2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837586 بازدید | 290067 پست
یه تخم مرغ می شکنی یه قاشق آبلیمو یه قاشق چای خوری دارچین نصف قاشق چای خوری عسل میریزی همرو هم میزنی ...

عاااااالی بود.مرسی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول باشه عشقم سعی کن تا قبل از تاسوعا درست کنی..چون من‌پارسال تاسوعا دریت کردم و هیچ مهمونی نیومد. ...

الهی😍قبول باشه😍

من امروز ظهر برنجمو خیس دادم فردا انشالله درستش میکنم😍

مینا جون گفتی با دو کیلو برنج چقد شله در میاد؟

آخه من ۲۰۰تا ازین ظرف کوچیکا گرفتم اندازه میشه به نظرت؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام دوستای گلم من الان از خونه مادربزرگ شوهرم برگشتم و همه دوستام و بچه هایی ک تو تاپیک هستن رو دع ...

خیلی ممنون عزیزم 😙😙

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
@عروسترکم     سلام مینا جونم😍 با دو کیلو برنج نیم دونه چقد شله در میاد؟ من ۲۰۰تا ازین ...

سلام عشقم خوبی😍😍😍

اگه از این ظرف کوچیکا باشه جواب میده..خیلی بزرگ نباشه

ساراجون الان طرز تهیه ش هم واست میگم

اول از اینکه ب ازای هر کیلو نیم دون دو کیلو شکر لازمه

فداتشم من با ۵ کیلو خودم طرز تهیشو میگم..تو ب اندازه برنج خودت کمترش کن

مواد لازم نذری خودم😊😊😊😊😊😊😊😊

برنج نیم دون ایرانی ۵ کیلو

شکر ۱۰ کیلو

کره ۵بسته ۱۰۰ گرمی

زعفرون ب اندازه(هر چقدررر زعفرون بریزی باز اون رنگ زرد خوشگل نمیده..پس پودر زعفرون هم از عطاری بگیر)

هل سبز یا سفید ۲ بسته

گلاب ۲ عدد

خلال بادام.خلال پسته

پودر دارچین

پودر نارگیل

خلال پسته اگه دوس داشتی

خب طرز تهیه😀😀😀😀😀😀

اول از همه ک برنج رو از شب قبل خیس کن...و اگه میخوای ظهر پخش کنی صب بپز..اگه هم غروب میخوای پخش کنی ظهر بپز

۱_برنج خیس شده از شب قبل رو بذار بالا ..آب هم بریز توش..خیلی زیاد نریز ک دیگه برنجت بشه شبیه حلیم..کمتر بریز..بعد اگه کم اومد آبجوش اماده داشته باش.بهش اضافه کن

۲_وقتی ک کامل برنجت بافت خودشو از دست داد و باز شد(باید کامل کامل باز باز بشه..)شکر رو کم کم بهش اصافه میکنی تا همه شکر تموم بشه..و مدام هم بزن

نکته:ساراجون وقتی شکر بریزی خودش آب میندازه..واسه همین میگم از اولش کم آب بریز

۳_بعد ک شکر کامل حل شد و برنج آب انداخت کره ها رو بهش اضافه کن.عطرش بی نظیره

۴_دو بسته هل رو از قبل تو هاون بکوب و تو قوری دم کن..بعد آب اون هم بریز توش

۵_بعد زعفرون هم بهش اضافه کن و همچنین واسه رنگ زردش پودر زعفرون هم بریز(تو ی ظرف دیگه از مواد شله زردت بریز..پودر هم بریز..هم بزن ک قشنگ نارنجی پررنگ بشه..بعد اونو بریز تو قابلمه ک با همه مواد زرد خوشرنگ بشه)

۶_وقتی ک کامل شله زرد آبش رفت و ی مقدار سفت سد خاموش کن و گلاب رو بریز توش.اگه با حرارت گلاب بریزی عطرش میپره

۷_با حلال و دارچین و پودر نارگیل تزیین کن

ساراجونم نذرت قبول باشه..هر جا ک متوجه نشدی بازم سوال کن

باور کن من هفت سال ک همینجوری میپزم

روغن مایع نمیریزم.

هل خیلی خوش عطرش میکنه

همه هم ازش تعریف میکنن

انشالله ک خدا هم قبول کنه

فدات عزیزم🤗🤗🤗🤗🤗

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الهی😍قبول باشه😍 من امروز ظهر برنجمو خیس دادم فردا انشالله درستش میکنم😍 مینا جون گفتی با دو کیلو ...

فدات عشقم..واست فرستادم کامل توصیح دادم

بکر نکن دو کیلو خیلی کم میشه

ن عزیزم😍😍

خود برنج وا میره..شکر هم بریزی بیشتر میشه

تو اون پست واست کامل توضیح دادم عزیز دلم

شکمو چه جور آب کنم؟

چالش شکم

دارزنشست

زیر شکمی

حلقه

چرخونک

—————

مال من ۸۲ سانت شده.... بشه ۸۰ ، راحت میشمم...😋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عشقم خوبی😍😍😍 اگه از این ظرف کوچیکا باشه جواب میده..خیلی بزرگ نباشه ساراجون الان طرز تهیه ش ...

چه باحوصله توضیح دادییی مهربونممم😍😍😍😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دوستای مهربونم خوبید؟

امیدوارم توی این شبهای عزیز به حاجت های قلبی تون برسید. لطفا توی این شبهای عزیز برای پدر و مادرم هم دعا کنید ممنونم. دوستون دارم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام دوستای مهربونم خوبید؟ امیدوارم توی این شبهای عزیز به حاجت های قلبی تون برسید. لطفا توی این شبه ...

سلام عزیزم

خوبی؟؟؟

حال پدر و مادرت جطوره؟؟؟

جواب ازمایشات را گرفتیی؟؟

@دیانا24  

کجایییی دختر؟؟؟؟😍😍😍

خیلی وقته نیستیییییی😢

سلامممم رفتم خرید

گارد گوشی خریدم

یک شلوار جین خریدم

کفش و کیف طوسی خریدم

یک بلوز مشکی خریدم

برا دانیال کیف و کفش مدرسه اشو خریدم

با یک کمی لوازم تحریر

برا ارمان هیچی نخریدم فقط گلس گوشیشو عوض کردیم

با پاستیل و پیتزا

چون ارمان امسال مهد نمیره 

وحید هم هیچی😅

راستی ممه دون ست هم خریدم

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿            
@شادلین9462   گلم حال مادرخوبه؟خودت خوبی؟

سلام الهام جونم خوبی؟پسر گلت خوبه ؟ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی  به یادم بودی ببخشید توروخدا دیر جواب دادم خیلی وقته نیومدم بخدا اصلا حواس نمونده برام شماره کاربری رو فراموش کرده بودم با بدبختی یادم اومد. باز هم شرمنده 

ممنونم از اینکه یاد مادرم بودی عزیزم هنوز جواب پاتولوژی نیومده خیلی انتظار بدههههههه. خیلی سخته توروخدا توی این شبها برای پدر و مادرم دعا کن دعا کن دلمون باز شاد شه 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد