2777
2789
عنوان

مهمانی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 60 پست

سرمهریه من گفتن اگه خونه ببشتر یه دونگ بگیریم اون عروسمون ناراحت میشع.زن داداش منم زبون دراز یهو گفت عروس تا عروس فرق داره خ.اهرشوهرم تحصیل کردس عروس اولتون چیکارس هیچی نگفتن😁😁😁😁بعدم الکیا گفتن خواهرشوهرم که طلاق گرفته مهریش یه میلیارد بوده بخشیده بعد من مدارکشو تو ندارک شوهرم دیدم کل مهرش 100تاسکه بوده 10سال پیش.کلا دروغ خیلی میگن شما باورنکن😁😁😁یا اون اولا میگف دخترم باغ دارن مغازه فلان دارن رفتم خونش یه زیر زمین یه اتاقه وسایل کهنه تازه اجاره اه حال بهم زن.همشون اجاره نشین و زیرزمین و وسایلا داغون انقد کلاس میذاش.😁😁😁بشنو و باور نکن.دیگه ام مهمونی نده.زرنگ باش تا اومدن بگو چی میخورید تاشوهرم بره ازرستوران بگیره اگه گفتن چرا بگو آخه من هرچی میپزم شما یه ایراد میگیری ایندفه هرچی دوس دارید و مغزتونا کوچیک نمیکنه سفارش بدید 😜😜😝😝😝😝منم ازین مهمونی سه مدل غذاها خیلی دادم یکیشون دعوتم.نکرد با اینکه تازه عروس بودم دیگه تخم مرغم جلوشون نمیذارم 

هیچی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خواهرشوهرم هم از مادیات شانس اورده هم از شوهر. شوهرشم خودش خوبه.هم ظاهری هم اخلاقی

مادرشوهر منم یه بار منت لباس خریدن شوهرمو سرم گذاشت. منم گفتم چطور دامادتون واسه دخترتون میخره؟! دامادتون شوهر دخترتونه ولی پسر شما دوست پسر منه؟! نمیدونی چقدر شاکی شد و بهم گفت پرروی بی تربیت!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

افرین دوست من که اینقدر با محبتی  اونا از بیشخصیتیشونه که سر سفره میزبان میشینن و گوشه و کنایه ...

ممنون منم فقط به همین فکرمیکنم. خدا میبینه. کاش جواب بده. اونا روز بروز پیشرفت مادی میکنن ولی شوهرم بنده خدا پیشرفت نداشته.

خیلی ممنون ک گفتین.  اخه زنین هنوز بایر هست و بین صاحبان تقسیم نشده. بخاطر همین فروش نمیره. ولی ...

ان شاءالله که کاراش درست میشه و به قیمت به فروش میره

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
ممنون منم فقط به همین فکرمیکنم. خدا میبینه. کاش جواب بده. اونا روز بروز پیشرفت مادی میکنن ولی شوهرم ...

اره درسته حق داری

حساب کتاب خدا با ما فرق داره

منم گاهی دلم میگیره 

میگم اینقدر مواظب حرکات و رفتارمم ولی میبینم ادمایی که بی محابا زخم میزنن و دل میشکونن موفق ترن

دفعه دیگه که از غذات ایراد گرفتن تو هم خودتو ناراحت بگیر و بگو ببخشید نمیدونستم این غذا رو دوست تدار ...

نه ایراد نمیگیرن ولی همیشه یه زری میزنن. دیشب ک گفتن ماهی فلانی گفته ماهی ضرر داره. یسری گفتن مرغ فلانی عالیه. یسری گفتن دخترهمسایه خیلی دختر ماهیه اگ پسرداشتیم میگرفیم رو به شوهرمن و سر سفره!

چه مسخره این مادرشوهرت میخاره ها...😒😒

تازه دیشب پدرشوهرم بعدشام از زنش تعریف کرد ک ۵۰ نفرو شام‌میداد و اونم فقط مرغ حاج خانم !

همیشه تعریف تعریف 😞 شوهر منم جرات نداره . 

ماشالله به خواهر شور . والا. میگم خوب  بعد شام اینجوری میگن شوهرت چیزی نمیگه؟ من خانواده شوهرم خیلی خوبن اما اگه شوخی یا بی منظور هم بگن شوهرم در جا جواب میده چون میدونه من ساکتم و پشت سرشون حرف نمیزنم .نمیراره چیزی بگن

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
ماشالله به خواهر شور . والا. میگم خوب  بعد شام اینجوری میگن شوهرت چیزی نمیگه؟ من خانواده شوهرم ...

چی بگه فوقش میگه نه اینجوری نیست همین. اوناهم با خنده و شوخی زر میزنن نمیشه چیزی گفت ..