2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسالان

| مشاهده متن کامل بحث + 206377 بازدید | 516 پست
عزیزم میشه به منم کمک کنی من هفته دیگ عمل دارم ۲۵سالمه خیلی میترسم ،استرس دارم میگن خطر خونریزی ...

شما عمل کردین؟؟؟ من الان دهمین روزه عمل کردم و۲۷ سالمه ، ده روزه هیچی نخوردم جز اب و بستنی اب شده البته توش آب میریزم راحت بره پایین ، کی این درد تموم میشه😢😢😢 واقعا دیگه از بی غذایی جونی برام نمونده

سلام دوستان من ۲۷ سالم هست و الان در تاریخ ۳/۱۰/۹۹

روز ۳ عمل هست من همل زیبای بینی و عمل پروتز سینه داشتم و واقعا درد زیادی نکشیدم برای این دو عمل ولی برای عمل لوزم روز اول شدیدا درد داشتم روز دوم تا شب درد داشتم آب دهنم رو حتی نمیتونستم راحت قورت بدم اما یک دفعه از ساعت ۱۲ شب درد نداشتم راحت خوابیدم البته بگم شیاف زدم اما نتونستم شیاف رو تحمل کنم هم سوزش و هم خارش شیاف رو بعد تخلیه کردم که شیاف بیاد بیرون حالا شاید تاثیر همون چند سانیه شیاف بود که آروم شدم الان هم که روز سوم هستم 

باز درد دارم عمل من با بخیه بود حالا باز براتون از روز های بعد هم می نویسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه برادرم التهاب لوزه داشت که با قرقره کردن آب نمک بدتر میشد

بردیمش پیش دکتر جهانگیر قربانی

خداروشکر با تجویز چدتا آنتی بیوتیک اول مهارش کردو بعد جراحی براش تجویز کرد 

الانم که جراحی کرده خیلی بهتر

خدا دکتر خیر بده

بچه برادرم التهاب لوزه داشت که با قرقره کردن آب نمک بدتر میشد بردیمش پیش دکتر جهانگیر قربانی خدارو ...

راستی اینم شماره مطب دکتر جهانگیر قربانی که قبل از رفتن تماس بگیرید 02188673181 

آره عزیزم  من ۵سال  باهاش درگیر بودم بالاخره ۷ دی ماه عمل کردم ،قبلش خیلی ترسیده بودم &nbs ...

سلام خوبین

منم لوزه ی حفره دار دارم به اصرار خودم میخوام عمل کنم پارسالم دکتر رفتم گفت عمل نمیخواد قرص بخور خوب میشی الانم که الانه خوب نشدم همش سنگ لوزه و بوی بد دهان دارم هرزگاهی سنگ لوزه ها مشخص نیستند میترسم برم دکتر بگه کو سنگ لوزه که نداری😐 بزرگم نیستند لوزه ها به نظرتون دکتر عمل میکنه مال شما چه‌جوری بودند میشه یه راهنمایی بکنید؟ 

سلام خوبین منم لوزه ی حفره دار دارم به اصرار خودم میخوام عمل کنم پارسالم دکتر رفتم گفت عمل نمیخواد ...

سلام عزیزم ،شما خوبین،دکتر میگفت با چ قرصی خوب میشه،؟سنگ لوزه تنها راهش جراحیه گلم  و هیچ درمان دیگه ای نداره از من میشنوی عمل کن ارزششو داره تا کی میخای استرس داشته باشی ک بوی دهنت بیاد و جدا از این کلا باعث عفونت و چندش ادم میشه،ببین گلم عمل راحتی نیست ولی تا آخر عمرت راحت میشی،،،من ۷دی پارسال عمل کردم کلا ی ۲۰ روز دوره ی درمانم بود  ولی بعدش دیگع راحتی و اعتماد بنفست هم بالا میره

سلام عزیزم ،شما خوبین،دکتر میگفت با چ قرصی خوب میشه،؟سنگ لوزه تنها راهش جراحیه گلم  و هیچ درمان ...

همش قرص اموکسی کلاو تجویز میکنن😂

بازم مرسی از جوابت گلم والا تصمیم خودمم عمل هستش 

سلام، دوستانی که عمل کردید، صداتون به حالت طبیعی برگشت؟ من دو هفته دیگه عمل دارم و شدیدا نگرانم. بخیه هایی که استفاده میشه جذبی هست یا باید اونها رو هم کشید؟

سلام دوستان من ۲۵ سالمه الانم روز سوم بعد از عمله 

اول اینکه عملا دو نوع متفاوتن 

واسه من بخیه نداره

احتمالا کسایی که بخیه دارن با روش جراحی معمول برشو بخیس

واسه من جاش سیاه شده فیلم عملشم دیدم اما نمیدونم با چه وسیله ای اینکارو میکردن انگار که میسوزوند و همزمان‌جدا میکرد لوزه رو

عملش کوتاه مدته کلا نیم ساعته کاملا هم بیهوشید

من خودم روز اول عملم خیلی خون بالا اوردم و سرگیجه داشتم تااینکه بهم ضد تهوع دادن

البته خونایی بود ک موقع عمل وارد معدم شده بود

ولی خب بازم تا یه مدت نباید عطسه یا سرفه کنید یا فشار به گلوتون بیاد یا غذای سفت بخورید یا محکم فین کنید چون احتمال خونریزی وجود داره

ازونجایی که غذاتون فقط باید مایعات سردو بستنی باشه و بخاطر زخم بودن گلو عمل بلع به سختی انجام میشه خیلی لاغر میشید واسه همه همینجوره و حرف زدن هم سخت میشه ولی همه اینا نهایتا دو الی سه هفتست

در مورد عمل کردنتونم واقعا کسی نمیتونه به شما بگه اینکارو کنید یا نکنید 

اول اینو بگم که یه سریا میگن درد نداره

استانه درد هر ادم با ادم دیگه ای متفاوته

یه خانم اینجا گفته بودن عمل بینی و سینشون کم دردتر ازین بود

ولی من به شخصه سر عمل بینیم چون استخون رو میکوبنو  فرم میدن خیلی بیشتر اذیت شدم مخصوصا با وجود تامپونا

البته اینم بگم که بنظر من دردی که الان دارم که گوش دردو گلو درد و درد انتهای فکم هست رو با جونو دل تحمل میکنم

چون واقعا بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهنم اذیت میشدم

شاید یه نفر باشه که حاضر نباشه این دردو حتی یه روزم تحمل کنه و ترجیح بده بجاش چارتا ادامس بجوئه و خوش بو کننده بزنه تو دهنش ولی عمل نکنه 

اینا همش بستگی به خودتون داره

فقط بدونین کشنده نیس😁

اینم اضافه کنم که داروهای بیهوشی خیلی گرمن

بعد از عمل سعی کنین ابمیوه هایی بخورید که طبعشون سرد باشه

ابمیوه های ترش اصلا نخورید باعث سوزش و تحریک زخمای گلوتون میشه

بستنی رو باید بذارید کمی نرم بشه

غذاتون باید کاملا مایع باشه و کاملا هم سرد

به هیچ عنوان نوشیدنی و یا هرچیز گرمی نخورید

کمپرس یخ باید استفاده کنید و رو گردنتون بذارید

روزی چند بار با سرم نمکی و با ملایمت شستشو بدید دهن و گلوتون رو با ملایمت مسواک بزنید تا یه مدت مسواک رو تهه حلقتون فرو نکنین یا حالا لازم نیس تاکید کنید که دندوناتون تا دونه ی اخر تمیز بشه چون نباید عوق بزنید و این ممکنه بهتون فشار وارد کنه

حین عمل دهنتون رو با یه چیز فلزی باز نگه میدارن

واسه من دوطرف دهنم پاره شده

میتونید قبلش با کمی ویتامین ای مثلا دوطرف دهنتون رو‌چرب کنید که مث من اینجوری نشید☹

۶ تا ۸ ساعت قبل از عمل نباید چیزی بخورید

اگر دارویی مصرف میکنید حتما با دکتر در میون بذارید بخصوص اسپرین ک خطر خونریزی رو تشدید میکنه

و اینو به یاد داشته باشید اگر خواستین این عملو انجام بدید به بدترین حالتش فک کنید کلا هرچی انتظارتتون مسخره تر باشه بعد از عمل راحت تری خواهید داشت😁البته این به این منظور نیس که خودتونو خدایی نکرده سکته بدین

دیگههه اینکه یکی از چیزایی که باعث میشه این عمل خیلی سخت نباشه اینه که بیهوشیش سنگین نیس که خب مشخصا بخاطر تایم کوتاشه هرچی دوز بیهوشی بیشتر باشه بعدش تا بهوش بیاید خیلی بیشتر اذیت میشید

مثلا من سر عمل بینیم جوری لرز گرفته بودم موقع بهش اومدن که صدای تخت تو گوشم بود انگار تشنج کرده بودم 

ولی واسه این عمل ازین خبرا نبود

و اصلا هم صورتتون و گردنتون ورم یا کبودی نخواهد داشت البتع ممکنه یکم گلوتون ورم کنه 

و اینکه میگن سن میره بالا ریسک خونریزی زیاده 

بله درسته ولی قرار نیس همه به همین راحتی خونریزی کنن 

قبلش ازتون ازمایش میگیرن بعد اینکه تا ۲۴ ساعت بستری هستید و کادر درمان کاملا حواسشون بهتون هست تو این مدت دایم به سرمتون چیزای مختلف میزنن 

پس 

خیالتون راحت باشه دیگع چون اگر ریسکی هم باشه فقط واسه اولشه که واسه همینم بستریتون میکنن

بعد از عملم چون نمیشع قرص خورد بهتون یه شربت مسکن و شربت خشک کننده میدن 

و دیگه همین😁ایشالله که بدردتون خورده باشه حرفام 

و اگر اینجوریه یه ارزوی کوچولوی خوب کنین واسم😘❤

اخرین نکته هم اضافه کنم غذاتون اصلا تند و ادویه دار نباشه

و خیلی خیلی حواستون به غذاتون باشه شیکمو بازی در نیارین

دوستم که قبل از من عمل کرده بود نتونسته بود طاقت بیاره پلو خورش خورده بود و خونریزی کرده بود گلوش که فورا رسونده بودنش اورژانس

و حتی اگر سوپم میخورید توش جو نباشه یا هویج رنده شده یا مرغ ریش ریش شده

گیر میکنه به زخمای گلوتون 

و‌خیلی اذیت میشید مگر اینکه کاملا بلندشون کنید با بلندر

و تا جای ممکن هم رقیق باشه

و یادتون نره حتما باید غذاتوت سرد باشه

اگر بستنی هم میخورید دکتر من تاکید داشت فقط بستنی سفید یا همون بقول خودمون وانیلی باشه

البته من بستنی قهوم خوردم هیچیم نشد😁

ولی حواستون باشه یه سری از بستنیا که توش حالا تیکه های کوکی یا شکلات یا هرچیز این مدلی هست نخورید اصلا