بچهها این تاپیک جهت درددل هست و اگه کسی تجربه ای داره بگه.من ماهی یکبار پدرشوهر و مادرشوهرمو شام دعوت میکنم. بخاطر شادی شوهرم و رضای خدا. اینو میگم چون همیشه پشیمونمیشم و موقع شام با اینکه غذام حرف نداره اما اونا یه زری میزنن همیشه. یبار میگن ماهی فلانی عالی بود ،یبارمیگت دخترهمسایه عالیه،دیشب مادشوهرم گفت محبوبه یعنی جاریم گفته ک ماهی مغزو کوچک میکنه و ضرر داره ،گوشت خوبه . منم دیشب ماهی درست کرده بودم. همیشه ام بعد سفره انداختن میزنن تو پر ادم. موقع غذا کوفتم میشه عوض تشکر. البته تشکرهم میکنن بعدش . همیشه هم وقتی میان پز مال و ثروت دخترشونو میدن یعنی مال دامادشون. درحالی که ما الان لنگ در هوا هستیم و یه زمین داریم ک باید فروش بره ک هنوز خودشون اقدام نکردن.بدبختیم اینجاست ک شوهرم باید ب اونا التماس کنه ک بفروشیدش و سندش رو گذاشته پیش پدرش. اوناهم میگن ملک راکده. همیشه هممینالن مثل اون گداهه ک میگه ویلای دبی ام کوچیکه، چوب اسکی گرونه ، .... خانواده منم فرهنگی هستن و بالا شهرمیشینن.ولی انقدر ک اینا مادی هستن ما نیستیم. خواهرشوهرم ازدواج دومشه و از شوهر اولش یه خونه گرفته بنام خودش.از دومی هم دیشب متوجه شدم ک یه خونه و یه دفتر زده بنامش. تازه بمن دروغ گفتن که ۱۴سکه مهرشه. به هوای این منم کممهر کردم ولی انگار گولم زدن. ....نمیدونم چکارکنم خیلی حرصم گرفته.
ب نظر من ک اگه با شوهرت خوبی همین کافیه مهم خودت و شوهرت هستین بقیه ادما گذرین و موندگار نیستن اصل ش ...
ممنون عزیزم. منم فقط واسه خدا دعوتشون میکنم.شوهرمم خوشحال میشه. ولی هربار بدون ملاحظه فقط پز میدن و جلو من فقط حرف از اموال دخترشون و چطوری ارتقا بدن حرف میزنن. شوهرم ک ازسون خواست زمینمون رو بفروشیم و خونمون رو عوض کنیم میگن نه راکده ...
شیره مالیدن سر عروس مد شده؟؟؟؟؟🤔🤔🤔 منم وقتی اومدن خواستگاری گفتن مهریه دوتا عروسامون ۱۴ تاست. تو ...
چقد شبیه همیم ما بعدها فهمیدم یکی از جاریهام 500تا سکه بوده البته چون برادر شوهرم بدون اجازه خانواده ش ازدواج کرده اونقدر مهرش کرده ها اونیکی جاریم کمه
این غذا بده اون غذا بده ذو مادرشوهرمنم میگه یا خواهرشوهرم گفته یا دامادش منم معمولا اگه مخالف نظر خودم باشه میگم هرکسی یه فکری داره وسیلقه ای اینجوری مییفهمونم که مهم نیست برام طرز تفکرت
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
چقد شبیه همیم ما بعدها فهمیدم یکی از جاریهام 500تا سکه بوده البته چون برادر شوهرم بدون اجازه ...
اره منم اون یکی برادرشوهرم واقعا ۱۴ تاس مهر زنش. اما اون جاریم روزی ک از محضر اومدیم برگشت گفت واسه من انقده شاخام داشت در میومد تازه جالبیش اینجاس ک سه تا تیکه ک بابام گفت بهشون برخورد بعدش فهمیدم جهاز اون دوتا کاااااامل پسراشون گرفتن خونه هم ب پسرا دادن. اما خب شوهرم یوقتایی ب رو میاره ک کم کاری کردن واسش اما چ فایده😐
خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤