2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835980 بازدید | 290067 پست
حالا خیلی هم خوشحال نباشید استارتر اومده ها 😈🔫

الهی چه حس خوبیه.😘😘😘

خدانگهدارتون باشه انشاالله😘💜

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
حالا خیلی هم خوشحال نباشید استارتر اومده ها 😈🔫

سلام بامداد جون

خوبی؟ 

بارداریت مبارک باشه عزیزم 😘 

من تاسا هستم امیدوارم یادت باشه

من گند زدم به وزنم دوباره برگشتم گروهت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Bebakhshiiid Alan mizanam to saresh Doris she

😂😂😂😂😂😂کار خوبی میکنی😘😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

سلاااام

درست شد خاك بر سر خخخخخ

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
هفته ی ۲۲ هستم پنجم تموم میشه میرم تو شش ماه  حدودا پنج کیلو زیاد شدم 😅😅  قبلش ۵۰ ۵۱ بو ...

کیسه آب و جفته.

هفته ی ۲۲ هستم پنجم تموم میشه میرم تو شش ماه  حدودا پنج کیلو زیاد شدم 😅😅  قبلش ۵۰ ۵۱ بو ...

ایشالا بسلامتییییی زایمان کنی

خب رحم و آب دور بچه 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلاااام درست شد خاك بر سر خخخخخ

😂😂😂😂💃💃💃💃💃

ماشالا عزیزم باربی حامله خداوکیلی تا حالا ندیدم خوش به حالت چه حسه خوبی داره.

یعنی الان تازه 56شدی؟

😂😂😂😂😂😂کار خوبی میکنی😘😘😘😘

خخخخخ درست شدددد

آنقدر خستم که

هیچی ورزش نکردم

باید شب حلقه بزنم و حداقل پروانه و طناب برم

الان ماه چندییی؟؟؟ وزن قبل بارادری و وزن الان‌ چنده عزیزم

هفته ی ۲۲ هستم پنجم تموم میشه میرم تو شش ماه 

حدودا پنج کیلو زیاد شدم 😅😅  قبلش ۵۰ ۵۱ بودم با ترازوی خودم و دکترم یکم اختلاف داشت وزنم 

بچه تو آخرین سونو ۳۶۵ گرم بوده این پنج کیلو کجاس؟ ☹️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

برم خونه رو مرتب کنم

بعد برم سراغ نقاشیم

برم خونه رو مرتب کنم بعد برم سراغ نقاشیم

مگه نقاشی؟

وای جونم الهی فدای پاهای کوچولوش بشم شازده پسر را😍😍😍😍😍

😘😘♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خب خب گزارش امروزم🤗

ناشتا سرکه سیب و اب ولرم

صبحانه ۱ کف لواش+۲۰ گرم پنیر+۲ خرما+چای

میانوعده صبح ۲۰۰ گرم هندوانه

ناهار ۷ ق عدس پلو+۲۵۰ گرم سالاد شیرازی+۲ ق ماست

میانوعده عصر ۲۰۰ گرم هندوانه+۱ خرما+دمنوش زیره و چای سبز

شام خوراک سینه مرغ با بامیه ۳۰۰ گرم +۲۰۰ گرم سالاد شیرازی

ورزش ۵۰۰ طناب+نیم ساعت حلقه+۳ مین دمبل+۶۰ حرکت پهلو

پوستم ماست سدر+یخ+ویتامینe

💪💪💪😍😍😍😍

کالری مصرفی ۱۲۰۰🤗🤗

گزارش#  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!