و مهم تر از همه چرا یسریا فکر میکنند کار آدم بد ها است ؟
نوشابه هم برا سلامتی خوب نیست ولی چرا مثل سیگار اینقدر تابو نشده ؟
نظراتون رو میخوام بشنوممم
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
ن یواشکی میکشم داخل حیاط خونمون جز شوهرم کسی دیگه خبر نداره محیط کوچیکه بد میدونن ارهالبته مامانم کل ...
🤣🤣
عجب مامانی داری خوشم اومد
باز مامانت بیاد بگه من پیشرو زمان خودم بودم باورم میشه
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کار ادم بدها نیست عزبزترین کس منم سیگاریهولی متنفرمممم از سیگار
آنهایی که میگن کار آدم بدها از نظر تفکر تو قرنی موندن که فکر میکردند رعد و برق خشم خدا است 😂
اره خیلی عجیبه ما هیچیمون نشدهتو بارداری همش سیگار وچای😐😂الان ک سنش رفته بالا دیگه نمیکشه گاهی نسخ ...
ببین من اصلا زیاد شیرینیجات و غذاهای فسفودی نمیخورم
قشنگ یک ماهه که مریضم داداشم هر روز مزخرف میخوره پر انرژی و هایپر اکتیو 😂😂😂