2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
عشقم روز های خگخ مجاز ۵۰۰ نیست کالری مجازته فقط نیازی نیست پر کنی

سلام سرگروه عزیز...

دیروز خگخ پونصدتا بود کالری مصرفی مجازم 1300 ...امروزکالری مصرفی حدودا ...1815...

صبحانه.نان و مربا و عسل و شیر ..کالری358

ناهارشویدپلو ماهی و سیب زمینی و ترشی و نان1036

شام ماست و نان 420

سرگروه دوروزه قاطی کردم دیروز خگخ کالری فست رو پرکردم امروز سرشاراز کربوهیدرات....من چیکارکنم اخه چه وضعشه ..من درست بشو نیستم😢😢😤😤😤😤

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
با اجازه سرگروه قرمز  اگه هوسه یه قاشق بسه 😆 سه قاااشق پلو واسه شام 🤨

😂😂😂الهه ۳قاشقم نبود من با ارفاق حساب کردم در حد نوک زدن بود

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی لیست گروه نارنجی. من تو لیست هستی جونم ندیدمتون

والا من تازه رژیم شروع کردم.توی توضیحات الهه جون خوندم که باید هستی راصدابزنم.ولی یکنفر از دوستان گفتن هستی جون فعلا نیستن و باید شما راصدابزنم

اگه میخوای اقدام کنی که باید حتما وزنتو کم کنی که بعد زایمان فقط اضافه وزن بارداریتو کم کنی الان مثل ...

چه خوب خوشبحالت اره درست میگی منم تو زایمان اولم ۱۴تا اضافه کردم ...اما ۴۹😲بعید میدونم ب این وزن برسم من نهایت ارزوم همون ۶۰کیلوئه اگ برسم ب این وزن نمیدونم از خوشحالی زنده بمونم یا نه😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2803

@somyiii    

گلم خوبی؟؟ کجایی؟؟ نیستی چرا؟؟؟ 

از قبل باهام هماهنگی کنید که اخطار نگیرید!!

فردا هم نیایی، اخطار میگیری!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مهدیه24    سلام سرگروه مهربونم میدونم که خیلی دیر گزارش میدم شرمنده ام به خدا با بچه کوچیک  و مهمونی و مهمون داری سختمه تامیخوابه الان یکم وقتم آزاد میشه میام سایت ببخشید دیگه 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

گزارش ۲۳ خرداد 

صبحانه : ۳ کف دست نان تافتون + ۳ عدد گردو +نصف ق ک پنیر +چای دارچین عسل = ۲۹۸

م : چای +پولکی 

ناهار : ۴ قاشق پلو + یک قطعه خیلی کوچیک مرغ =۱۲۳

میان وعده 😙😙😙😙😙 همشو با فاصله خوردما چون تا ساعت ۱۲ شام نخورده بودم 😵😵😵😵 : هندوانه نصف قاچ + یک قاشق تخمه +چیپس + یک ق ماست موسیر + ۳ عددخرما +یک ق شیره + نصف ق ارده +زردآلو ۳ تا + چای +پولکی =۴۲۹

شام : ۴ کف دست نان تافتون + نصف تن ماهی +کاهو +۴ حبه سیر ترشی + نصف لیوان نوشابه =۴۵۸

م :چای نبات =۴۲

کالری مصرفی :۱۳۵۹

کالری مجاز :۱۳۰۰ 

ورزش : نتونستم انجام بدم چون سر درد دارم انشاالله فردا جبران کنم😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
اره😩😩😩😩 چند هفتههههه هس

ی روز رو ازاد بذار.تا میتونی بخور.فرداش هم فست باش. اینجوری شوک ب بدنت وارد میشه. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیز دلم ممنون گلم من نمیدونم هر وعده چقدر نون خوردی حتما بگو یه کف یا دو کف چون تو روز نباید ب ...

چشم عزیز دلم حتما رعایت میکنم.عشقم من این مدت سرم خیلی شلوغه متاسفانه عروسیه برادر شوهرمه باید برم خرید و کارامو انجام بدم احتمالا کمتر بیام ولی حواسم به کالریمو ورزشام هست اگه یوقت نبودم گزارش نزن برام😍😘😘😘شما صبحانه بجای نون چی میخورین؟یا ناهر و شام یکیش نونه اونیکیرو چی میخورین که هم سیر بشین هم اینکه کالریتون پر بشه

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
2804
ی روز رو ازاد بذار.تا میتونی بخور.فرداش هم فست باش. اینجوری شوک ب بدنت وارد میشه. 

یه بار شوک گرفتم قبلا😩😩😩😩 ۵۷ بودم

بدتر از بد شدد.. ۱ کیلوو اضاف کردم و روی همون ۵۸ باز استپ شد😕

ورزش هم داشتم😐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای بابا.  ایشالا ک نتیجه خیر میگیری

سلام عزیزدلم،، معذرت میخوام دیر گزارش میدم،، حالم خیلی بده اثر امپولامه امروز کامل خونه مامانم بودم الان اومدم خونه،، اونجا یعنی ازم پرستاری میکردن

گزارش#  

صبحانه: ۱تخم مرغ نیمرو+۳۰ گرم لواش=218 کالری

ناهار: ۷قاشق میگو پلو+سبزی خوردن=324 کالری

شام: ۱۰۰ گرم کتلت=250 کالری

میانوعده: موز+آلبالو+گیلاس+زردآلو+هلو+گردو+خربزه+خیار=326 کالری

چالش ۸ لیوان آب

چالش چوب

چالش حذف قند و شکر

چالش درازنشست و ورزش ندارم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزدلم،، معذرت میخوام دیر گزارش میدم،، حالم خیلی بده اثر امپولامه امروز کامل خونه مامانم بودم ...

سلام فندق جون خدا بد نده همیشه گزارشاتون پر از انرژی و رنگ رنگی بود توجهم جلب شده بود پستاتونو میخوندم انشالله که زودی سر حال بشی عزیزم 😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چشم عزیز دلم حتما رعایت میکنم.عشقم من این مدت سرم خیلی شلوغه متاسفانه عروسیه برادر شوهرمه باید برم خ ...

باشه عزیزم 

من معمولا صبحانه شیر خرما میخورم یا تخم مرغ ابپز بدون نون و زرده چون من کلا زرده دوست ندارم سفیدشو میخورم مثلا ۳تا چون هر سفیده ۲۰ کالری شام مرغ ابپز یا جوجه یا سوپ یا خورشت بدون پلو و نون یا ماهی و ناگت و فیله و شنیسل و کوبیده و کتلت و ... با حجم زیاد کاهو میخورم ناهارم ۳ بار در هفته ۷ ق برنج یا ۴۰ گرم نون با هرچیزی .....یا ۲۰ گرم نان شام ۲۰ گرم نان ناهار کلا به ۴۰ گرم در روز پایبندم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
2805
سلام عزیزدلم،، معذرت میخوام دیر گزارش میدم،، حالم خیلی بده اثر امپولامه امروز کامل خونه مامانم بودم ...

سلام فاطمه جونم چیشدی گلی خدا بد نده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یه بار شوک گرفتم قبلا😩😩😩😩 ۵۷ بودم بدتر از بد شدد.. ۱ کیلوو اضاف کردم و روی همون ۵۸ باز استپ ...

تو اینگارو ک من میگم بکن نتیجه میگیری.

یکشنبه رو کلا ازاد باش. دوسنبه و سه شنبه فست باش و بقیش محازت.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

سلام عزیزم گفتم امروز نبودی.

باباتوروخدا تموم شد داروهات دیگه جدید استفاده نکن. عوارضشون بیشتره والا.طبیعی جلو برو بخدا نتیجه میگیری.

عزیزم امروز خوب نبودی. ناهار پلو خوردی شام هم کتلت که دوتاش کربوشون بالاست. روزایی ک پلومیخوری کوکوسیب زمینی  و کتلت و کوفته و پوره اینا نخور گلم.

ولی میانوعده ات عالی بود.

2801