2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835980 بازدید | 290067 پست
ببین عشقم از گوگل پلی پیدا کردم واست..عکسش اون اولی بود.همونی ک من دانلود کرده بودم

عه مرررررررسی عزیزم،اینارو دیدما،اما چون گفتی گام سنج نفهمیدم کدومه،اینا نوشته بودن گام شمار😅😅

بازم مرسی خوشگلم خیلی لطف کردی😍😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من خیلی ناراحتم دختر خالم وزنش زیاد امروز پدرشوهرش بهش گفته رژیم بگیر شدی اینهو گاو😣گاو ۱۳۰ کیلو گو ...

وای خدایا😣😣😣مگه داریم انقدددد وقیح و بیشعووور😑😑😑

بمیرم😢

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی ناراحتم دختر خالم وزنش زیاد امروز پدرشوهرش بهش گفته رژیم بگیر شدی اینهو گاو😣گاو ۱۳۰ کیلو گو ...

آقا واقعا یه روزی ۱۲۵ بودی؟؟؟🙊الان چندی؟؟

♥️ بستنی‌خوردم‌ ۶۰ گرم ولی به جاش‌رفتم‌پیاده روی

نوش جونت

خوب کردی، نخورییی بدتر میشههه👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آقا واقعا یه روزی ۱۲۵ بودی؟؟؟🙊الان چندی؟؟

اره عزیزم الان ۷۰

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

ن مال منه😂😂😂😂😂

بیا نصف تو، نصف من

😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۵۲۰

———————

به سایز کشییی داریم نزدیکککک میشیمم😬😬😬

سلام من دو ماهه کالری شماری میکنم روزای اول 1200 بودم الان یک ماهه کالریمو آوردم پونصد ولی نمیدونم چرا وزنم استپ کرده دیگه کم نمیکنم.توی بیست روز 3 کیلو کم کردم ولی استپ شدم

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین
تاپيك اخرم رو گزارش بزن لطفا🙏🏻

ببخشید دیر دیدم رفتم ترکیده بود

سلام  برنامه كرفس رو نصب كردم تا پول ندم نميتونم از كالري شمارش استفاده كنم؟ اصلا نميدونم كج ...

من با برنامه زیره کار میکنم عالیه