا هلو جلون

بریم شماره بدیم 

اومدم بیرون دو تا دختر نوجون

بودن

و اون پسرا جلوتر رد شدن

خواست شماره بده

تند رفتم به دختره گفتم میخای بگیری

گفت نه بخدا...

گفتم هووووی بیشرف جوری گرهت میزنم این اسبم نتونه وات کنه...راتو بکش برو مشکی حسین تنه

اون جمع پشت سرم رسیدن

گفت دهنمو وا نکن

گفتم وا کن ببین چطور بی ابروت میکنم بی ناموس

همسن خواهرته نفهم

دخترا باهام تا خیابون اومدن...

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من معمولا دعوا بشه با اینکه پاهام نیلرزه ولی میرم تو دلش... امروز رفتم برای بچه های هیات تو راه ...

بابااا ایول

خوششمم میاااد اینجورییی پسرااا را ضایع کنیمممم...

دمت گرم👏👏👏👏👏👏👏👏👏

واسه خودت یه پااا  پهلوونییی😁😁😁

سلاممممم صبح آدینه اتون بخیر🍃🍃🍃😍امیدوارم امروز بهترین روز زندگیتون بشه

فقط۱۵روز مونده از تابستون ها

🌹🌹🌹⁦☘️⁩🍃

😍😄😅

@هستی،بانو  

@سارابانووووو  

@pari95  

@بامدادخمار  

@پریجون  

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿            

سلاممممم صبح آدینه اتون بخیر🍃🍃🍃😍امیدوارم امروز بهترین روز زندگیتون بشه

فقط۱۵روز مونده از تابستون ها

@شادلین9462  

@سمیه1396  

@مبینا_mobina  

@خانم_معلم_جوان  

@maaaryam1372  

💔💔💔💔یاامام حسین