2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 23 پست
ن یواشکی میکشم داخل حیاط خونمون جز شوهرم کسی دیگه خبر نداره محیط کوچیکه بد میدونن ارهالبته مامانم کل ...

🤣🤣

عجب مامانی داری خوشم اومد

باز مامانت بیاد بگه من پیشرو زمان خودم بودم باورم میشه

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اسی

چون آسیب نوشابه خیلی کمتر از سیگاره و در حد سیگار هم اعتیاد آور نیست

سیگار کشیدن بدن رو نابووود می کنه،ی سری مستند هایی که در موردش ساختن رو سرچ بزن و ببین

و این که سیگار کشیدن لزوما کار آدم بدا نیست ولی خب جلوه ی اجتماعی خوبی هم نداره

🤣🤣عجب مامانی داری خوشم اومد باز مامانت بیاد بگه من پیشرو زمان خودم بودم باورم میشه

اره خیلی عجیبه ما هیچیمون نشده

تو بارداری همش سیگار وچای😐😂

الان ک سنش رفته بالا دیگه نمیکشه گاهی نسخ میشه

کلا لب رو سیاه میکنه طولانی مدت ولی خب اونقدرام عوارض نداره

خیلیا سیکار نمیکشن انواع سرطان وبیماری دارن

بیماری ب ژنتیک هس ب نظرم تا دود ودم

اگر اندوهت آنقدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود به سمت من بیا ... :)حضرت علی(ع)

کار ادم بدها نیست عزبزترین کس منم سیگاریهولی متنفرمممم از سیگار

آنهایی که میگن کار آدم بدها از نظر تفکر تو قرنی موندن که فکر میکردند رعد و برق خشم خدا است 😂

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

من. اعصابم خورد باشه ارومم میکنه ولی متاسفانه چند تا پشت سر هم . برا همین همیشه نمیتونم بکشم یعنی شرایطش نیست

و قشنگ ریه ب فنا میره من نفس کم میارم

ی مدت مریض بودم فقط نگران بودم اگه نتونم سیگار بکشم چی 😂😂😂 اخرین بار بخدا چندیدن ماه پیش کشیدم و اینا را میگم

لایک نکنید

اره خیلی عجیبه ما هیچیمون نشدهتو بارداری همش سیگار وچای😐😂الان ک سنش رفته بالا دیگه نمیکشه گاهی نسخ ...

ببین من اصلا زیاد شیرینیجات و غذاهای فسفودی نمیخورم

قشنگ یک ماهه که مریضم داداشم هر روز مزخرف میخوره پر انرژی و هایپر اکتیو 😂😂😂

ببین من اصلا زیاد شیرینیجات و غذاهای فسفودی نمیخورم قشنگ یک ماهه که مریضم داداشم هر روز مزخرف میخوره ...

میگم که میبینی؟

اگر اندوهت آنقدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود به سمت من بیا ... :)حضرت علی(ع)