2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835990 بازدید | 290067 پست
یه سوال دیگه ببخشید من تازه واردم.شما که رژیم دارین از تخم کتان وچای سبز ..هم برای کاهش وزن استفاده ...

منن چای سبز میخورم راضیم

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿            
سلام جیگررررررصبحت ب خیر.من تازه ازخواب بیدارشدم🙈

من صب شوهرممم بیدارم کرد سردرد شدم خابم نبرد

😍😍😍جوووون

روز خوبی داشته باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه آز خون و آز تیروئید دادم گفت هیچ مشکلی نداره روغن کرچکو بمالم به ریشه موهام ؟؟؟  کنجد ...

بله عزیزم منم تازه چند روزه دارم انجام میدم ببینم نتیجه میده. اگه اولین باره که استفاده میکنی اول تست کن خدانکرده حساسیت نداشته باشی عزیزم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام یادم نی صفحه چنده اما اینه

خیلی خوشگل و نازه مبارکت باشه 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام جیگررررررصبحت ب خیر.من تازه ازخواب بیدارشدم🙈

سلام الهام جون صبحت بخیر 

یه سوال دیگه ببخشید من تازه واردم.شما که رژیم دارین از تخم کتان وچای سبز ..هم برای کاهش وزن استفاده ...

منم چای سبز دم کرده زیره استفاده میکنم 

سلااااام صب بخیر عشقااام😍😍😍😘😘 @سمیه1396     @pari95     @حاجیه &nb ...

😍😍😍😍

صبح بخیر عالیجناب عشقق😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگیزه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلااااام صب بخیر عشقااام😍😍😍😘😘 @سمیه1396     @pari95     @حاجیه &nb ...

سلام عزیزم.خوبی؟من الان تو تثبیتم هفته دوم.قبل تثبیت تا ۱۳۵۰ میخورم هفته اول کردم ۱۴۵۰ این هفته هم ۱۵۵۰.بنظرت رو این ۱۵۵۰ دوهفته بمونم بهتر نیست؟بعد دو هفته دوباره ۱۰۰تا ببرم بالا؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

سلام عزیزم.خوبی؟من الان تو تثبیتم هفته دوم.قبل تثبیت تا ۱۳۵۰ میخورم هفته اول کردم ۱۴۵۰ این هفته هم ۱ ...

اره عزیزم همین جوری خوبه

دو هفته ک ۱۵۵۰تا بودی بعد وزن کن اگ رفته بود بالا فست بگیر درست میشه

اره عزیزم همین جوری خوبه دو هفته ک ۱۵۵۰تا بودی بعد وزن کن اگ رفته بود بالا فست بگیر درست میشه

من چون تو دوران شیردهی هستم کلا فست نمیگرفتم

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم