2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837503 بازدید | 290067 پست
بنده ۱۴۹۶ تا

مال تو ، تازه هجری قمری را رد کرده میره که میلادی بشههه

😁😁😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخخ آره واقعا حالا فعلا به دهه گودزیلایی ها رسیدم😂😂😂😂😂😂

😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😧😧😧چقدر زیاااد من هر دفعه تو اعلاناتم میرم، میدونی یاد چییی میفتم؟؟؟؟ یاد مرتب کردن کابینت ه ...

خخخخ 

اره راس میگی سمیه جان دقیقا همینطوره 

البته ببخشید من جواب دادم 

[QUOTE=102478865]هی هم این بچه شیر میخوره شیر میخوره دیونه شدم از شیر دادن😥[/QUOTE به این فکر کن ش ...

اره واقعا خیلیییی کمک میکنه به لاغر شدنم😌

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلااااام‌ دوستای عزیزم♥️

گزارش#  

صبحانه 👈 ۱لیوان شیر کاکایو 

میان وعده‌👈 ۱شلیل و۱ هلو و۱کشک☺

ناهار👈 سیب زمینی کوچک وتخم مرغ با نعنا 

میان وعده 👈 ۱ بیسکوییت ساقه طلایی و۱ خرما

شام 👈 ۱کاسه ماست و۱ ق عسل

سوزیده هام ۶۴۰ کالری

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@خرگوشکممم  چشم خوردم عشقم .امروز وزن کشی داشتم اومدم ب خودم حال بدم یه پیتزا خوردم .بعد فهمیدم پیچم هک شده از حساب دوستام پول کم شده با شوهرمم دعوام شد شکستم رژیمو دوتا بستنی خوردم چند تا بیسکوییت سه تا گلابی نزدیک ۱۵۰۰ کالری شد فقط یک ساعت صبح پیاده روی کردم .هرکاری میکنم نمیتونم برقصم اعصابم خورده .خیلی بد شد بهم دلداری بده فردا هم فست میگیرن چطور جبران کنم .

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
😧😧😧چقدر زیاااد من هر دفعه تو اعلاناتم میرم، میدونی یاد چییی میفتم؟؟؟؟ یاد مرتب کردن کابینت ه ...

هر صفحه ۱۰ تا اعلان داره 

روزی ۱۰ صفحشم حذف کنی کم میشه 

اگه حوصله داری که بزن همشو بپاک یه روزه 💪