2777
2789
عنوان

مهمانی دیشب

1308 بازدید | 60 پست

بچهها این تاپیک جهت درددل هست و اگه کسی تجربه ای داره بگه.من ماهی یکبار پدرشوهر و مادرشوهرمو شام دعوت میکنم. بخاطر شادی شوهرم و رضای خدا. اینو میگم چون همیشه پشیمون‌میشم و موقع شام با اینکه غذام حرف نداره اما اونا یه زری میزنن همیشه. یبار میگن ماهی فلانی عالی بود ،یبارمیگت دخترهمسایه عالیه،دیشب مادشوهرم گفت محبوبه یعنی جاریم گفته ک ماهی مغزو کوچک میکنه و ضرر داره ،گوشت خوبه . منم دیشب ماهی درست کرده بودم. همیشه ام بعد سفره انداختن میزنن تو پر ادم. موقع غذا کوفتم میشه عوض تشکر.  البته تشکرهم میکنن بعدش . همیشه هم وقتی میان پز مال و ثروت دخترشونو میدن یعنی مال دامادشون. درحالی که ما الان لنگ در هوا هستیم و یه زمین داریم ک باید فروش بره ک هنوز خودشون اقدام نکردن.بدبختیم اینجاست ک شوهرم باید ب اونا التماس کنه ک بفروشیدش و سندش رو گذاشته پیش پدرش. اوناهم میگن ملک راکده.  همیشه هم‌مینالن مثل اون گداهه ک میگه ویلای دبی ام کوچیکه، چوب اسکی گرونه ، .‌...  خانواده منم فرهنگی هستن و بالا شهرمیشینن.ولی انقدر ک اینا مادی هستن ما نیستیم. خواهرشوهرم ازدواج دومشه و از شوهر اولش یه خونه گرفته بنام خودش.از دومی هم دیشب متوجه شدم ک یه خونه و یه دفتر زده بنامش. تازه بمن دروغ گفتن که ۱۴سکه مهرشه. به هوای این منم کم‌مهر کردم ولی انگار گولم زدن. ....نمیدونم چکارکنم خیلی حرصم گرفته. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خاک بر سرشون

😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شماخودت باید زرنگ باشی مهریه عروس چه ربطی به تعدادسکه های خواهرشوهرداره .من اگه بهم بگن مثلا مهریه دخترمون انقده من میگم اون اونه منم منم . 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

عزیزم ولشون کن شما زندگی خودتو بکن

ولی در رابطه با سند اون زمین, مگه شوهرت بچه س ک خانوادش بفروشن براش, خودش بیوفته دنبال کاراش

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اولا که کلا از مهریه ات دیگ قیدشو بزن مهم زندگیته که خوب باشه دوما اینکه زیاد به حرفهاشون.توجه نکن اصلا هم نیازی نیس واس رضایت شوهرت هر ماه دعوتشون کنی دیگ پررو شدن همونو ماهی یه بار غذا درست کن با شوهرت برین بیرون بخورید کیفشو ببرید ...واقعا بعضی چیزا واس خانواده شوهر حیفه چون قدر نشناس اند سوما کلا مادرشوهرا عاشق داماداشون اند ماورشوهر منم همیشه پز دخترشو دامادشو میده شوهرمم میگ هر کی یه زندکی داره ایشالا خوش باشن...

چهارما تو هم.بگو محبوبه که متصص تغذیع نیس بفهمه.ماهی چه بدیایی داره چه خوبیایی عهههه حرصم گرف استارتر میشه مادرشوهرتو خفه کنم😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی