و مهم تر از همه چرا یسریا فکر میکنند کار آدم بد ها است ؟
نوشابه هم برا سلامتی خوب نیست ولی چرا مثل سیگار اینقدر تابو نشده ؟
نظراتون رو میخوام بشنوممم
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
ن یواشکی میکشم داخل حیاط خونمون جز شوهرم کسی دیگه خبر نداره محیط کوچیکه بد میدونن ارهالبته مامانم کل ...
🤣🤣
عجب مامانی داری خوشم اومد
باز مامانت بیاد بگه من پیشرو زمان خودم بودم باورم میشه
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
کار ادم بدها نیست عزبزترین کس منم سیگاریهولی متنفرمممم از سیگار
آنهایی که میگن کار آدم بدها از نظر تفکر تو قرنی موندن که فکر میکردند رعد و برق خشم خدا است 😂
اره خیلی عجیبه ما هیچیمون نشدهتو بارداری همش سیگار وچای😐😂الان ک سنش رفته بالا دیگه نمیکشه گاهی نسخ ...
ببین من اصلا زیاد شیرینیجات و غذاهای فسفودی نمیخورم
قشنگ یک ماهه که مریضم داداشم هر روز مزخرف میخوره پر انرژی و هایپر اکتیو 😂😂😂