2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837503 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب طبیعیه معمولا هر چهار پنج کیلو وزن که کم بشه سایز تغییر میکنه ،هرچی هم توده چربی کمتر باشه سایز ه ...

سلام عزیزم.منم هستم.آخر شب سایزامو میگم تگت میکنم گلم.منم از فردا شروع میکنم❤

فقط من امروز دومه پریودمه یکم ورم دارم اشکالی نداره؟

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

سلام به همه.

من دیشب خیلی وضعیتم داغون بود.هنوزم معده دردم خوب نشده😲😵

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام به همه. من دیشب خیلی وضعیتم داغون بود.هنوزم معده دردم خوب نشده😲😵

معدت واسه چی درد میکنههه؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه هاا

چرا محدثه کاربریش قطع دسترسیییی شدهههه؟؟؟

نکنهههه🤐🤐🤐🤐

تک هم نمیشههههه

😰😰😰

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مجازمو خوردم😊

۹ لیوان آب

حدف نون

ورزشام👇

۳۰ ثانیه درجا

۳۰ ثانیه پروانه

۳۰ تا دراز ونشست

حلقه ۳۰ مین

برنامه شماره یک،روز اول

برنامه شماره دو،روز اول

برنامه شماره سه،روز اول

چالش شکم متوسط،روز اول

😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

@مهرنگار72 ,     @gayran       

@مبینا_mobina                   

@khatankhanoum  

@70alna  

سمیه جونم،و آدر خانومی😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
گزارش#   کالری مجازمو خوردم😊 ۹ لیوان آب حدف نون ورزشام👇 ۳۰ ثانیه درجا ۳۰ ثانیه پروانه ...

آ باريكلااا

👏👏👏👏👏👏

حرف نداري👌👌👌

من شب كارم..😅😅😅

هنوز ورزشام تموم نشدههه.... 

سلام بچه ها ورزش ۱ و ۲و ۳ رو انجام دادم + چالش شکم متوسط + ۳۰ تا دراز نشست + نیم ساعت حلقه   چ ...

👏👏👏👏👏افرين گلم

عالي هستييي💪💪💪

گزارش#   کالری مجازمو خوردم😊 ۹ لیوان آب حدف نون ورزشام👇 ۳۰ ثانیه درجا ۳۰ ثانیه پروانه ...

افرین بر همت زیادت

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..