ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه الانم روز سوم بعد از عمله اول اینکه عملا دو نوع متفاوتن واسه من بخیه ندارهاح ...
عزیزم شما پیش کدوم دکتر عمل کردید؟ با بیمه عمل کردید یا بصورت خصوصی؟ عمل با بخیه بهتره یا لیزر و اینکه عزیزم توی صداهم تغییری ایجاد میکنه؟ من صدام تو حالت عادی خیلی خوبه ولی بهم میگن پشت تلفن انگار تو دماغی صحبت میکنی در صورتی که حس میکنم بخاطر همین لوزم وگرنه همون حالت عادی و روزمره که تو طول روز صحبت میکنم ولی انگاری پشت تلفن صدا تو دماغی تر میشه خواستم بدونم شما هم این مشکلو داشتی؟
ســــــــــــــــــــلام الان ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ و دو سال و نیمه که گذشته. یهویی چشمم به پیام دوسال پیشم ...
عزیزم شما پیش کدوم دکتر عمل کردید؟ با بیمه عمل کردید یا بصورت خصوصی؟ عمل با بخیه بهتره یا لیزر و اینکه عزیزم توی صداهم تغییری ایجاد میکنه؟ من صدام تو حالت عادی خیلی خوبه ولی بهم میگن پشت تلفن انگار تو دماغی صحبت میکنی در صورتی که حس میکنم بخاطر همین لوزم وگرنه همون حالت عادی و روزمره که تو طول روز صحبت میکنم ولی انگاری پشت تلفن صدا تو دماغی تر میشه خواستم بدونم شما هم این مشکلو داشتی؟
ممنون عزیزم سلامت باشیدامروز روز پنجمه خداروشکر خونریزی نداشتم اما دیروز چندبار سرفه کردم باعث شد در ...
سلام عزیزم خوبی عزیزم شما پیش کدوم دکتر عمل کردید؟ با بیمه عمل کردید یا بصورت خصوصی؟ عمل با بخیه بهتره یا لیزر و اینکه عزیزم توی صداهم تغییری ایجاد میکنه؟ من صدام تو حالت عادی خیلی خوبه ولی بهم میگن پشت تلفن انگار تو دماغی صحبت میکنی در صورتی که حس میکنم بخاطر همین لوزم وگرنه همون حالت عادی و روزمره که تو طول روز صحبت میکنم ولی انگاری پشت تلفن صدا تو دماغی تر میشه خواستم بدونم شما هم این مشکلو داشتی؟
سلام بچه ها. من امروز روز هفدهم عملمه. به خاطر سنگ لوزه و بوی بدی که ایجاد می کرد عمل کردم و مشکلم ر ...
عزیزم شما از عملت راضی ای؟ کدوم دکتر لوزتو عمل کردی و اینکه با بیمه بود یا آزاد؟ و عزیزدلم بوی بد دهان از بین میره؟ و اینکه صدا تو دماغیه بعد عمل درست میشه؟
سلام ببخشید، بعد چندسال دارم جوابتو میدم. بله صدام خیلی خوب شده و بقول یکی از هم کلاسیام گفت صدات از ...
عزیزم شما از عملت راضی ای؟ کدوم دکتر لوزتو عمل کردی و اینکه با بیمه بود یا آزاد؟ و عزیزدلم بوی بد دهان از بین میره؟ و اینکه صدا تو دماغیه بعد عمل درست میشه؟
سلام وقت بخیرمن ۲۵ سالمه و دیروز عمل کردم.قبلش خیلی میترسیدم چون خیلی شنیده بودمدردش وحشتانکه!ولی بر ...
سلام عزیزم خوبی شما از عمل روزت راضیای؟ ممکنه بگی اسم دکترت چی بود و اینکه با بیمه عمل کردی یا آزاد؟ و اینکه عزیزم بوی بد دهان درست شد و اینکه میگن بعد عمل صدات از تو دماغی بودن در میاد درسته؟
با سلام .دوستان با دقت بخونید تا تجربه عمل لوزم رو خدمتتون عرض کنم. من ۳۴ سالمه و ۱۴۰۳/۹/۷ عمل جراحی ...
سلام خوب هستید شما پیش چه دکتری عمل لوزه انجام دادید؟ راضی هستید؟ با بیمه عمل کردید یا آزاد؟ و اینکه بوی بد دهان و صدای تو دماغی بعد عمل رفع میشه و صدامون درست میشه بعد عمل؟
سلام عزیزم دکتر شما نگفت دیکلوفناک ضرر داره؟ من تا روز چهارم دیکلوفناک استفاده کردم خ خوب بود اما دک ...
سلام خوب هستید شما پیش چه دکتری عمل لوزه انجام دادید؟ راضی هستید؟ با بیمه عمل کردید یا آزاد؟ و لیزری بود عملتون یا با بخیه؟ و اینکه بوی بد دهان و صدای تو دماغی بعد عمل رفع میشه و صدامون درست میشه بعد عمل؟
سلام ،انشاالله که همه خوب شده باشن ،من امروز روز پنجم بعد از عملم هس ،روز اول و دوم خیلی خوب بودم ول ...
سلام عزیزم اگه دیدی ممنون میشم حتماجواب بدی شما پیش کدوم دکتر لوزتون رو عمل کردید؟ هزینه عمل چقدر شد و اینکه آزاد پرداختید یا بیمه؟ و اینکه وقتی عمل کنیم اون صدای تو دماغیای که داشتیمم درست میشه؟