2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
گوزیده کن ؟؟ 😆  گوجیده

خلاصه فقط بکنند.. حالا به  هر طروق ممکنی که بلدن😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه سبز چند نفره منم تازه اضافه شدم ؟

به خاطر غیبت طولانی

ندادن گزارش

و اعلام نکردن وزن

از گروه حذف شدید⛔️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@tamana366

صبحانه:۲/۵ کف دست سنگک+پنیرلیقوان ۲/۵ قوطی کبریت+گردو ۱عدد: ۴۲۰کالری

میانوعده ها :۱لیوان شیرمحلی+۲خرما:۲۰۴ کالری

ناهار :۷ قاشق برنج+۷تکه جوجه کباب+نصف گوجه کبابی:۶۱۱ کالری

شام:۱لیوان شیرمحلی+۵عددبادام

جمع کالری مصرفی ۱۴۶۰

کالری مجاز ۱۴۶۰

ورزش :یکساعت دوچرخه سوار متوسط 

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
8️⃣6️⃣⏪🔴🟣🟠🟡🔵🟢🟥🟪🟨🟧🟦🟩❤️💜💛🧡💙💚 توجه توجههههههه  چالش داریم چه چااااااااولشییییی& ...

@aataanaaz
@alahe4676
@termeeee1393
@zahra_s
@pargol۱۹۹۱  

امروز مشقاتون زیاد شده  طوری نیست 😬😬😆😝😝😂😂😂 👆👆👆👆👆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
8️⃣6️⃣⏪🔴🟣🟠🟡🔵🟢🟥🟪🟨🟧🟦🟩❤️💜💛🧡💙💚 توجه توجههههههه  چالش داریم چه چااااااااولشییییی& ...

@banooooogol 
@900narges 
@resolute  
@tradescantia 
@sanabalam  

بچه ها👆👆👆😬😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چرا یه ترازو نمیخری ؟ من اصلا وزنی که تو بهداشت میکشی رو قبول ندارم چون لباس داری ترازوشونم دقیق نیس ...

دارم ترازو...ولی خیلی وقته استفاده نکردم باتری هم نداره نمیدونم درسته یانه

عصری میدم همسرم ببرش بیرون ببینه مشکلی داره یانه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
 @زی_زی_گولووو     @شب_بیدارم   @نارگلینا   @پریجون &nb ...

من ک گفتم پری

هم خوندم هم لایک کردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
@mamia_h  @فلفلکیم @shimahamed       @glorius      ...

خوندم شیرین جان

گزارش#  

کالری مجاز: 1300
کالری مصرفی : 1300

صبحانه: 198 کالری
آبجوش عسل لیمو + موز+شکلات تلخ 90%+ قهوه اسپرسو

میان وعده صبح و عصر: 484 کالری
پسته + کنجد+ توت خشک+ انجیر خشک + خرما+ پرتقال+ بستنی کیم

ناهار: 305 کالری
سینه مرغ و سبزیجات آبپز

شام:  311 کالری
لقمه نون و پنیر و سبزی با گردو

آب 10 لیوان دیتاکس واتر لیمو و نعناع

چالش ها: پلانک، مسواک و زیبایی همه انجام شد

ورزش: یکساعت فول بادی

سلام عزیزم من دیشب حالم بد شد آرامبخش خوردم تاامروز ظهر خواب بودم نشد گزارش بدم ببخشید صبحانه؛نون ...

عزیزم شامت خیلی سنگین بوده

چند کیلویی؟

چرا اینقدر کم خوردی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم خوبین? من چاقالو زیرگروه شماشدم الان؟ 😊😘

اره عزیزم سپیده جون گفت🤩

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@pari95  یادت نره امروز اولین روز چالش حذف قنده ب بچه ها یاداوری کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز