2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835980 بازدید | 290067 پست
پسری ک ننش تربیتش نکرده باشه همین میشه واقعا خاک عالم تو سر ننه باباش. خیر سرش سیده درست حسابی نمیت ...

عزیزم😢😢😢😢😢😢

😂😂😂😂غصه نخور یواش یواش عادی میشه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم😢😢😢😢😢😢 😂😂😂😂غصه نخور یواش یواش عادی میشه

اره دیگ واقعا ب جیغاش‌ ک عادت کردم

ولی خب بی ادبیش اذیتم میکنه.منم شدم لنگه خودش عصبی شدم همش جیغ میزنم سر بچم بعد میگ چرا اینطوری شدی

فقط هرشب دعا میکنم خدا بزاره تو کاسه خودشه اون مامان احمقو خاهراش 😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگ واقعا ب جیغاش‌ ک عادت کردم ولی خب بی ادبیش اذیتم میکنه.منم شدم لنگه خودش عصبی شدم همش جیغ م ...

عزیزم نفرین نکن ؛مردا عصبی ان همشون تو نباید اصلا اهمیت بدی وقتی اروم‌شد بهش بگو...ک اینطوری رو منم اثر میذاره من اگه برات مهم نیستم ب بچت ک روحیش خراب میشه فک کن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم نفرین نکن ؛مردا عصبی ان همشون تو نباید اصلا اهمیت بدی وقتی اروم‌شد بهش بگو...ک اینطوری رو منم ...

آدمه اخه😡 میگم بهش سر حسین هر چی مراعات کردی ولی اینیکی بیچاره بچم همش حرصم دادی دق کرد دیگ اون تو

ترخدا زیبا چندروز پیش رفتیم پارک با خانوادش.بعد بافاصله ی متری علیرضا نشسته بود روبروم گفتم نایلون زباله رو بده(کوچیک بودا نایلون)دستمالو بندازم داخلش🙄

بعد مامانش میگه وااااا خودت دولا شو بنداز توش دیگ😐

ببین ترخدا ننشو من با این شکمم ی متر خم بشم.بعد پسرش دستشو از آرنج‌خم نکنه.ببین اخه چقد بیشعورن.انگار بچه همسایه تو شکم منه😕

ینی در این حد نمیخاد پسرش زحمت بکشه ها

کصاااافط

پسری ک ننش تربیتش نکرده باشه همین میشه واقعا خاک عالم تو سر ننه باباش. خیر سرش سیده درست حسابی نمیت ...

واای‌چه جوری دلش میشهههه سرت دادت بزنههه...سر زن باردار...😰

حداقل صبر کنههه، به دنیا بیاد بچت،، بعدششش😅😅😅

حالا سر جی بودهه که باهات ناراحتیی کرده،،، نکنه مادر و خواهراش دخالتی کردند؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آدمه اخه😡 میگم بهش سر حسین هر چی مراعات کردی ولی اینیکی بیچاره بچم همش حرصم دادی دق کرد دیگ اون تو ...

وای اره درکت میکنم😣😣😣😣😣😣

خیلی بده این ننه ها الکی ینی ک خیلی ما بفکر بچه هامون هستیم...تو چیکار داری زنیکه😣😓

[QUOTE=101903116]هم گودزیلا خره هم امضام خاک توسرم  با این امضام باید فحش نثار ننه گودزیلا کنم با این تربیتش ...[/QUOT

حال هر شب من مثه تو

دیگه از هر چی مرد متنفرررم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۴۵۰

—————————

بعد تقریبا ۲ هفته ورزش‌کدممم😋

فعلا از کم شروع‌کردم ، یواش  یواش میام بالا ...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

من فقط میگم برن گمشن

البته واسه بقیه کاربرا سوتفاهم نشه

من در هفته چهار روز قهرم

حالا اصلن مقصر هردوتامون...ولی هزار بار منت کشی کردم و پیش قدم شدم.ولی اون پررو تر از دیروز میشه

و حاااااااااااااالم از مادرش بهم مبخوره

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

600 کالری خوردم

600کالری سوزوندم

به جای دیروز فست بودم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وای اره درکت میکنم😣😣😣😣😣😣 خیلی بده این ننه ها الکی ینی ک خیلی ما بفکر بچه هامون هستیم...تو چیک ...

زیبا همیشه همینه‌ننش حالا جاریم ۶ متر زبون داره جوابشو خوب میده

من مظلومم هی هم باید زر اونارو تحمل کنم😕

ب من تیکه میندازه وای کیفو بلند نکن بچت میوفته😐

گفتم ن حواسم هست رو زمین کشیدمش تا اینجا ،علیرضا بیاره برام😂

ی مشت آدم منفعت طلب 

ب من میگه برنجت یکم شفته میشه ب نظرم از قصد اینکارو میکنی میخای بی احترامی کنی ب ما😭😭😭 ببین چقد نفهمه اخه😡

آدمه اخه😡 میگم بهش سر حسین هر چی مراعات کردی ولی اینیکی بیچاره بچم همش حرصم دادی دق کرد دیگ اون تو ...

من جات بودم، دستمال رو میکردم تو یقه ی هر کی که دم دستم میبود....

چرا درک ندارن، مگه مادر شوهر تا حالا حامله نشدههه، مراعات هم‌خوب چیزیهههه..

من فقط میگم برن گمشن البته واسه بقیه کاربرا سوتفاهم نشه من در هفته چهار روز قهرم حالا اصلن مقصر ه ...

وقتی باید یکی منت کشی کنه خب از اول قهر نکنین راحت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
زیبا همیشه همینه‌ننش حالا جاریم ۶ متر زبون داره جوابشو خوب میده من مظلومم هی هم باید زر اونارو تحمل ...

بگو زن حامله اصلا نباید غذا بپزه.نکه میاییم خونت مرغ بریون میذاری جلومون😤😤😤

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤