2777
2789
عنوان

مهمانی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا، ولی خیلی حرافه و چرب زبونه

شایدم شوهراش ببو ان !😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دفعه دیگه که از غذات ایراد گرفتن تو هم خودتو ناراحت بگیر و بگو ببخشید نمیدونستم این غذا رو دوست تدارین میخواین نیمرو بزنم براتون؟😇

یا اگه گفتن فلانی غذاشت خوشمزه تره تو باز خودتو خیلی ناراحت بگیر بگو هر کی این غذای منو خورده تشکر کرده تاحالا کسی نگفته بده ... شاید سلیقه و ضاعقه شما دست پخت اونو میپسنده....

خدایا شکرت

افرین دوست من که اینقدر با محبتی 

اونا از بیشخصیتیشونه که سر سفره میزبان میشینن و گوشه و کنایه میزنن

خدا شاهد رفتار خوب شماست 

و به وقتش از یه جایی که فکرشو نمیکنین دستتون رو میگیره

ب نظر من ک اگه با شوهرت خوبی همین کافیه مهم خودت و شوهرت هستین بقیه ادما گذرین و موندگار نیستن اصل شما دو نفرید بیخیال باش خودت میگی واسه رضای خدا دعوتشون میکنی پس بدون خدا میبینه همین از نظر من ک کافیه خدا میبینه و اگه کسی خطایی بکنه و دلی رو بشکنه خداست ک درصدد جبرانش برمیاد و همه ی کارای خدا قشنگ و دلنشینه من خودم خیلی جاها دلم میگیره میشکنه ناراحت میشم حتی گاهی اشکمم درمیاد ولی همین ک یادم میارم خدا میبینه اروم میشم و همه چیو فراموش میکنم و میسپارم ب خدا هرچی خودش صلاح میدونه☺☺

شماخودت باید زرنگ باشی مهریه عروس چه ربطی به تعدادسکه های خواهرشوهرداره .من اگه بهم بگن مثلا مهریه د ...

اخه دامادشون خیلی پولداره و اون رو مثال زدن. گولم زدن. حالا انگار بجز سکه همه چیز به اسمش کرده تازه ازدواج دومش بوده. 

شیره مالیدن سر عروس مد شده؟؟؟؟؟🤔🤔🤔 منم وقتی اومدن خواستگاری گفتن مهریه دوتا عروسامون ۱۴ تاست. تو هم باید کم بگیری. منم گفتم من فرق دارم با اونا کاشف ب عمل اومد ک یکیشون بالا بوده الکی گفتن. اما ب دخترای خودشون ک میرسه مهریه هاشون خونه و فلان و بهمانه😏😏

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

وای به محبوبه بگو  چه ماهی خوردی که مغزت کوچیک شده هم چی تراوشاتی کردی؟؟

برا مهریه هم دیگه کار از کار گذشته الکی حرص نخور

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
دفعه دیگه که از غذات ایراد گرفتن تو هم خودتو ناراحت بگیر و بگو ببخشید نمیدونستم این غذا رو دوست تدار ...

ببخشید معذرت  ذائقه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

راز موفقیت خواهر شوهرت چیه؟زبون خاصی بلده با شوهر حرف بزنه آیا؟

عزیزم فک کنم ایشون هدفشون فقط مال و منال و مادیاته خود شوهر اصلا براشون اهمیتی نداره واسه همین ب مادیات بیشتر اصرار میکنن ببخشید استاتر اگه حرف بدی زدم

الهییی دردت یکی دوتا نیست که😁ولی جدای از شوخی رفتارت جوری باشه که طرف جرات نکنه درمورد غذات نظر بده...یعنی خودتو خیلی زیر دستشون ننداز وقتی ام درمورد غذات نظر میدن اگه خوب گفتن فقط یه لبخند کوچیک اگرم بد گفتن دقیقا فقط یه لبخند کوچیک بزار بفهمن نظرشون واسه تو اصلن اهمیتی نداره...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

من نمیدونم عروس چه هیزم تری فروخته به خانواده شوهر والا دلشون بخاد که یه دختری پیدا شده داره بچشونو اداره میکنه کی میخان بفهمند وقتی عروس رو حرص میدن به خاطر زندگی بهتر خواهرشوهر دودش تو چشم پسر خودشون میره دارن با زبون خودشون میگن پسر ما بی عرضست اه