2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن

282 بازدید | 23 پست

نظر شما راجع بهش چیه

البته البته

چرا فکر میکنید خوب نیست ؟

و مهم تر از همه چرا یسریا فکر میکنند کار آدم بد ها است ؟

نوشابه هم برا سلامتی خوب نیست ولی چرا مثل سیگار اینقدر تابو نشده ؟

نظراتون رو میخوام بشنوممم

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

خیلی بده چه برای مرد چه برای زن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده چه برای مرد چه برای زن

خببب

ما میخواهیم چرایی اش رو بشنویم

چرا خب نیست

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

خببب ما میخواهیم چرایی اش رو بشنویم چرا خب نیست

برای سلامتی مضره

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

من هروقت گریه ارومم نکنه میکشمیا وقتی بارون بیاد هوس میکنم

چرا نظرات جامعه روت اثر نذاشته ؟

نظرات راجع به دیدگاه بقیع چیه

حالا شاید آدمهای دورت یکم فرهنگ باز تر داشته باشن

به عنوان کسی که داره برای پزشک شدن درس میخونه ردپای سیگار تو همه بیماری ها کم و بیش هست تو همه بخش های بیمارستان ردپاشو میتونی ببینی حالا چه مستقیم چه غیرمستقیم

چرا آدم باید اینکارو با خودش بکنه؟!

سیگار اصلا هم بد نیست ، در برابر شیشه وکراک و....

سیگار بده چون دهنت ولباست بو میگیره ، ریه هات هم از بین میره و سر آغاز مصرف بقیه ی مخدرهاست

و خانمها چون بارداری ویائسگی دارن بهتره اصلا سمت دود نرن

به عنوان کسی که داره برای پزشک شدن درس میخونه ردپای سیگار تو همه بیماری ها کم و بیش هست تو همه بخش ه ...

درسته ولی میخوام بدونم خیلی چیزهای دیگه ای هست که برای سلامتی مضرره

و آدم ها همچنان مصرفش میکنند چرا به اندازه سیگار تابو نشدند

اصلا چرا تو اجتماع سیگار اینقدر تابو هست

سیگارو ولش کن اینکه میگن یک دود قلیون برابریک پاکت سیگارهه نمیدونم درسته یانه

😂😂

چون برای سلامتی از هر نظر بده

فرقش با نوشابه هم اینه که نوشابه اعتیاد آور نیست و فرد هر وقت بخواد دیگه نمی خوره، دودش تو حلق دیگران نمی ره و ضررش فقط برای خود فرده، این طور نیست که کسی از نوشابه خوردن یه تصویر زیبا و فریبنده برای خفن بودن یا مستقل بودن یا آرامش بخش در مواقع استرس نشون بده و باعث جذب افراد دیگه به نوشابه بشه ولی سیگار این طوری تبلیغ می شه و در جامعه گسترش داده می شه عوارضش هم بیشتر از نوشابه است

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
چرا نظرات جامعه روت اثر نذاشته ؟نظرات راجع به دیدگاه بقیع چیهحالا شاید آدمهای دورت یکم فرهنگ باز تر ...

ن یواشکی میکشم داخل حیاط خونمون

جز شوهرم کسی دیگه خبر نداره

محیط کوچیکه بد میدونن اره

البته مامانم کلا سیگاری بود ما بچه بودیم از جوونیاش عموم سیکاریش کرده میگفته بکش خستگیت درمیره قدیم کار زیاد بوده😂😐کلا تو حاملگی ما همش سیکار میکشیده ما هیچیمون هم نشده

اگر اندوهت آنقدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود به سمت من بیا ... :)حضرت علی(ع)

درسته ولی میخوام بدونم خیلی چیزهای دیگه ای هست که برای سلامتی مضرره و آدم ها همچنان مصرفش میکنند چرا ...

مثل چی؟ سیگار و قلیان و الکل واقعا تاثیرات مخرب زیادی برای بدن دارن